سلام.من یه سوال داشتم.من با ایکس باکس میخوام به (خاک به سرم book) وصل شم ولی همش این ارور رو میده ولی به u tube می تونم وصل شم.چگونیه قضیه؟
face .... service is temporarily unavailable
یک سوال
دستگاه من که پال هست و همینطور بازیها دیگه اگر الان یک اشتراک برای آمریکا بسازم مشکلی پیش میاد، یعنی برای آنلاین بازی کردن و یا خرید DLC و از این جور کارها به مشکل برنمیخورم؟
من میخوام به live وصل بشم ... networlk تیک میخوره ولی واسه internet ارور میده ....
میگه مودم ریست کن ... میکنم بعدش میگه اگه با کامپیوتر میتونی page باز کنی برو به این سایت Error: Can***39;t access the Internet. There may be a problem with your connection - Xbox.com
میرم ولی اونم یه ارور میده که با کانکشنت مشکل داره .....
الان من باید چی کار کنم تا وصل بشم ؟
منم اینجوریه بعضی وقتا 6-7 بار مودمو ریسیت میکنم و هی تست میزنم تا اخر درست میشه میشهمن میخوام به live وصل بشم ... networlk تیک میخوره ولی واسه internet ارور میده ....
میگه مودم ریست کن ... میکنم بعدش میگه اگه با کامپیوتر میتونی page باز کنی برو به این سایت Error: Can***39;t access the Internet. There may be a problem with your connection - Xbox.com
میرم ولی اونم یه ارور میده که با کانکشنت مشکل داره .....
الان من باید چی کار کنم تا وصل بشم ؟
منم اینجوریه بعضی وقتا 6-7 بار مودمو ریسیت میکنم و هی تست میزنم تا اخر درست میشه میشهکنسولم یک دوبار ریسیت میکنم.ولی اول 1 مین مودمو خاموش کن بعد روشن کن 2-3 مین بزار بعد تست کن اگه جواب نداد همون 6-7 ریسیت
1- باید گلد باشیدوستان cod باز یه دو تا سوال ازتون داشتم: 1- برای انلاین بازی کردن cod:bo ایا باید گلد باشیم؟ 2-هزینه انلاین بازی کردن بلک اپس توی لایو چقدره؟چند پوینت؟
برای من حدود 40 مگ تقریبا میشه!یه سوال.ما که الان میریم لایو.چه مقدار از اینتزنت کم میشه؟
---------- نوشته در 05:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال دیگه.چطوری باید گلد شیم.بعدش چطوری باید پوینت بگیریم.؟
پوینت مجانی هست؟
ممنونم از جوابت یعنی فقط گلد بودن کفایت میکنه؟ برای خرید مپی چیزی پوینت نمیخواد؟1- باید گلد باشی 2-فقط بعضی بازی ها برای آنلاین بازی کردن نیاز به پوینت دارن که خوشبختانه سری بازی های Call Of Duty هیچ کدوم نیاز به پوینت ندارن !
فقط گلد بودن کفایت میکنه!ممنونم از جوابت یعنی فقط گلد بودن کفایت میکنه؟ برای خرید مپی چیزی پوینت نمیخواد؟