RaZoR00224
کاربر سایت
قانونا باید اینطوری باشه چون دیسکهای غیر BurnerMax از نظر امنیتی مشکل دارن و کاربر رو یک قدم به شناسایی شدن نزدیک میکنند![]()
من منظورم این بود که شاید ارجینال گرفتن که بعیده !! D:
قانونا باید اینطوری باشه چون دیسکهای غیر BurnerMax از نظر امنیتی مشکل دارن و کاربر رو یک قدم به شناسایی شدن نزدیک میکنند![]()

شنیدم که اگه تو ایران به لایو وصل بشیم دستگاهمون بلاک میشه راهی برای جلو گیری از این مشکل هست![]()
من همین امروز انلاین بازی می کردم و هر وقت هم می خواستم می رفتم تو لایو می خردیم اهنگ گوش می دادم و غیره !!!! حالا منظورت از بلاک شدن چیه ؟
دوستان من پروفایلم گیر پیدا کرده ، دچار مشکل شده
اگه یه پروفایل دیگه بسازم میتونم از همون گیمرتگ استفاده کنم دیگه ؟ چهار ماه لایو روشه ...
کجاش اهنگ گوش میدی ؟؟؟!!
اون zune که نصفه پخش میکنه
شما تشریف ببر VEVO اونجا موزیک ویدئو تصویری به صورت کامل نگاه کن. من هر روز نگاه میکنم معتادش شدم دیگه ماهواره اصلا نگاه نمی کنم فقط VEVO
مشکلش اینه کیفیتش زیاد خوب نیست که به خاطر سرعت اینترنت هست . راهی نیست که بشه با کیفیت بهتر تماشا کرد یا دانلودش کرد؟شما تشریف ببر VEVO اونجا موزیک ویدئو تصویری به صورت کامل نگاه کن. من هر روز نگاه میکنم معتادش شدم دیگه ماهواره اصلا نگاه نمی کنم فقط VEVO
کیفیت ویدئو های VEVO اگر دقت کرده باشید در اصل HD هستش اما کلا VEVO یک سیستم هوشمند هست که با توجه به سرعت اینترنت کاربر، کیفیت ویدئو ها رو طوری تنظیم میکنه که بدون مشکل اجرا شود.شما یک راه دارید سرعت اینترنت 2M و یا بالاتر بگیرید.هر چی بیشتر بهتر.اگر هم میگید چنین سرعتی هزینش بالاست خب مجبوریم با همین کیفیت بسازیم! من با سرعت اینترنت 1M نگاه میکنم کیفیتش HD نیست اما مطلوبهمشکلش اینه کیفیتش زیاد خوب نیست که به خاطر سرعت اینترنت هست . راهی نیست که بشه با کیفیت بهتر تماشا کرد یا دانلودش کرد؟
میشه دان کرد .... Free
???
راستی سایتی که ارزون تر پوینت بده و البته اطمینانی باشه معرفی کنید ممنون 
برا لایو و شلوغ ترین بازی ها و اجرای بی در دسرشون بدون اسلو میشن چه سرعتی رو پیشنهاد میدید و چه شرکتی؟لایو گلد سه ماهه چند هست؟برا فوتبال کد می خواد؟با سی دی برنر مشکلی نیست برم کاملا امنه؟و با ال تی 3 سی دی ایکس جی دی 2 هم لایو بازی کنم کاملا امن هست؟