نمیده!پس چرا دوستمون تو صفحه ی قبل گفت باید یک دلار بپردازیم؟
---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:42 PM ارسال شده بود ----------
این "Achivment" هایی که تو بازی ها میگیریم کجا به درد می خوره؟
نه باید برای ماه اول یک دلار بدی صدب ار آدم میگه بعد دوستان اصلا خبر ندارن همینطوری میگن میده قدیم آره الان نه این صد بار!دوستان آیا هنوز مایکروسافت به کسانی که تازه اکانت لایو میسازن 1 ماه گلد رایگان میده یا نه؟
اکانت گلد سه ماهه 30 تومن هست.ممنون.
میشه بگید گلد سه ماهه الان چنده؟
---------- نوشته در 06:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ----------
تابستون میخام برای اولین بار به لایو وصل بشم.وقتی می خوام اکانتم رو بسازم کدوم کشور را انتخاب کنم بهتره تا وقتی خواستم گلد تو ایران بگیرم به مشکل بر نخورم؟
27 تومن است و اینکه باید ببینی تو اکانتت کجارو زدی اگه uk زدی باید گلد اونجارو هم بگیریاکانت گلد سه ماهه 30 تومن هست.بهتره آمریکا رو انتخاب کنی.
چون مثلا اگه بخوای پوینت بخری پوینت آمریکا راحت تر پیدا میشه و قیمتش هم کمتر هست.چرا بهتره ؟
برای اینکه online بازی کنی یا بتونی تو پارتی بری یا ... باید گلد داشته باشی .اساتید یک سئوال دیگه چه فرقی بین point خریدن و اکانت گلد خریدن است؟تفاوت EU و US هم فقط در قیمت است؟
من نمیدونم شما ار کجا میخری . ولی از جایی که من میخرم قیمتاشون تقریبا برابره .چون مثلا اگه بخوای پوینت بخری پوینت آمریکا راحت تر پیدا میشه و قیمتش هم کمتر هست.
اینایی که الان bf رو ان تو لایو می زنن همه با lt3 و دیسک های برنرمکس هست ؟
باید برنرمکس باشه تا بشه روی هارد نصب کرد.دوستان بازیهارو بریزی رو هارد میشه انلاین بازیشون کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟