19Rodar
کاربر سایت
کجاش اهنگ گوش میدی ؟؟؟!!
اون zune که نصفه پخش میکنه
شما تشریف ببر VEVO اونجا موزیک ویدئو تصویری به صورت کامل نگاه کن. من هر روز نگاه میکنم معتادش شدم دیگه ماهواره اصلا نگاه نمی کنم فقط VEVO
کجاش اهنگ گوش میدی ؟؟؟!!
اون zune که نصفه پخش میکنه
شما تشریف ببر VEVO اونجا موزیک ویدئو تصویری به صورت کامل نگاه کن. من هر روز نگاه میکنم معتادش شدم دیگه ماهواره اصلا نگاه نمی کنم فقط VEVO
مشکلش اینه کیفیتش زیاد خوب نیست که به خاطر سرعت اینترنت هست . راهی نیست که بشه با کیفیت بهتر تماشا کرد یا دانلودش کرد؟شما تشریف ببر VEVO اونجا موزیک ویدئو تصویری به صورت کامل نگاه کن. من هر روز نگاه میکنم معتادش شدم دیگه ماهواره اصلا نگاه نمی کنم فقط VEVO
کیفیت ویدئو های VEVO اگر دقت کرده باشید در اصل HD هستش اما کلا VEVO یک سیستم هوشمند هست که با توجه به سرعت اینترنت کاربر، کیفیت ویدئو ها رو طوری تنظیم میکنه که بدون مشکل اجرا شود.شما یک راه دارید سرعت اینترنت 2M و یا بالاتر بگیرید.هر چی بیشتر بهتر.اگر هم میگید چنین سرعتی هزینش بالاست خب مجبوریم با همین کیفیت بسازیم! من با سرعت اینترنت 1M نگاه میکنم کیفیتش HD نیست اما مطلوبهمشکلش اینه کیفیتش زیاد خوب نیست که به خاطر سرعت اینترنت هست . راهی نیست که بشه با کیفیت بهتر تماشا کرد یا دانلودش کرد؟
میشه دان کرد .... Free
???
راستی سایتی که ارزون تر پوینت بده و البته اطمینانی باشه معرفی کنید ممنون 
برا لایو و شلوغ ترین بازی ها و اجرای بی در دسرشون بدون اسلو میشن چه سرعتی رو پیشنهاد میدید و چه شرکتی؟لایو گلد سه ماهه چند هست؟برا فوتبال کد می خواد؟با سی دی برنر مشکلی نیست برم کاملا امنه؟و با ال تی 3 سی دی ایکس جی دی 2 هم لایو بازی کنم کاملا امن هست؟

آره میشه بدون پوینت هم بتلفیلد 3 رو بازی کرد . خیلی ساده هست فقط کافیه که بری سرورای بتلفیلد و هک کنی!اقا کسی بلده بدون پرداخت پوینت بتلفیلد3 رو انلاین بازی کرد؟خدایی جواب بدینراستی سایتی که ارزون تر پوینت بده و البته اطمینانی باشه معرفی کنید ممنون
خب برو از g4tv یا gamespot تماشا کن !دوستان من بخوام از xbox live نمایش e3 رو ببینم باید حتما گلد باشم؟48 ساعته باشه مشکل نداره؟ (چون 48 ساعته ها مشخص نمیکنه پروفایلت گلد و طلایی نمیشه gt وقتی تو پروفایلت میری و مثل اکانت مجانی طوسی و تو سایت xbox هم میزنه free member) بعدش چقدر ترافیک به نظرتون این 3 ساعت نمایش میبره بیشتر از 1 gig میشهببخشیدا انقدر سوال کردم
پس من چی؟منم یه سوال دارم
وقتی پروفایلت رو تازه لایو میکنی بت اکانتِ یه ماه لایو میده یا نه؟
من دستگاهم LT3 هست...اگه برم لایو مشکلی پیش نمیاد؟آخه LT2 بودم رفتم لایو دهنم صاف شد بعدشم مجبور شدم LT3 کنم....حالا اگه برم لایو مشکل نداره؟
میخوام Mortal Kombat 9 بازی کنم

میشه واقعا؟!؟؟!آره میشه بدون پوینت هم بتلفیلد 3 رو بازی کرد . خیلی ساده هست فقط کافیه که بری سرورای بتلفیلد و هک کنی!
قا جون قبلا برا اولین بار وصل میشدی با 3 اکانت مختلف 1 ماه مجانی میگرفتی اما الان برا ما ایرانی ها این امکان تقریبا نیست بعد شما ال تی 3 انداختی دی وی دی هاتم برنر مکس بگیر از این امن تر نمیشه راستی با ال تی 2 رفتی چی شد؟ حتی بازی فیفا12 اجرا نشد؟پس من چی؟![]()
شدن که میشه اما فک کنم اقا بارنی نمیدونه ببین یه سر تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی باید دو تا دسته داشته باشی راستی ریسک این کار مثه سگ زیاده چون ماکرو چند وقت پیش پروفایل های حک شده را بن کردمیشه واقعا؟!؟؟!
اصلا خیالم نبود که نباید برم لایو...رفتم AC3 و AC4 انداختم و رفتم تو UPlay و کلی هم حال کردم بعدش که کنسول رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم فقط میتونستم همون بازیهایی که تایتل آپدیت داشتن یا به عبارتی همون آپدیتی که برای رفتن به داخل بازی باید از لایو دانلود کنی رو میاورد و بقیه بازیها پرقا جون قبلا برا اولین بار وصل میشدی با 3 اکانت مختلف 1 ماه مجانی میگرفتی اما الان برا ما ایرانی ها این امکان تقریبا نیست بعد شما ال تی 3 انداختی دی وی دی هاتم برنر مکس بگیر از این امن تر نمیشه راستی با ال تی 2 رفتی چی شد؟ حتی بازی فیفا12 اجرا نشد؟
من خیلی بلد نیستم ولی باید خود روتر رو کنفیگور کنی....من خودم همین کار رو کردمدوستان سلام!
من از هر 10تا بازی آنلاینی که با FiFA 12 میزنم متوسط دوتاش وسط بازی قطع میشه و لاست کانکشن از سرور EA و چند دقیقه بعدش sign out از Xbox Live میده.
آیا این به خاطر اینه که Nat Typeم Moderate هست؟
اگه به خاطر اینه اینطور که تو توضیحات تست کانکشن Xbox Live خوندم Upnp رو باید Enable کرد تا Open بشه Nat type ولی مشکل اینجاست که من Upnp رو که Enable میکنم P.C یبار خاموش روشن شه یا مودم خاموش روشن شه دوباره disable میشه. چکار باید کرد تا Upnp همیشه Enable باشه؟