من چیزی رو از روی حدس و گمان نمی گم. اوون موقعی که تو فکر خریدن ایکس باکس بودی، من داشتم دل و رودش رو می ریختم بیرون! پس اینو نمی خواد به من بگی. در ضمن من تا حالا 6 بار با 4تا کنسول بن شدم. و همه ی این کارا رو شخصا انجام دادم. چیزی بلد نبستی شجاعانه بگو نیستم و اظهار وجود نکن!!!
شما خوره ایکس باکس ! الان دیگه حرفی دیگه ای مونده بزنی ؟
نمیخوای یکم دیگه خودتو قوی نشون بدی ؟!
الان هم خوبه داری میگی بن شدی ! منم بن شدم و همه اون قبلیا بر میگرده !
اما اگه از همون اول آفلاین بوده باشی و بخوای آنلاین بشی میپره !
Any Problem ؟!
دوست عزیز اگه با یک پروفایل تا به الان فقط آفلاین بازی میکردید و با همون آنلاین بشید و در Xbox Live ثبتش کنید(تبدیل به گیمرتگ- اکانت Xbox Live بشه) تمامی اچیومنت هایی هم که گرفتید ثبت میشه و هیچ چیزی نمیپره! و پاک نمیشه
ممنون از دوست خوبمون اقا شاهین که هر سوالی داری جواب میده! فقط دعا کنین تو این تابستان موج بن نیاد چون من دیسکای 97% استفاده میکنم .و اگه موج بن بیاد 100% بنم!
ببین در اون حد نمیبینمت که بخوام جوابی واست سر هم کنم !جناب Wrath OF Joker جوابتو گرفتی؟ دیگه اینورا پیدات نشه.
عزیز والا ما یه 3 -4 سال پیش همچین کاری کردیم تا ثبتش کردم واسه لایو دیدم گیمرتگ 0 شده و هیچی توش نیس !دوست عزیز اگه با یک پروفایل تا به الان فقط آفلاین بازی میکردید و با همون آنلاین بشید و در Xbox Live ثبتش کنید(تبدیل به گیمرتگ- اکانت Xbox Live بشه) تمامی اچیومنت هایی هم که گرفتید ثبت میشه و هیچ چیزی نمیپره! و پاک نمیشه
سلام.من یه سوال داشتم.من با ایکس باکس میخوام به (خاک به سرم book) وصل شم ولی همش این ارور رو میده ولی به u tube می تونم وصل شم.چگونیه قضیه؟
face .... service is temporarily unavailable
یک سوال
دستگاه من که پال هست و همینطور بازیها دیگه اگر الان یک اشتراک برای آمریکا بسازم مشکلی پیش میاد، یعنی برای آنلاین بازی کردن و یا خرید DLC و از این جور کارها به مشکل برنمیخورم؟
من میخوام به live وصل بشم ... networlk تیک میخوره ولی واسه internet ارور میده ....
میگه مودم ریست کن ... میکنم بعدش میگه اگه با کامپیوتر میتونی page باز کنی برو به این سایت Error: Can***39;t access the Internet. There may be a problem with your connection - Xbox.com
میرم ولی اونم یه ارور میده که با کانکشنت مشکل داره .....
الان من باید چی کار کنم تا وصل بشم ؟
منم اینجوریه بعضی وقتا 6-7 بار مودمو ریسیت میکنم و هی تست میزنم تا اخر درست میشه میشهمن میخوام به live وصل بشم ... networlk تیک میخوره ولی واسه internet ارور میده ....
میگه مودم ریست کن ... میکنم بعدش میگه اگه با کامپیوتر میتونی page باز کنی برو به این سایت Error: Can***39;t access the Internet. There may be a problem with your connection - Xbox.com
میرم ولی اونم یه ارور میده که با کانکشنت مشکل داره .....
الان من باید چی کار کنم تا وصل بشم ؟
منم اینجوریه بعضی وقتا 6-7 بار مودمو ریسیت میکنم و هی تست میزنم تا اخر درست میشه میشهکنسولم یک دوبار ریسیت میکنم.ولی اول 1 مین مودمو خاموش کن بعد روشن کن 2-3 مین بزار بعد تست کن اگه جواب نداد همون 6-7 ریسیت