همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشید اگه میشه یه بار دیگه یه عزیزی مراحلی را که باید به xbl وصل بشیم را این جا بنویسه.(البته به جز روش های اتصال . فقط مراحلی را که باید بعد اتصال طی کنیم تا بتونیم بازی مثل Max Payne 3 را
بدون دردسر بازی کنیم.) توضیحاتی که در فروم داده شده بود یا ناقص بودن و یا قدیمی. واقعا ممنون:)

اقا کسی میدونه به من بگه که چجوری بدونم فلگ شدم؟

---------- نوشته در 02:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 AM ارسال شده بود ----------

داداش با این کدها به نظرت فلگ نشدم؟راستس میشه بازی رو انلاین از رو هارد اجرا کرد؟

اساتید یک سئوال دیگه چه فرقی بین point خریدن و اکانت گلد خریدن است؟تفاوت EU و US هم فقط در قیمت است؟
برای اینکه online بازی کنی یا بتونی تو پارتی بری یا ... باید گلد داشته باشی .
Microsoft point هم برای خرید از لایو ( برای خرید DLC یا لباس اواتار یا ... )
تا جایی که من میدونم خیلی فزق ندارن . ولی خب بعضی از تخفیف ها مثلا واسه ی UK میاد ولی واسه ی US نمیاد .
چون مثلا اگه بخوای پوینت بخری پوینت آمریکا راحت تر پیدا میشه و قیمتش هم کمتر هست.
من نمیدونم شما ار کجا میخری . ولی از جایی که من میخرم قیمتاشون تقریبا برابره .
و جفتشون راحت پیدا میشن !

آخرین ویرایش:
اینایی که الان bf رو ان تو لایو می زنن همه با lt3 و دیسک های برنرمکس هست ؟

قانونا باید اینطوری باشه چون دیسک‌های غیر BurnerMax از نظر امنیتی مشکل دارن و کاربر رو یک قدم به شناسایی شدن نزدیک می‌کنند :)

شنیدم که اگه تو ایران به لایو وصل بشیم دستگاهمون بلاک میشه راهی برای جلو گیری از این مشکل هست:-/

من همین امروز انلاین بازی می کردم و هر وقت هم می خواستم می رفتم تو لایو می خردیم اهنگ گوش می دادم و غیره !!!! حالا منظورت از بلاک شدن چیه ؟

دوستان من پروفایلم گیر پیدا کرده ، دچار مشکل شده
اگه یه پروفایل دیگه بسازم میتونم از همون گیمرتگ استفاده کنم دیگه ؟ چهار ماه لایو روشه ...

آخرین ویرایش:
دوستان من بخوام از xbox live نمایش e3 رو ببینم باید حتما گلد باشم؟48 ساعته باشه مشکل نداره؟ (چون 48 ساعته ها مشخص نمیکنه پروفایلت گلد و طلایی نمیشه gt وقتی تو پروفایلت میری و مثل اکانت مجانی طوسی و تو سایت xbox هم میزنه free member) بعدش چقدر ترافیک به نظرتون این 3 ساعت نمایش میبره بیشتر از 1 gig میشه :D ببخشیدا انقدر سوال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or