به روش زیر عمل کن:با سلام
سوال تکراری: آیا ممکن است که از طریق laptob به اینترنت وصل شد با وایرلس و همزمان با کابل lan ایکس باکس رو به laptob وصل کرد و به live وصل شد؟
اصلا هیچ ربطی به Save نداره اگه پروفایل جدید نسازی با همون Save ها قبلی میتونی بازی کنیاگه بخوام به لایو وصل شم با همون سیوی که همه بازی هارو با اون بازی میکنم هم میتونم بازی کنم یا یک سیو جدید دیگه بسازم؟
واسه فیفا 12 بازی کردن ردیم کد میخواد؟؟؟ من قبلا با فیفا 10 لایو میرفتم و بازی میکردم اما مشکلی نبود الان وصل شدم لایو واسه فیفا 12 گفته 2 روز مجانی میتونی بازی کنی بعدش ردیم کد میخواد!!! باید چی کار کنم؟من که دیسکم اورجینال نیست LT+3 ریختم و رفتم لایو
شما میتونی 800 Microsoft Point بخری و کد بازی رو با این 800 تا MP از Xbox Live بخریواسه فیفا 12 بازی کردن ردیم کد میخواد؟؟؟ من قبلا با فیفا 10 لایو میرفتم و بازی میکردم اما مشکلی نبود الان وصل شدم لایو واسه فیفا 12 گفته 2 روز مجانی میتونی بازی کنی بعدش ردیم کد میخواد!!! باید چی کار کنم؟من که دیسکم اورجینال نیست LT+3 ریختم و رفتم لایو
یعنی 28 تومن بدم 800 پوینت بخرم اونم همش برای فیفا 12؟؟؟؟؟؟؟؟ با 100 پوینت نمیشه؟مطمئنی قیمتش 800 پوینته؟به جز فیفا چه بازیهای دیگه ای ردیم کد میخوان؟بتفیلد 3 هم میخواد؟شما میتونی 800 Microsoft Point بخری و کد بازی رو با این 800 تا MP از Xbox Live بخری اگه نمیدونی از کجا MIcrosoft Point بخری اینجا کلیک کن
اگه بخوام به لایو وصل شم با همون سیوی که همه بازی هارو با اون بازی میکنم هم میتونم بازی کنم یا یک سیو جدید دیگه بسازم؟
ip خود مودم رو ؟ یا یه چیزی تو laptob ؟به روش زیر عمل کن:
اول کابل LAN رو یه سرشو به Laptop و سر دیگشو به Xbox وصل کن بعد تو Laptop تو قسمت Network Connection
Local Area Connection 1 که برای Xbox هست رو انتخاب کن و کنترل رو نگه دار و Wireless رو هم انتخاب کن و Right - Click رو بزن و Bridge Connetion رو بزن و بعد Xbox رو روشن کنگبه احتمال زیاد برای اولین بار وصل نمیشه
بعد برو توی Test Connection و Test بگیر و ببین چه اروری میده و بعد ip هارو فکر کنم باید عوض کنی
اگه این راه نشد بگو یه راه دیگه بهت بگم
سلام.من امروز lt3 رو انجام دادم و خودم داشبورد جدید رو از اینترنت دانلود کردم.حالا وقتی میخوام به لایو وصل بشم ارور میده و میگه باید مودم رو 30 ثانیه خاموش کنی و دوباره روشن کنی.ولی من انجام دادم نشد.در ضمن از من آدرس و ایمیل هم نخواست.اون رو کی باید وارد کنم؟لطفا یکی سریع جوابو بده که خیلی کلافم.مرسی
ip خود مودم رو ؟ یا یه چیزی تو laptob ؟
جان من یکی بگه که حداکثر چندتا پروفایل میشه ساخت؟
چهار تا پروفایل می تونی روی ایکس باکس دانلود یا ریکاوری کنی! اما فقط می تونی 3 تا پروفایل بسازی4 تا عزیز.