همه چیز درباره ی Xbox Live

ساعتی 14 مگابایت.عالیه.آقا برای گلد بودن چقد پوینت بدیم.؟

پوینت چطوری باید بخریم؟ بعد 1000 پوینت چقد میشه به پول ما.
پوینت رو باید از سایت های دیگه بخری 1000 پوینت میشه 12.5 دلار به پول ایران بیش از 20 هزار تومن میشه!پوینت رو برای گلد شدن نمیشه داد!برای گلد شدن باید اکانت مدت دار گلد بخری سه ماهه میشه 20 دلار که ارزون ترین جایی که من دیدم میده 35 هزار تومن یکساله هم میشه 50 دلار که اون هم 80 هزار تومن تو ایران هست!

میگفتن که مایکرو 1 ماه اول تازه واردو مفتی گلد می کرد؟
الان نیست؟
نمیشه گلدو رایگان گرفت؟
من امشب برای اولین بار تو عمرم میخوام سیم مودمو بش وصل کنم، بن نشم؟

بعد من الان فعلا پولی تو جیب برای خرید گلد ندارم.چیکار کنم بتونم لایو برم؟

آیا کسی از دوستان ناراضی هست؟
دوستان،اصن ارزش داره اینقد پول دادن بابتش؟

میگفتن که مایکرو 1 ماه اول تازه واردو مفتی گلد می کرد؟
الان نیست؟
نمیشه گلدو رایگان گرفت؟
من امشب برای اولین بار تو عمرم میخوام سیم مودمو بش وصل کنم، بن نشم؟

بعد من الان فعلا پولی تو جیب برای خرید گلد ندارم.چیکار کنم بتونم لایو برم؟

آیا کسی از دوستان ناراضی هست؟
دوستان،اصن ارزش داره اینقد پول دادن بابتش؟

از من می شنوی که نرو چون بعد نمی تونی نری.(وقتتو زیاد میگیره!). الان 1 ماه اول رو بایست یا با credit card یا با paypal (که خودم نمی دونم چین) بگیری که قیمتش فقط 1 دولاره.
ولی از من می شنوی بی خیالش شو که مثل خوره وقتتو می بلعه. ولی واسه اولش اگه اون 2 تایی که بالا گفتم رو نداری به http://forum.bazicenter.com/thread59704/ مراجعه کن که یه 2 روزی بتونی تستی بری لایو.

سلام:دی من تو ایکس باکسم(تا حالا اصلا به لایو وصل نشدم)تو قسمت پروفایل یه امتیازایی به نام GAMESCORE اگه املاشو غلط ننوشته باشم می گیرم اینا به چه دردی میخورن؟:question::thanks:

کسی از بچه ها با Ip Static به لایو وصل شده؟

الان که ID Dynamic دارم 7-8 بار وصل میشم به LIVE و دیسکانکت میشم تا وصل بمونه. هر یک دقیقه یک بار ارتباطم قطع میشه تا بالاخره FIX بشه. با IP Static مشکلم حل میشه یا نه؟

آقا من یه سوال داشتم؟

من الان mw3 رو برای لایو گرفتم یعنی burn max..چه بازی های توپی رو پیشنهاد میکنید برای لایو که من بگیرم و ارزش داشته باشه؟بعد یه سوال اگه من این کارت گلد رو الان بگیرم میتونم 2 ماه دیگه ازش استفاده کنم؟

و مهم ترین سوالم.:

آقا این یه ماه گلد که مایکرو مجانی رو رایگان میداد الانم هست؟اینو دقیق جواب بدید که مرگ و زندگی واس من.

من میخوام کارت 6 ماهه ی گلد بگیرم چند در میاد؟

دوستان من خواستم یه اکانت رایگان یک ماهه گلد بشازم ولی اخرش میگه حتما باید مشخصات کارت اعتباری وارد کن داستان چیه؟
قبلا این طوری نبود راحت یک ماه رایگان رو میداد حالا جدیدا اینطوری شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or