همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام بچه ها
من یکسال پیش یه گلد گرفتم یکساله از همین gamer-ir .
قبل از اینکه فعالش کنم اینترنتم فیبر نوری شد و تا چند وقت نتونستم به اینترنت وصل شم همینطوری حدود یکسال طول کشید ولی حالا مشکل اینترنتم حل شده و می تونم به لایو وصل شم.
حالا بعد یکسال که میرم کدش رو redeem کنم ارور میده مینویسه:this code has already been redeemed. :( کسی میدونه برا چی اینطوری شده؟
این گیم-آی آر کلاه برداره من 85000 تومن واسش ریختم یه گلد 12+2 ماه برام فرستاد همون روز زدم دیدم همینو نوشته یعنی قبلا یکی این کد رو زده. مطمئن ترین راه خرید حضوریه.

دوستان من هرچی گشتم نتونستم تاپیکی بهتر از این تاپیک پیدا کنم برای پرسیدن سوال ام.
من کنسول رو Lt 3.0 کردم، اما وقتی میخوام به ایکس باکس لایو وصل بشم، پیغام آپدیت جدید میده، باید آپدیت کنم؟ آپدیت کنم کپی خور بودن نمیپره؟

دوستان من هرچی گشتم نتونستم تاپیکی بهتر از این تاپیک پیدا کنم برای پرسیدن سوال ام.
من کنسول رو Lt 3.0 کردم، اما وقتی میخوام به ایکس باکس لایو وصل بشم، پیغام آپدیت جدید میده، باید آپدیت کنم؟ آپدیت کنم کپی خور بودن نمیپره؟
با خیال راحت آپدیت کن.

سلام

دوستان کسی بعد از آپدیت
2.0.14719.0 وارد شبکه Live شده؟ سایت C4eva هنوز چیزی درباره اینکه این آپدیت تغییری ایجاد می کنه یا نه نگفته. کسی بعد از این آپدیت رفته تو Live؟ من دستگاهم Slim هست با LT3. مشکلی پیش نمیاد اگر برم تو لایو؟

سلام

دوستان کسی بعد از آپدیت
2.0.14719.0 وارد شبکه Live شده؟ سایت C4eva هنوز چیزی درباره اینکه این آپدیت تغییری ایجاد می کنه یا نه نگفته. کسی بعد از این آپدیت رفته تو Live؟ من دستگاهم Slim هست با LT3. مشکلی پیش نمیاد اگر برم تو لایو؟
C4 اعلام کرده خیلی وقت پیش که موردی نداره! خیالت راحت ...

دوستان من دارم میمیرم:(:(
من همه چی رو آماده کردم واسه لایو اما نمیدونم چطور از گلدم استفاده کنم.
میشه درباره ی گلد رایگان راهنماییم کنید.
ممنون
برای فعال سازی گلد رایگان انگار باید Credit card داشته باشی!! مثل سابق نیست دیگه ....

برای فعال سازی گلد رایگان انگار باید Credit card داشته باشی!! مثل سابق نیست دیگه ....

عزیز من C4 فعلا هیچی درباره آپدیت جدید نگفته ...
آپدیت ریسکش پایه خودتونه ...

یعنی کسی با این آپدیت هنوز به LIve وصل نشده ؟

بازم مرسی که پاسخ من رو دادید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or