همه چیز درباره ی Xbox Live

دوست عزیز فقط اکانت گلد کافی نیست شما باید 800 پوینت خریداری کنید تا بتونید بازی رو آنلاین بزنید.

---------- نوشته در 04:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 PM ارسال شده بود ----------

خوب این پوینت رو چجوری و از کجا باید خریداری کنم؟! ممنون میشم کمکم کنین ! آخه من تو XBOX تازه واردم
شما میتونی پوینت رو از سایت اینترنتی خریداری کنی و بعد توی لایو وارد کنی.

منظور شما از سرچ کردن برای پوینت چیه؟
fifa 12 به burner max نیازی نداره و اگر پچ شده باشه برای لایو امنه.

سرچ برای خرید microsoft point ! یه سری سایت مزخرف باز میشه یا فروش gold برای XBOX

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه! الان 1600 point یعنی چی؟ چه مدت میشه بازی کرد؟ چجوریه این پوینتا؟؟؟ من هیچ اطلاعاتی ندارم

سپهر اگه برنامه ریزی کردین برو لایو اگه نه نرین . چون من خودم برنامه ریزی نکردم فقط 5 روز تونستم برم بقیش همش الکی رفت .

خوب اینارو باید به روش برنر مکس پایین رایت کنین .
http://forum.bazicenter.com/thread54783/
اگه می خای مطمئن بشی بتمنت چند درصدیه باید با برنامه ایمیج بورن ازش ایمیج بگیرین بعد تموم شدن ایمیچ رو فایل راست کلیک کنین برین تو پروپرتیس حجم بالای 8 گیگ بود یعنی 8/13 بود 100 درصده اگه 97 بود یعنی 97 درصدیه و باید برین ایمیج 100 درصد بازیو گیر بیارین به روش برنر مکس رایت کنین .
اگه با 97 درصد برین فلگ میشین بن میشین بعدا پس اصلا نرین تا بازی هاتونو برنر مکس تهیه کنین .
اینم برنامه ها موفق باشین . باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا جواب بدم .

والا دوستای من دارن با بازی های معمولی و غیرbm لایو می زنن مشکلی هم ندارن.

وقتی میرم تو قسمت join in بلافاصله می نویسه یه آپدیت لازمه ...لازم به ذکره که همین دیروز دستگاهو آپدیت کردم و بازی هایی مثه darkness2 or syndicate رو دارم بازی می کنم . موندم آپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟
خیلیا دارن بازی میکنن ولی c4eva هنوز این آپدیتو که مال هفته پیشه رو تایید نکرده و نوشته فعلا در دست بررسی هس!
تازه اگه آپدیت کنم می تونم بازی های lt3 رو بازی کنم یا نه؟؟ چه افلاین و چه انلاین (نگین نه که غش میکنم!!)
یه سوال هم یه جا کردم دوباره بهتر می پرسم !: ضریب امنیتی بازی های قدیمی مثه pes2009 بالا تره یا یه بازی اورجینال یا یه بازی lt3 غیر BURNERMAX ؟؟؟

وقتی میرم تو قسمت join in بلافاصله می نویسه یه آپدیت لازمه ...لازم به ذکره که همین دیروز دستگاهو آپدیت کردم و بازی هایی مثه darkness2 or syndicate رو دارم بازی می کنم . موندم آپدیت کنم یا نه ؟؟؟؟
خیلیا دارن بازی میکنن ولی c4eva هنوز این آپدیتو که مال هفته پیشه رو تایید نکرده و نوشته فعلا در دست بررسی هس!
تازه اگه آپدیت کنم می تونم بازی های lt3 رو بازی کنم یا نه؟؟ چه افلاین و چه انلاین (نگین نه که غش میکنم!!)
یه سوال هم یه جا کردم دوباره بهتر می پرسم !: ضریب امنیتی بازی های قدیمی مثه pes2009 بالا تره یا یه بازی اورجینال یا یه بازی lt3 غیر BURNERMAX ؟؟؟
بله آپدیت کن هیچ مشکلی پیش نمی آد.
بله می تونی اجرا کنی.
معلومه اول بازی اورجینال بعد برنر مکس بعد بازی های قدیمی بعد LT3

سلام
مگه وقتي براي اولين بار اكانت بسازيم و بريم لايو نبايد 1 ماه گلد مجاني بده ؟ از كجا بايد بفهميم كه اكانت ما سيلور هست يا گلد ؟ اين مشخصات رو كجا مي تونم ببينم ؟
من تازه اكانت ساختم و رفتم لايو ولي انگار از اين يك ماه خبري نيست چون اجازه بازي انلاين نداد .

سلام
اخیرا بعد از اپدیت دوباره داشبورد یه اپدیت دیگه داشتیم اونو هم انجام دادم قبل از اون بازی کال اف جدیده رو بازی میکردم الان بعد از اپدیت مینویسه دییسک قابل خوندن نیست نوع رایتش هم برنر مکس هست راحت بازیه ای دیگه رو تحت لایو بازی میکنم فقط بازی کال افرو میزنم اینجوری میشه

راستی دوستم حدود 8 تا ایکس باکس داره میخواد همشون رو به هم وصل کنه و تحت سیستم لینک بازی ها رو شبکه بکنه بعدا هم بخواد بتونه راحت هر 8 تا دستگاه رو به اینترنت رو وصل کنه باید از چه تجهیزاتی استفاده کنه
خودم میگم باید همه ایکس باکس ها رو به روتر وصل کنم بعد روتر رو به مودم وصل کنیم اینجوری میتونیم تحت شبکه با ایکس باکس ها ی داخل شبکه بازی کنیم

اقا اپدیت جدید رو زدم تا روشن بود تو گیم مارکت رفت الان دوباره بعد دوساعت روشن کردم گیم مارکت منو سیاه کرده نمی تونم برم چرا؟دوسه بار مودم ودستگاه رو خاموش روشن کردم نشدش چرا؟

بچه ها اگر در کنسولی که LT+3 داره و داشبورد جدید ریخته شده میتونم به صورت افلاین بازی های LT+2 رو بازی کنم یا افلاین هم فلگ میشم؟

فلگ شدن آفلاین فقط واسه بازیهای ap2.5 داره
بقیه بازیها اگه اجرا شدن آفلاین مشکلی ایجاد نمیکنن

---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

پس این آپدیت مخفی چیه که میگن با آخرین آپدیت داشبورد میاد و... ؟

dae.bin منظورته
اون هیچی
قضیه اش تموم شد
اون مال زمان ال تی 2 بود
حالا اگه ال تی 3 داری مشکلی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or