Emin3mzizou
کاربر سایت
من خیلی بلد نیستم ولی باید خود روتر رو کنفیگور کنی....من خودم همین کار رو کردم
ممنون اما تو configure مودم من تنظیم upnp وجود نداره اصلا.
من خیلی بلد نیستم ولی باید خود روتر رو کنفیگور کنی....من خودم همین کار رو کردم

همه ی بازی هایی که قبل از driver به بازار اومدن برنرمکس نمیخوان.اساتید محترم live
سئوال:بازی های قدیمی که پچ شده میشه به LIVE وصل شد یا بازی های قدیمی هم باید بصورت Burner Max رایت بشن که بدون مشکل وارد LIVE بشن؟!
اگر مودمت LINKSYS هست باید PPOE رو انتخاب کنیممنون اما تو configure مودم من تنظیم upnp وجود نداره اصلا.
اگر مودمت LINKSYS هست باید PPOE رو انتخاب کنی
سلام
دوستان من تازه اکانت ساختم چند تا سوال داشتم:
1-اون یک ماه اکانت خودش فعال میشه یا باید فعال کنم؟
2-اکانت ساختم خودش یه گیم ترگ داد میخوام اسمشو عوض کنم امکانش هست اگه هست چجوری؟(خودش اینه اسم و داد haplessEmpress2 میخوام به hadi sh تغییر بدم)
الان بنده یک اکانت لایو ساختم یک ماه اکانت رایگان خودش فعال شده؟با سلام دوست خوبم.
بله اون یک ماه گلد خودش فعال میشه نیازی به فعال سازی نیست البته این رو هم بگم که شما فقط میتونی در مجموع برای سه پروفایل از یک ماه گلد رایگان استفاده کنی
و بعد از اون دیگه یک ماه برای شما حساب نمیشه.
بله میشه ابتدا باید وارد پروفایلت بشی و بعد به قسمت Edit بری در اونجا با انتخاب گزینه اول میتونی اسمت رو ویرایش کنی البته لازم به ذکره
که بگم تنها یکبار میتونی به صورت رایگان نام خودت رو ویرایش کنی.
داداش اطلاع نداری خوب پست نده اقا هادی تا 2 سال پیش میشد اما الان باید با مستر کارد 1 دلار بدی تا گلد یک ماهه فعال شه ما ایرانی ها که نداریم پس پر برو از سایت های اینترنتی یک 3 ماهه بگیر 30 تا 40 تومن برا فیفا هم به 800 پوینت نیاز داری که ابا سلام دوست خوبم.بله اون یک ماه گلد خودش فعال میشه نیازی به فعال سازی نیست البته این رو هم بگم که شما فقط میتونی در مجموع برای سه پروفایل از یک ماه گلد رایگان استفاده کنیو بعد از اون دیگه یک ماه برای شما حساب نمیشه.بله میشه ابتدا باید وارد پروفایلت بشی و بعد به قسمت Edit بری در اونجا با انتخاب گزینه اول میتونی اسمت رو ویرایش کنی البته لازم به ذکرهکه بگم تنها یکبار میتونی به صورت رایگان نام خودت رو ویرایش کنی.
من بخوام اون یک ماهرو فعال کنم باید یه دلار بدم؟(امکان داره اون یک ماه و فعال کنم)داداش اطلاع نداری خوب پست نده اقا هادی تا 2 سال پیش میشد اما الان باید با مستر کارد 1 دلار بدی تا گلد یک ماهه فعال شه ما ایرانی ها که نداریم پس پر برو از سایت های اینترنتی یک 3 ماهه بگیر 30 تا 40 تومن برا فیفا هم به 800 پوینت نیاز داری که ا
البته دوست عزیز دو سال نمیشه و تا همین چند وقت پیش نیاز به فعال سازی نداشتداداش اطلاع نداری خوب پست نده اقا هادی تا 2 سال پیش میشد اما الان باید با مستر کارد 1 دلار بدی تا گلد یک ماهه فعال شه ما ایرانی ها که نداریم پس پر برو از سایت های اینترنتی یک 3 ماهه بگیر 30 تا 40 تومن برا فیفا هم به 800 پوینت نیاز داری که ا
من بخوام اون یک ماهرو فعال کنم باید یه دلار بدم؟(امکان داره اون یک ماه و فعال کنم)
اون یک ماه و فعال کنم بازم برا فیفا باید پوینت بگیرم؟