همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان اینم آدرسه عکسها که توو بالا گفتم و آپلود کردم واستون:عکسها به ترتیب واسم اتفاق افتاده:

عکس یک

عکس دو

عکس سه

عکس چهار

عکس پنج

دوستان
من درباره هرعکس سوال میپرسم و شما بی زحمت بگید ایراد از چیه ؟

1- عکس شماره 1 رو وقتی من تست ایکسباکس لایو رو زدم اون علامت تعجب زرد واسم به وجود اومد و هرکاری کردم یعنی هم دستگاه و مودم وایمکس رو که با سیم وصل کرده بودم به ایکسباکس خاموش کردم و دوباره بعد 1 دقیقه روشن کردم و بازم اون علامته زرد اومدش !!! علت چیه و چه جوری حل میشه ؟

2-تو عکس شماره 2 گزینه More Info رو زدم و اروره زرد رنگ رو مشخص کرده و من نفهمیدم یعنی چی ؟! اینو بی زحمت یه توضیح بدین ؟

3-عکس شماره 3 هم ادامه عکس شماره 2 هست که البته یه گزینه دیگه رو زدم و این توضیح رو رواسم نوشت که عکسه شماره 3 هست.

4- راه حل برطرف کردنه این مشیل رو توی عسه شماره 4 گفته که من درست نفهمیدم و فقط فهمیدم که گفته دستگاه رو خاموش کنم و بعد 30 ثانیه روشن کنم !!!! این نوشته رو هم بیزحمت یه توضیح بدین.

5- عکسه شماره 5 زمانی اتفاق افتاد که میخواستم برم توی لایو Join کنم و هر کاری کردم و هر ایمیل هاتمیل که پسوندش لایو بود رو بهش دادم قبول نکرد !!!!! یعنی 2 تا ایمیل لایو مثال عرض میکنم:
dgx21@live.com رو یه ایمیل دیگه دادم بازم جفتشو قبول نکرد در حالی که جفتش ماله خودمه و قبلا" هم مورده استفاده قرار نگرفته !!!!!

اصلا" یه سواله خیلی مهم: من از طریقه PC رفتم تویه سایته خوده ایکس باکسه مایکروسافت و اونجا واسه خودم اکانتمو درست کردم و راحت هم از طریقه PC وارد میشم. اما من چه جوری میتونم برم از طریقه ایکس باکس وارده این اکانته از قبل ساخته شدم برم و دیگه مجبور نباشم یه اکانته جدید از طریقه خوده کنسول بسازم ؟ آخه گزینه ای جز واسه ثبت نام نداره و انگاری گزینه ای واسه اینکه از قبل شاید یکی اکانت ساخته باشه رو نداره واسه ورود بهش !!!
در کل مشکله نرفتن تویه لایو رو بی زحمت واسم حل کنید و بگید که چه جوری من میتونم یه اکانته جدید از طریقه کنسول بسازم و یا اینکه از اکانته ساخته شده که قبلا" ساختم از طریقه PC بتونم وارده اون اکانت بشم ؟؟؟راستی یکی از دوستان توو این تاپیک به من گفته بود که وقتی میری روی گزینه ثبت نام واسه لایو , دکمه روشن کردنه دسته یعنی X سبز رو بزنم میتونم از گزینه های بیشتری مثل استفاده از اکانته از قبل ساخته شده رو استفاده کنم که اصلا" گزینه ای جز یه نوشته یه خطی انگلیسی که توشNot داشت هیچ گزینه ای نداره که این Not هم اصلا" قابله انتخاب کردن نیس !!!

یه دنیا ممنون از همه کسانی که بی منت به هم کمک میکنند...

دوستان خواهشا" کمک کنید. فقط سوال نپرسید. من چی کار کنم با این مشکل ؟؟؟
من چقد این سوال رو تکرار کنم ؟؟؟

من تازه تو live ثبت نام کردم شنیدم یک ماه کانت گلد مجانی داره . الان میرم قسمت membership اکانت من رو زده free چرا ؟ راهی داره برم فعالش کنم ؟ یا دیگه گلد نمیده جدیدا ؟

من تازه تو live ثبت نام کردم شنیدم یک ماه کانت گلد مجانی داره . الان میرم قسمت membership اکانت من رو زده free چرا ؟ راهی داره برم فعالش کنم ؟ یا دیگه گلد نمیده جدیدا ؟

دوست عزیز برا فعال کردنش باید یه دلار پرداخت کنید تا اکنت فعال شه...

دوستان خواهشا" کمک کنید. فقط سوال نپرسید. من چی کار کنم با این مشکل ؟؟؟
من چقد این سوال رو تکرار کنم ؟؟؟
من عكسا تو دانلود نكردم نديدم . اما خودم وايمكس مبين دارم روان اجرا ميكنه بدون ايراد . با كابل لبن وصل ميكنم تو قسمت يوزر و پسورد بايد هيچي نزني . دستگاه با كابل لن بدون نياز به يوزر وپسورد متصل ميشه اول اينو ببين رعايت كردي؟. دوم اينكه تو تنظيمات دي اس ان شماره دي اس ان رو از پشتيباني درست گرفتي وزدي؟

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 PM ارسال شده بود ----------

تو بازي سنتر بخش نحوه اتصال به لايو هست با عكس توضيح داده پله پله منم از اونجا خوندم قبلا و متصل شدم راحت اونجا رو هم سر بزني بد نيست شايد اشتباهي داشتي مشخص ميشه تو مراحل درست اتصال تو توضيحات.

من دیروز رفتم بازی بخرم ...یه DvD بود روش عکس plants vs zombie بود ..... به فروشنده گفتم مگه بازی های ارکید روی dvd هم میاد ... گفت اره ... 10 یا 20 تا بازی ارکید روی یه دی وی دی میشه ریخت بعد نصب کرد رو ایکس باکس ..
میخواستم ببینم چجوریاس ؟؟!!
این بازی ها رو لایو 800 تا هرکدوم پویینت میخوان !!!**!!!
اگه بگیرم راحت میتونم بازی کنم ؟؟!!
پلیز توضیح بدید

آخه برینک هم شد بازی که می خوای آنلاین بازی کنی؟ انقدر چرت و پرته که لایوش خالیه هیچکس آنلاین بازی نمی کنه باید با خودت بازی کنی.
داداش اون با خودم شما فقط بگو اون کده چیه و کجا باید واردش کنم ازت ممنون میشم

خدا رحم كنه هر بازي از قديم مولتي داشت انداختم تو دستگاه استيلت اصلا نميدونم چي بود .

منم دقیقا همین کارو کردم و اصلا حتی برنر مکس هم نمیکنم همینجور بازی رو از جلد میزارم تو دستگاه.
حالا که این کارو کردی به احتمال زیاد فلگی و دیگه برنر مکس و ... فایده نداره هر وقت بن ویو بیاد بنی و تا اون موقع اگر برنر مکس هم بزاری هیچ تاثیری نداره پس دیگه امنیت رو بیخیال شو همینجوری دیسک از جلد بزار تو دستگاه.

با 3 کیلو سلام خدمت دوستان عزیز زود جواب ده .
من یه سری سوال دارم که از این قراره :
1.من لایو دیدم l-)ولی وقتی x360 هک نشده داشتم . بد LT2 زدم و الانم می خوام LT3 بزنم . این LT3 که بزنی میشه راحت رفت تو لایو و هک نشد ؟ اصن میشه رفت تو لایو ؟
2.من بدجور خوره ی COD هستم و خیلی دوست دارم مولتی پلیر بازی کنم . اگه LT3 بزنم می تونم بازی کنم ؟ آنلاین ؟ یا حتما باید gold بخرم ؟
3.اگه حتما باید gold بخرم من علاقه ی زیادی به چیز های مفتی و اصولا مفت خوری دارم . اگه راهی هست که gold یا هر چیزی که بشه باهاش مولتی پلیر زد رو مفتی گیر بیارم ، لتفا بدون درنگ بگین .
4.اگه نیست یه جایی بگین که بهترین و ارزونترین راه رو داشته باشه .
5.این بازی لایو کردن ترافیک اینترنت رو خیلی میبره یا چجوریه ؟

با سپاس بی کران فراوان از شما دوست عزیز گرامی خیلی خوب که تا نیم ساعت دیگه یا همین الان جواب کامل و درست رو دادین .
ف.ک

من فقط 2 و 5 و 4 رو می تونم مطمئن بهت بگم برای بازی انلاین باید حتما لایو داشته باشی وبدون لایو نمی تونی بازی کنی !
لایو مفتی میشه گیر اورد ولی نهایتا بهت 1 یا 3 ماهه می دن . من خودم خیلی دنبال این مفتی ها بودم ولی همشون کلاشن و فقط می خوان ترافیک سایتشون زیاد شه و قطعا بهت نمی دن !
ترافیک هم بستگی به بازیت داره مثلا می دونم bfbc2 در ساعت حدود 50 یا 60 مگ استفاده می کنه و یا 3 هم تقریبا دو برابر . اصولا هر چی تعداد بازی کن ها تو مولتی پلیر بیشتر بشه مپ ها هم بزرگ تر بشن ترافیک بیشتری مصرف میشه !
همه ما ها هم چیز مفت دوست داریم ! چیزه عادییه ! ولی به نظر من هم چنان بهترین راه برای انلاین بازی کردن خرید ارجینال هستش ! از هر نظر !

اریج که کمرشکنه! یه lt3 و یه دیسک برنر مکس از بازی. خلاص!

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------

با 3 کیلو سلام خدمت دوستان عزیز زود جواب ده .
من یه سری سوال دارم که از این قراره :
1.من لایو دیدم l-)ولی وقتی x360 هک نشده داشتم . بد LT2 زدم و الانم می خوام LT3 بزنم . این LT3 که بزنی میشه راحت رفت تو لایو و هک نشد ؟ اصن میشه رفت تو لایو ؟
2.من بدجور خوره ی COD هستم و خیلی دوست دارم مولتی پلیر بازی کنم . اگه LT3 بزنم می تونم بازی کنم ؟ آنلاین ؟ یا حتما باید gold بخرم ؟
3.اگه حتما باید gold بخرم من علاقه ی زیادی به چیز های مفتی و اصولا مفت خوری دارم . اگه راهی هست که gold یا هر چیزی که بشه باهاش مولتی پلیر زد رو مفتی گیر بیارم ، لتفا بدون درنگ بگین .
4.اگه نیست یه جایی بگین که بهترین و ارزونترین راه رو داشته باشه .
5.این بازی لایو کردن ترافیک اینترنت رو خیلی میبره یا چجوریه ؟

با سپاس بی کران فراوان از شما دوست عزیز گرامی خیلی خوب که تا نیم ساعت دیگه یا همین الان جواب کامل و درست رو دادین .
ف.ک

1) بهترین راه کپی بازی کردنه دیگه !
2) چرا که نه! حتما باید گلد باشه
3) به اون امید نباش!
4) نمی دونم!
5) خیلیا خیلی چیزا میگن! رو 50 به بالا حساب کن!

سلام چندا سوال داشتم
الان همه بازی ها رو میتونم لایور برنم ؟
روی چه دیسکی باید کپی کنم ؟
Stealth حتما باید انجام بدم ؟
Maxpayne 3 هم میشه آنلاین زد ؟

راه های جلوگیری از بن شدن چیه ؟

ممنون میشم جوابمو بدید ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or