همه چیز درباره ی Xbox Live

اقا تروخدا یکی جواب منو بده اگه میدونه من الان ایکس باکسم مادرنو . گیرز اف وار3 اینا رو اجرا میکنه اما میدونم اگ هبیام لایو با ال تی 2 امکان اجرای این بازی ها میپره اما باهاش میتونم بازی های قدیمی مثه فیفا12 که اون قفل امنیتی نداره برم دیگه؟:(

اساتید محترم live
سئوال:بازی های قدیمی که پچ شده میشه به LIVE وصل شد یا بازی های قدیمی هم باید بصورت Burner Max رایت بشن که بدون مشکل وارد LIVE بشن؟!

سلام
دوستان من تازه اکانت ساختم چند تا سوال داشتم:
1-اون یک ماه اکانت خودش فعال میشه یا باید فعال کنم؟
2-اکانت ساختم خودش یه گیم ترگ داد میخوام اسمشو عوض کنم امکانش هست اگه هست چجوری؟(خودش اینه اسم و داد haplessEmpress2 میخوام به hadi sh تغییر بدم)

سلام
دوستان من تازه اکانت ساختم چند تا سوال داشتم:
1-اون یک ماه اکانت خودش فعال میشه یا باید فعال کنم؟
2-اکانت ساختم خودش یه گیم ترگ داد میخوام اسمشو عوض کنم امکانش هست اگه هست چجوری؟(خودش اینه اسم و داد haplessEmpress2 میخوام به hadi sh تغییر بدم)

با سلام دوست خوبم.
بله اون یک ماه گلد خودش فعال میشه نیازی به فعال سازی نیست البته این رو هم بگم که شما فقط میتونی در مجموع برای سه پروفایل از یک ماه گلد رایگان استفاده کنی
و بعد از اون دیگه یک ماه برای شما حساب نمیشه.
بله میشه ابتدا باید وارد پروفایلت بشی و بعد به قسمت Edit بری در اونجا با انتخاب گزینه اول میتونی اسمت رو ویرایش کنی البته لازم به ذکره
که بگم تنها یکبار میتونی به صورت رایگان نام خودت رو ویرایش کنی.

با سلام دوست خوبم.
بله اون یک ماه گلد خودش فعال میشه نیازی به فعال سازی نیست البته این رو هم بگم که شما فقط میتونی در مجموع برای سه پروفایل از یک ماه گلد رایگان استفاده کنی
و بعد از اون دیگه یک ماه برای شما حساب نمیشه.
بله میشه ابتدا باید وارد پروفایلت بشی و بعد به قسمت Edit بری در اونجا با انتخاب گزینه اول میتونی اسمت رو ویرایش کنی البته لازم به ذکره
که بگم تنها یکبار میتونی به صورت رایگان نام خودت رو ویرایش کنی.
الان بنده یک اکانت لایو ساختم یک ماه اکانت رایگان خودش فعال شده؟
بعد اگه بخوام فیفا لایو بازی کنم میشه یا باید پوینت بخرم؟

آخرین ویرایش:
با سلام دوست خوبم.بله اون یک ماه گلد خودش فعال میشه نیازی به فعال سازی نیست البته این رو هم بگم که شما فقط میتونی در مجموع برای سه پروفایل از یک ماه گلد رایگان استفاده کنیو بعد از اون دیگه یک ماه برای شما حساب نمیشه.بله میشه ابتدا باید وارد پروفایلت بشی و بعد به قسمت Edit بری در اونجا با انتخاب گزینه اول میتونی اسمت رو ویرایش کنی البته لازم به ذکرهکه بگم تنها یکبار میتونی به صورت رایگان نام خودت رو ویرایش کنی.
داداش اطلاع نداری خوب پست نده اقا هادی تا 2 سال پیش میشد اما الان باید با مستر کارد 1 دلار بدی تا گلد یک ماهه فعال شه ما ایرانی ها که نداریم پس پر برو از سایت های اینترنتی یک 3 ماهه بگیر 30 تا 40 تومن برا فیفا هم به 800 پوینت نیاز داری که ا

داداش اطلاع نداری خوب پست نده اقا هادی تا 2 سال پیش میشد اما الان باید با مستر کارد 1 دلار بدی تا گلد یک ماهه فعال شه ما ایرانی ها که نداریم پس پر برو از سایت های اینترنتی یک 3 ماهه بگیر 30 تا 40 تومن برا فیفا هم به 800 پوینت نیاز داری که ا
من بخوام اون یک ماهرو فعال کنم باید یه دلار بدم؟(امکان داره اون یک ماه و فعال کنم)
اون یک ماه و فعال کنم بازم برا فیفا باید پوینت بگیرم؟

البته دوست عزیز دو سال نمیشه و تا همین چند وقت پیش نیاز به فعال سازی نداشت
اما این مسئله همین تازگی برای اکانت های جدید مطرح میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی سایتی برای خرید گلد میشناسه به جز game-ir یا کسی اینجا کارت گلد 1 ماهه میفروشه خیلی مهم لطفا لگه میشه سریع تر جواب بدین .ممنون

من بخوام اون یک ماهرو فعال کنم باید یه دلار بدم؟(امکان داره اون یک ماه و فعال کنم)
اون یک ماه و فعال کنم بازم برا فیفا باید پوینت بگیرم؟

بله باید یک دلار بدهید.برای فیفا هم باید 800 پیونت مصرف کنید که اونم یه چیزی بین 18 تا 25 تومن واست آب می خوره.قیمت فعلی پوینت دستم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or