همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من خواستم یه اکانت رایگان یک ماهه گلد بشازم ولی اخرش میگه حتما باید مشخصات کارت اعتباری وارد کن داستان چیه؟
قبلا این طوری نبود راحت یک ماه رایگان رو میداد حالا جدیدا اینطوری شده؟

تازگی ها اینجوری شده

آقا من یه سوال داشتم؟

من الان mw3 رو برای لایو گرفتم یعنی burn max..چه بازی های توپی رو پیشنهاد میکنید برای لایو که من بگیرم و ارزش داشته باشه؟بعد یه سوال اگه من این کارت گلد رو الان بگیرم میتونم 2 ماه دیگه ازش استفاده کنم؟

و مهم ترین سوالم.:

آقا این یه ماه گلد که مایکرو مجانی رو رایگان میداد الانم هست؟اینو دقیق جواب بدید که مرگ و زندگی واس من.

من میخوام کارت 6 ماهه ی گلد بگیرم چند در میاد؟

آآقا جواب ما چی شد.؟

من چند سالی با Xbox Live مشکل دارم و در طی این چند سال هربار سعی کردم به Live وصل بشم و یک اشتراک درست کنم به مشکل برخوردم
الان که ۳ بار ISP عوض کردم میدونم از ISP نیست مگر اینکه از شانس بد من تموم اون ISPها همین مشکل داشتن
موضوع از این قرار که موقع امتحان کردن اولیه در موقع وصل شده به Live خطا میده و میگه برو سایت مایکروسافت برای راهنمایی
تیک Network و Internet خورده میشه ولی وقتی میرسه به Live خطا میده
کسی نمیدونه مشکل از کجاست
دوستان راه حلی ندارید؟

دوستان من تازه xbox گرفتم و اطلاعی در مورد live ندارم، دستگاه lt3 هست و اگه بازی full stealth و burner max باشه واسه رفتن به live هیچ مشکلی نیست!؟ بن نمیشم !؟ سپاس

ممنون.اون کدی رو که میده کپکام باید چیکا کنم؟

گوی وسط رو بزن یه خورده تو گزینه ها بگرد و گزینه redeem code رو برو و کد رو تو اون وارد کن.

---------- نوشته در 02:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 AM ارسال شده بود ----------

آآقا جواب ما چی شد.؟

اولی رو که نمی دونم(خب وایستا همون 2 ماه بعد گلد بگیر!) من که GOW3 رو پیشنهاد می کنم . فیفا هم زیاد بازی می کنن.
الان دیگه پولی شده و مفت نمی ده .(البته بیشتر نحوه پرداخت پولش مشکله و گرنه هزینه اش 1 دولاره)
کارت 6 ماهه که فک نکنم باشه ولی شایعاتی مبنی بر اینکه از جولای لایو مجانی میشه مطرح شده به همین غلت شاید بهتر باشه که 3 ماهه بگیری.(احتمالا 40 50 تومان دربیاد)

سلام دوستان من یه مشکل عجیب دارم خواهش میکنم به دادم برسید :
من با وایمکس مبین نت میخوام به لایو وصل بشم و وصل هم شدم حتی آپدیت ها رو هم انجام دادم . بعد برای خودم توی لایو اکانت ساختم . اما وقتی که میخوام به اکانتم وصل میشم میگه که یوزرنیم و پسورد میخواد . خب من هم وارد میکنم .
اما بعد ارور شماره 80151103 رو میده و میگه این اکانت فعلا نمیتونه وصل بشه . لطفا بعدا امتحان کنید .
هزار بار کردم حتی یکی دیگه ساختم بازم نشد . توی سایت اکس باکس لایو با کامپیوتر همین اکانت رو میتونم وصل بشم راحت . اما با اکس باکس نمیشه نمیدونم چیکار کنم .
من سرعت اینترنتم 1 مگ هست و مشکلی با سرعت ندارم .

مرسی از دوستان اگر کمک کنن ممنون میشم

راستی من Test XboX Live Connection رو هم که میزنم هر سه مرحله ی شبکه و اینترنت و اکس باکس لایو رو کانکنت میشه و مینویسه که شما میتونید به اکس باکس لایو متصل بشید اما فقط یه اخطار میده که تنظیمات NAT شما معمولیه و ممکنه توی بازی چند نفره مشکل ایجاد کنه . راستی من تنظیمات IP و DNS و اینا رو روی اتوماتیک میزارم . چون روتر دارم و از روتر یه سیم مستقیم به اکس باکس وصل میکنم و اون خودش تنظیم میکنه . با کامپیوتر هم اینطوریه و همیشه بجز وصل کردن سیم نیازی به هیچ تنظیمی دیگه ندارم و مستقیم وصل میشم .

آقا یکی جواب سوال ما رو بده . من به امید اینکه شما جواب بدید اومدم اینجا نوشتم ؟
یعنی هیچکس نیست که جواب این سوال من رو بدونه :(

دوستان نمیشه مثل PSN
بازیهایی که از XBL میگیریم رو با کامپیوتر دان کنیم بعد منتقل کنیم روی هارد X360 ؟ راهی هست ؟
بعضی از دوستان می گفتن شما بازی رو کامل دان کن بعدش رو یک دیسک مخصوص ایکس باکس در حالت برنر مکس بریز. وگرنه وجود دیسک لازمه .

آقا یکی جواب سوال ما رو بده . من به امید اینکه شما جواب بدید اومدم اینجا نوشتم ؟
یعنی هیچکس نیست که جواب این سوال من رو بدونه :(

آقا شما که کمک نکردید . من خودم رفتم راه حل مشکل رو بعد از 3 روز پیدا کردم .
برای کسانی که این مشکل رو دارند که خودم چندتاشون رو توی این سایت دیدم :
راه حل اینه که برید یه ایمیل Hotmail بسازید . که اون هم یه ویندوز لایو آیدی بهتون میده .
بعد برید توی سایت Xbox 360 - Official Site - Xbox.com و توی sign in به اکانت اکس باکستون وارد بشید .
بعد توی قسمت my account کلیک کنید . اینجا روی change password کلیک کنید . اینجا windows live id رو به همون ایمیل Hotmail که ساختید تغییر بدید .
ممکنه چند بار ارور بده که دوباره تکرار کنید . بعد از انجام شدن این کار windows live id شما با live id هات میل یکی میشه . و حالا مشکل شما با رفتن به پروفایلتون حل میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or