بروبچ من دیشب از ساعت 9 تا 1 شب انلاین بازی کردم هیچ مشکلی هم نبود
گلدم یه ماه پیش تمدم شده بود ....
حتی Fifa street و Fifa 12 که پوینت میخوان بدون پویینت بازی کردم ....
ولی الان دیگه نمیشه .... !!!
اونا 2 روز رایگان بوده الان دیگه تموم شده!
من دستگاهم 1 ساله اکانت ساختم و همیشه میرفتم لایو فقط ارکید دانلود میکردم. دیشب برا مولتی وصل شدم بدون خواستن اکانت گلد بازی کردم مکس پین و اویل رو . حداقل دوساعت بازی کردم. (دیشب اولین اتصالم برا مولتی بود )اما صبح دیگه نمیشد پیغام میداد پروفایلت نمیشه برا اتصال به مولتی بازی.یعنی چی؟اصلا تعجب کردم. اگه فیری هست چرا بستن؟ اگه تریال هست دوروز وقت داشته که چرا دیشب شد صبح دیگه نمیشه؟
---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------
دوروز لایو ماکروسافت مجانی بوده؟
یه سوال دیگه اینکه من بازی قدیمی ها رو لایو اش رو برا مولتی برم سی ذی هاش ایکس جی دی 2 هست با ال تی 3 من امن هست یا قدیمی ها هم برا امنیت نیاز به رایت برنر مکس داره؟بازی مثل استریت فایتر یا اسپلینتر سل.
---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:55 PM ارسال شده بود ----------
وسوم اینکه تو حساب اکانتم یه مقذار پوینت دارم اگه بخوام فیفا بزنم نیاز به خرید کد هست ؟.یا باید از خود گذینه هایی که جلوش لیگ یا لایو زده وقیمت به پوینت زده انتخاب کنم؟کدومشه؟یا برا بازی کردن باید 800 پوینت با یه اکانت جدا گانه مصرف کنم؟ این شارژ مدت مصرف یا مقدار مصرفی داره یا تا هر وقت با این اکانت وذستگاه بخوام لایو فیفا بزنم کفایت میکنه؟ممنون میشم توضیح بدید.
دوست عزیز من تا جایی که میدونم دیروز فیری بوده یعنی هرکیم گلد نداشته باشه میتونست بازی کنه اما تا جایی که میدونم برای اکانت های جدید برای فعال سازی اکانت 1 ماهه مجانی یک mastercard یا یه چیزی رو فعال کنی و مثل قبل به صورت پیش فرض نیست البته مطمین نیستم لطفا اساتید اگر غلط میگم اصلاح کنند حرف من رو و دوستمون رو راهنمایی کنید
سلام بچه ها من اینترنت 128 مخابرات دارم اما وقتی میخوام برم تو لایو این ارور رو میده. sorry xbox live isnt supported in this locale لطفا راهنماییم کنید
بروبچ من دیشب از ساعت 9 تا 1 شب انلاین بازی کردم هیچ مشکلی هم نبود
گلدم یه ماه پیش تمدم شده بود ....
حتی Fifa street و Fifa 12 که پوینت میخوان بدون پویینت بازی کردم ....
ولی الان دیگه نمیشه .... !!!
سلام دوستان. من هنوز موفق نشدم که بازی PES 2012 رو آپدیت کنم !
من الان رو Xbox 360 Slim 250GB من آخرین آپدیت داشبورد یعنی 2.0.14719.0 هستش و LT+v3.0 هم رویش نصبه و خدارو شکر مشکلی ندارم و فقط تووش بازی های برنرمکس دارم البته به جز PES 2012 که نمیدونم چه چیزی محسوب میشه ؟!
مشکله من اینه که من اگه میخوام به لایو وصل شم دلیلش اینه که فقط بازی PES 2012 رو آپدیتش کنم تا یه سری باگ هاش و نقل و انتقالاتش کامل بشه که هر جوری سعی کردم نشد به لایو وصل شم !!!!!
من طبق شماره هایی که روو عکس ها گذاشتم به ترتیب به این مشکلات برخوردم:
عکس ها رو آماده کردم اما تووی اینجا گزینه ای واسه آپلود نداره !!!!!
چی کار کنم ؟
چه جوری میتونم کشورم رو عوض کنم ؟ آخه قبلا" واسه اولین بار فقط ازم انتخاب کشور خواست که من یونایتد گینگ دام رو انتخاب کردم.
لطفا" به من بگید که من چه جوری عکسها رو آپلود کنم تا ببینید و کمکم کنید.
اینم در آخر بگم که من با وایمکس 512 کیلوبایت ایرانسل البته با سیم وصل شدم تا سرعتم بیشتر باشه اما باز انگاری مشکلم حل نشدش.
اقا کسی نببببببببببببووووووووووووووددددددددددد؟سوال واجب لطف کنید جواب بدید اگه پروفایلت تو لایو تغیر بدی کل بازیهایی که تو لایو ذخیره کردی از بین میره؟و اینکه اگه پوینت خرج بازی کرده باشی بعد از درست کردن پروفایل جدید اونم از دست میره؟کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟