shahin wilson
کاربر سایت
سپاس بابت پاسخ. بنده از لحاظ فنی میگم, میخوام ببینم آیا PSN کمبودی نسبت به Live داره؟ یا همچین چیزایی!
LIVE هر چی بخوای داره از شیر مرغ تا جون آدمی زاد ولی نسبت به PSN یه خورده باید سر کیسه رو بیشتر شل کنی.:d
سپاس بابت پاسخ. بنده از لحاظ فنی میگم, میخوام ببینم آیا PSN کمبودی نسبت به Live داره؟ یا همچین چیزایی!

سلام
من امروز برای اولین بار به live وصل شدم یک گیمرتک ساختم و این اتفاقات برای من افتاد:#
1- اسم گیمرتک منو خودش انتخاب کرد!:-o چه جوری میتونم اسم گیمرتک رو عوض کنم؟:sniper:
2- من همون پروفایلی که باهاش آفلاین بازی میکردم رو به گیمرتگ تبدیل کردم و موقع ساختن گیمرتک، اسم کشور! اسم شهر! نام و نام خانوادگی! و چیزهایی که مرسومه را از من نخواست:hurted1:، فقط از من اول یه نام خواست که نمی دونم نام چی بود؟ بعد یه ایمیل خواست که ایمیل خودمو دادم، بعدشم یه پسورد خواست که من یکی دلبخواه دادم، میخوام بپرسم که باید پسورد دلخواه می دادم یا نه؟ در ضمن اینم باید متذکر بشم که من امروز Lt3 رو ریختم و به live وصل شدم،داشبوردم آپدیت شد و تغییر کرد، میخوام بپرسم ممکنه تغییر نحوه ی ساخت گیمرتک به این دلیل باشه؟
3- میخواستم ببینم میتونم یه پروفایل دیگمو به گیمرتگ تبدیل کنم و 2 تا گیمرتگ داشته باشم و رو دوتاشون 1 ماه اکانت گلد رایگان بگیرم؟یا اینکه اولیشو میشه پاک کرد؟
در آخر شرمنده سرتونو درد آوردم ،:wallbash:خواهشن هر کدوم از اساتید که جواب سوال های منو میدونن هر چه سریعتر پاسخ بدن چون خیلی گیرم دمتون گرم. :thanks:
عزیز جان اینم که شد جواب بالایی!LIVE هر چی بخوای داره از شیر مرغ تا جون آدمی زاد ولی نسبت به PSN یه خورده باید سر کیسه رو بیشتر شل کنی.:d
من تجربه ای که داشتم سرورهای لایو به شدت از psnبهترن بعد لایو کلی چیزای انحصاری داره از بازیو dlc بگیر تا دمو های بازیا شبکه های تلویزیونی کلا لایو به شدت از psn بهتره اما خوب هزینه هاش هم بیشترهعزیز جان اینم که شد جواب بالایی!
من می میگم از نظر فنی! خود Live چیش از PSN بهتره!
1. شما وقتی گیمرتگ میسازی به طور پیش فرض یک نام برای شما در نظر میگیرند که شما برای اولین بار می تونید اسم گیمرتگتون رو بدون هیچ هزینه ای به اسم دلخواه خود تغییر بدید. اما برای دفعات بعد باید 800 پوینت پرداخت کنید. ( پس تو انتخاب اسم گیمرتگ مراقب باش )سلام
من امروز برای اولین بار به live وصل شدم یک گیمرتک ساختم و این اتفاقات برای من افتاد:#
1- اسم گیمرتک منو خودش انتخاب کرد!:-o چه جوری میتونم اسم گیمرتک رو عوض کنم؟:sniper:
2- من همون پروفایلی که باهاش آفلاین بازی میکردم رو به گیمرتگ تبدیل کردم و موقع ساختن گیمرتک، اسم کشور! اسم شهر! نام و نام خانوادگی! و چیزهایی که مرسومه را از من نخواست:hurted1:، فقط از من اول یه نام خواست که نمی دونم نام چی بود؟ بعد یه ایمیل خواست که ایمیل خودمو دادم، بعدشم یه پسورد خواست که من یکی دلبخواه دادم، میخوام بپرسم که باید پسورد دلخواه می دادم یا نه؟ در ضمن اینم باید متذکر بشم که من امروز Lt3 رو ریختم و به live وصل شدم،داشبوردم آپدیت شد و تغییر کرد، میخوام بپرسم ممکنه تغییر نحوه ی ساخت گیمرتک به این دلیل باشه؟
3- میخواستم ببینم میتونم یه پروفایل دیگمو به گیمرتگ تبدیل کنم و 2 تا گیمرتگ داشته باشم و رو دوتاشون 1 ماه اکانت گلد رایگان بگیرم؟یا اینکه اولیشو میشه پاک کرد؟
در آخر شرمنده سرتونو درد آوردم ،:wallbash:خواهشن هر کدوم از اساتید که جواب سوال های منو میدونن هر چه سریعتر پاسخ بدن چون خیلی گیرم دمتون گرم. :thanks:
1. شما وقتی گیمرتگ میسازی به طور پیش فرض یک نام برای شما در نظر میگیرند که شما برای اولین بار می تونید اسم گیمرتگتون رو بدون هیچ هزینه ای به اسم دلخواه خود تغییر بدید. اما برای دفعات بعد باید 800 پوینت پرداخت کنید. ( پس تو انتخاب اسم گیمرتگ مراقب باش )
2. هر کنسول ظرفیت ساخت 3 پروفایل رو داره که برای هر کدومش هم 1 ماه گلد رایگان در نظر گرفته شده.
3. نام خانوادگی، کشور و آدرس و غیره رو باید تو تنظیمات برید و انجام بدید، برای خرید از شبکه لایو به پر کردن این اطلاعات نیاز داری...
موفق باشید
داداش بابت توضیحات کاملت دمت گرم
فقط میخواستم بپرسم:
1-براي بازي آنلاين بايد حتما gold داشته باشي، point فقط براي dlc,theme,... به كار ميره.اين اكانت يه ماهه كه ميده هيچ فرقي با گلدي كه براش پول ميدي ندارهداداش بابت توضیحات کاملت دمت گرم
فقط میخواستم بپرسم:
1- برای بازی در xboxlive باید Point یا اکانت Gold داشته باشی، این یه ماه رایگان که خود Microsoft میده میشه باهاش از لایو چیزمیز گرفت یا یه سره هر بازی رو تو لایو بازی کرد؟ :smoke:پوینت تو لایو به چه درد می خوره؟
2- میخوای کسی رو Add کنی گیمرتک شو کجا باید بدهی؟:guitar:
1-براي بازي آنلاين بايد حتما gold داشته باشي، point فقط براي dlc,theme,... به كار ميره.اين اكانت يه ماهه كه ميده هيچ فرقي با گلدي كه براش پول ميدي نداره
2-بايد xbox guide رو بزني بري داخل تب Friends بعد بزني Add friend ....
البته پوینت برای بازی هایی مثل FIFA 12 , BattLE3 , NFS و ... کاربرد داره بدون اوون اجازه ی آنلاین بازی کردن نداری!!!
کارت های لایو دو دسته اند یکی مایکروسافت پوینت که در واقع پول رایج شبکه لایو هست. یکی هم مالهliveهست که باعث میشه بتونی بری لایو. و یا ترکیبی. از فروشگاه ها و نت میتونی بخری. فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.پوینت را باید از کجا گرفت؟:gathering:
کارت های لایو دو دسته اند یکی مایکروسافت پوینت که در واقع پول رایج شبکه لایو هست. یکی هم مالهliveهست که باعث میشه بتونی بری لایو. و یا ترکیبی. از فروشگاه ها و نت میتونی بخری. فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.
ببین تو وصل شو لایو فعلا از یک ماه رایگانت استفاده کن بعد باید بیوفتی دنبال خرید کارت.ضمنا برای بازی کردن نیازی به پوینت نداری پوینت فقط واسه خرید نقشه جدید به بازی و DLC و اضافات و ... هست وگرنه بدون پوینت و فقط با داشتن یه اکانت Gold میتونی لایو بازی کنی که تا یک ماه واسه شما مجانیهقیمتاشون چه جوریه؟ برای modern warfare3 هم باید پوینت داشته باشی؟
جدی واسه Fifa 12 بدون پوینت نمیذارن آنلاین بازی کنی؟فیفا 10 و 11 که اینطوری نبود من هنوز 12 بازی نکردم منتظر LT3 هستم .کلا من واسه هیچ بازی نیازی به پوینت نداشتم و بدون پوینت لایو بازی میکردمالبته پوینت برای بازی هایی مثل FIFA 12 , BattLE3 , NFS و ... کاربرد داره بدون اوون اجازه ی آنلاین بازی کردن نداری!!!