همه چیز درباره ی Xbox Live

برای بازی مولتی باید هر دفعه 800 point بدیم ؟(یعنی مثلا اگه امروز بازی call of duty کنم و 800point بدم و بعد فردا پاشم واسه مولتی call of duty باید باز دوباره point بدم؟)

معلومه نه اولا مادر وارفا کلا به پوینت نیاز نداره و مجانیه بازی کردنش بعدشم بازی های ea مثه فیفا یا بتلقیلد 3 به 800 پوینت نیاز دارند که همیشگیه یعنی حتی تا 1 قرن

معلومه نه اولا مادر وارفا کلا به پوینت نیاز نداره و مجانیه بازی کردنش بعدشم بازی های ea مثه فیفا یا بتلقیلد 3 به 800 پوینت نیاز دارند که همیشگیه یعنی حتی تا 1 قرن

مال ea همیشگل نیست گه

مثلا الان واسه 13 باید بازم بدی

من 11 رو داشتم واسه 12 هم دادم

سلام دوستان یه سایت مورد اعتماد برای گلد می خوام لطفا اگه واقعا خودتون ازش خریدید معرفی کنید.
بازی های برنر مکس چطور؟؟؟؟
پی**تا چطوره؟ بازی هاش واقعا برنر مکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آپدیت امروز مشکلی نداره؟!
سلام دوستان یه سایت مورد اعتماد برای گلد می خوام لطفا اگه واقعا خودتون ازش خریدید معرفی کنید.
بازی های برنر مکس چطور؟؟؟؟
پی**تا چطوره؟ بازی هاش واقعا برنر مکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://matrixgame.ir/shop
من از این پریشب 1ماهه گرفتم کار کرد;)
پیناتا هم واقعا بازی هاش برنر مکسه من امتحان هم کردم آنلاین:D

آپدیت امروز مشکلی نداره؟!
http://matrixgame.ir/shop
من از این پریشب 1ماهه گرفتم کار کرد;)
پیناتا هم واقعا بازی هاش برنر مکسه من امتحان هم کردم آنلاین:D
ممنون
ببینم جریان این آپدیت چیه؟

راستی دوستان دو تا بازی که مولتی شون خوبه رو برای آنلاین بهم معرفی کنید که با سرعت 512 بشه راحت بدون باگ بازی کرد.

آقا یکی جواب مارو درست بده.یکی میگه بن میشی یکی میگه نه.بلاخره میشیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((
من LT3 دارم.

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اسم کامل سایت پیناتا چیه؟؟؟؟

ممنون
ببینم جریان این آپدیت چیه؟

راستی دوستان دو تا بازی که مولتی شون خوبه رو برای آنلاین بهم معرفی کنید که با سرعت 512 بشه راحت بدون باگ بازی کرد.
خواهش میکنم:D
آپدیت هیچ مشکلی نداره من آپدیت کردم 2-3 ساعت هم آنلاین زدم بدون مشکل!:D
آقا یکی جواب مارو درست بده.یکی میگه بن میشی یکی میگه نه.بلاخره میشیم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((
من LT3 دارم.

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن اسم کامل سایت پیناتا چیه؟؟؟؟
آپدیت سالمه(واسه من که اینطور بوده)
آدرس کامل رو فکر نکنم بتونم بدم چون تبلیغات حساب میشه اگه خواستید بگید تا بهتون P.M بدم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or