همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
من تا به حال به لایو وصل نشدم
من پوینت هم ندارم
دستگام lt3 هست
با این مشخصات چه بازی میتونم بکنم که امن باشه و هم جالب
CoD ها ، Reach ، RDR و همینا
بازی های ساخت شرکت EA همه به جز کرایسیس 2 کد پس میخواد که 10 دلار بازی برای خرج کنی

ســلام دوســتــان گــل و اســاتیــد مـحــتــرم
مــن دنــبــال خــریــد اکــانــت گــلــد هــستــم الــبـتــه بــا قــیـمـــت مــنــاســب !!!
بــعــضــی از ســایــت هــا 3 مــاه رو 27500 مــیـدن بــعــضــی هــم 34000 تــومــن !!!
میــشتـه یــکــی مــنـو راهــنــمــایــی کــنــه کــه از کـجــا بــا قــیــمــت مــنــاســـب اکــانــت گـــلــد بــخـرم ؟!

راســتــی کــســـی فــیــفـــا بــاز نــیـســت ؟! ایــن خــارجــــی هــا هــمــشــون ضــعــیــف هــســتــن !!! واقــعــا بــایــد قــدر هــوش ومــغــز ایــرونــی هــا رو دونــســت !!!
گــیــمــر تــگ مــن : HamidReza8

آخرین ویرایش:
ســلام دوســتــان گــل و اســاتیــد مـحــتــرممــن دنــبــال خــریــد اکــانــت گــلــد هــستــم الــبـتــه بــا قــیـمـــت مــنــاســب !!! بــعــضــی از ســایــت هــا 3 مــاه رو 27500 مــیـدن بــعــضــی هــم 34000 تــومــن !!!میــشتـه یــکــی مــنـو راهــنــمــایــی کــنــه کــه از کـجــا بــا قــیــمــت مــنــاســـب اکــانــت گـــلــد بــخـرم ؟!راســتــی کــســـی فــیــفـــا بــاز نــیـســت ؟! ایــن خــارجــــی هــا هــمــشــون ضــعــیــف هــســتــن !!! واقــعــا بــایــد قــدر هــوش ومــغــز ایــرونــی هــا رو دونــســت !!! گــیــمــر تــگ مــن : HamidReza8
دوست خ.بم 27500 مناسبترین قیمته برا 3 ماه بعدش تو فروم fifa12 online xbox live و این تورنومنت که خودمم غضوم حد اقل 100 گیمرتگ متفاوت که همشون اکثرا تو تابستون انلاینن میبینی 800 پوینت نیاز داری ها

دوست خ.بم 27500 مناسبترین قیمته برا 3 ماه بعدش تو فروم fifa12 online xbox live و این تورنومنت که خودمم غضوم حد اقل 100 گیمرتگ متفاوت که همشون اکثرا تو تابستون انلاینن میبینی 800 پوینت نیاز داری ها

مــرســی دوســـت گــلــم؛ از کــجــا بــخـرم 27500 ؟!
اون 800 پــویــنــت رو هــم زدم و آنــلایــن پــس رو گــرفــتــم دادا
;)
خــوب مــگــه ایــن کــه یــکــی از شــمــا هــا بــتــونــه حــریــف مــن بــشــه !!! :d وگــرنــه ایــن خــارجــی هــا خــیــلــی ضــعـیـف هــســتــن !!! >:)

بابا فروتن ... ببین تو گوگل بزن سایت برای خرید پوینت و گلد کلی سایت میاد اسماشون اینجا بنویس بهت میگم کدوم امنه و همون موقع کد رو ایمیل میکنه ok?

سلام

من اطلاعاتم کمه.
یه دیسک برنر ماکس گزاشتم.
ایکس باکس lt3 هم هست .
رفتم تو لایو دیدم نوشته در حال آپدیت.سریع خارج شدم(خاموش کردم)

داستان این آپدیت چیه؟

سلام

من اطلاعاتم کمه.
یه دیسک برنر ماکس گزاشتم.
ایکس باکس lt3 هم هست .
رفتم تو لایو دیدم نوشته در حال آپدیت.سریع خارج شدم(خاموش کردم)

داستان این آپدیت چیه؟
دوست عزیز نترس هر بازی وقتی به لایو وصل میشی می خوای انجام بدی اپدیتی میاد که باید انجام بدی

شما باید بازی های Ap 2.5 و Xgd3 رو فقط برنر مکس کنی بقیه رو باید فقط sealth کنی.تا امن شه .
چقدر پوینت داری توی حسابت؟باید 800 تا داشته باشی و یک قسمت دیگر رو به جای اونجا که قیمت زده انتخاب کنی .3-4 تا گزنه داره یکیشو بزن میگه حساب شما مثلا 800 پوینته اگه اینو بگیرید میشه 0 تا بعد yes میزنی یک چیز 108 کیلوبایتی دانلود میشی و بعد میرین بازی.همیشگی و محدیدیت زمانی نداره.

خدا رحم كنه هر بازي از قديم مولتي داشت انداختم تو دستگاه استيلت اصلا نميدونم چي بود .

نه نخواست.تو منوی اصلی خواستم برم لایو اولین کاری که کرد خواست آپدیت کنه.
برای کنسل هم نوشته بود B رو بزن .
دیدم کار نمی کنه خاموش کردم.

بهتره که آپدیت نکنی.البته اگه برای اولین بار هست که میری لایو و هنوز اکانت نساختی مشکلی نداره.ولی اگه تو اکانتت هستی یه نمه مشکوک میزنه و همیشه توی بازی ها آپدیت میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or