همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
من امروز برای اولین بار به live وصل شدم یک گیمرتک ساختم و این اتفاقات برای من افتاد:#:-s

1- اسم گیمرتک منو خودش انتخاب کرد!:-o چه جوری میتونم اسم گیمرتک رو عوض کنم؟:sniper:
2- من همون پروفایلی که باهاش آفلاین بازی میکردم رو به گیمرتگ تبدیل کردم و موقع ساختن گیمرتک، اسم کشور! اسم شهر! نام و نام خانوادگی! و چیزهایی که مرسومه را از من نخواست:hurted1:، فقط از من اول یه نام خواست که نمی دونم نام چی بود؟ بعد یه ایمیل خواست که ایمیل خودمو دادم، بعدشم یه پسورد خواست که من یکی دلبخواه دادم، میخوام بپرسم که باید پسورد دلخواه می دادم یا نه؟ در ضمن اینم باید متذکر بشم که من امروز Lt3 رو ریختم و به live وصل شدم،داشبوردم آپدیت شد و تغییر کرد، میخوام بپرسم ممکنه تغییر نحوه ی ساخت گیمرتک به این دلیل باشه؟
3- میخواستم ببینم میتونم یه پروفایل دیگمو به گیمرتگ تبدیل کنم و 2 تا گیمرتگ داشته باشم و رو دوتاشون 1 ماه اکانت گلد رایگان بگیرم؟یا اینکه اولیشو میشه پاک کرد؟
در آخر شرمنده سرتونو درد آوردم ،:wallbash:خواهشن هر کدوم از اساتید که جواب سوال های منو میدونن هر چه سریعتر پاسخ بدن چون خیلی گیرم دمتون گرم.
:thanks:

سلام
من امروز برای اولین بار به live وصل شدم یک گیمرتک ساختم و این اتفاقات برای من افتاد:#:-s

1- اسم گیمرتک منو خودش انتخاب کرد!:-o چه جوری میتونم اسم گیمرتک رو عوض کنم؟:sniper:
2- من همون پروفایلی که باهاش آفلاین بازی میکردم رو به گیمرتگ تبدیل کردم و موقع ساختن گیمرتک، اسم کشور! اسم شهر! نام و نام خانوادگی! و چیزهایی که مرسومه را از من نخواست:hurted1:، فقط از من اول یه نام خواست که نمی دونم نام چی بود؟ بعد یه ایمیل خواست که ایمیل خودمو دادم، بعدشم یه پسورد خواست که من یکی دلبخواه دادم، میخوام بپرسم که باید پسورد دلخواه می دادم یا نه؟ در ضمن اینم باید متذکر بشم که من امروز Lt3 رو ریختم و به live وصل شدم،داشبوردم آپدیت شد و تغییر کرد، میخوام بپرسم ممکنه تغییر نحوه ی ساخت گیمرتک به این دلیل باشه؟
3- میخواستم ببینم میتونم یه پروفایل دیگمو به گیمرتگ تبدیل کنم و 2 تا گیمرتگ داشته باشم و رو دوتاشون 1 ماه اکانت گلد رایگان بگیرم؟یا اینکه اولیشو میشه پاک کرد؟
در آخر شرمنده سرتونو درد آوردم ،:wallbash:خواهشن هر کدوم از اساتید که جواب سوال های منو میدونن هر چه سریعتر پاسخ بدن چون خیلی گیرم دمتون گرم.

دوست عزیز اصلا لازم نیست بری یه پروفیل دیگه بسازی .روی پروفایل خودت کلیک کن.فک کنم اونجاست بعد rename رو بزن اونجا میتونی اسمو عوض کنی که ازت ایمیلت رو هم میخاد.من اینجوری عوض کردم.
14931784864937879936.gif

عزیز جان اینم که شد جواب بالایی!
من می میگم از نظر فنی! خود Live چیش از PSN بهتره!
من تجربه ای که داشتم سرورهای لایو به شدت از psnبهترن بعد لایو کلی چیزای انحصاری داره از بازیو dlc بگیر تا دمو های بازیا شبکه های تلویزیونی کلا لایو به شدت از psn بهتره اما خوب هزینه هاش هم بیشتره

سلام

1. شما وقتی گیمرتگ میسازی به طور پیش فرض یک نام برای شما در نظر میگیرند که شما برای اولین بار می تونید اسم گیمرتگتون رو بدون هیچ هزینه ای به اسم دلخواه خود تغییر بدید. اما برای دفعات بعد باید 800 پوینت پرداخت کنید. ( پس تو انتخاب اسم گیمرتگ مراقب باش )
2. هر کنسول ظرفیت ساخت 3 پروفایل رو داره که برای هر کدومش هم 1 ماه گلد رایگان در نظر گرفته شده.
3. نام خانوادگی، کشور و آدرس و غیره رو باید تو تنظیمات برید و انجام بدید، برای خرید از شبکه لایو به پر کردن این اطلاعات نیاز داری...
موفق باشید

1. شما وقتی گیمرتگ میسازی به طور پیش فرض یک نام برای شما در نظر میگیرند که شما برای اولین بار می تونید اسم گیمرتگتون رو بدون هیچ هزینه ای به اسم دلخواه خود تغییر بدید. اما برای دفعات بعد باید 800 پوینت پرداخت کنید. ( پس تو انتخاب اسم گیمرتگ مراقب باش )
2. هر کنسول ظرفیت ساخت 3 پروفایل رو داره که برای هر کدومش هم 1 ماه گلد رایگان در نظر گرفته شده.
3. نام خانوادگی، کشور و آدرس و غیره رو باید تو تنظیمات برید و انجام بدید، برای خرید از شبکه لایو به پر کردن این اطلاعات نیاز داری...
موفق باشید

:evil:داداش بابت توضیحات کاملت دمت گرم :xفقط میخواستم بپرسم:

1- برای بازی در xboxlive باید Point یا اکانت Gold داشته باشی، این یه ماه رایگان که خود Microsoft میده میشه باهاش از لایو چیزمیز گرفت یا یه سره هر بازی رو تو لایو بازی کرد؟ :smoke:پوینت تو لایو به چه درد می خوره؟:-/
2- میخوای کسی رو Add کنی گیمرتک شو کجا باید بدهی؟:guitar:

:evil:داداش بابت توضیحات کاملت دمت گرم :xفقط میخواستم بپرسم:

1- برای بازی در xboxlive باید Point یا اکانت Gold داشته باشی، این یه ماه رایگان که خود Microsoft میده میشه باهاش از لایو چیزمیز گرفت یا یه سره هر بازی رو تو لایو بازی کرد؟ :smoke:پوینت تو لایو به چه درد می خوره؟:-/
2- میخوای کسی رو Add کنی گیمرتک شو کجا باید بدهی؟:guitar:
1-براي بازي آنلاين بايد حتما gold داشته باشي، point فقط براي dlc,theme,... به كار ميره.اين اكانت يه ماهه كه ميده هيچ فرقي با گلدي كه براش پول ميدي نداره
2-بايد xbox guide رو بزني بري داخل تب Friends بعد بزني Add friend ....

1-براي بازي آنلاين بايد حتما gold داشته باشي، point فقط براي dlc,theme,... به كار ميره.اين اكانت يه ماهه كه ميده هيچ فرقي با گلدي كه براش پول ميدي نداره
2-بايد xbox guide رو بزني بري داخل تب Friends بعد بزني Add friend ....

البته پوینت برای بازی هایی مثل FIFA 12 , BattLE3 , NFS و ... کاربرد داره بدون اوون اجازه ی آنلاین بازی کردن نداری!!!

پوینت را باید از کجا گرفت؟:gathering:
کارت های لایو دو دسته اند یکی مایکروسافت پوینت که در واقع پول رایج شبکه لایو هست. یکی هم مالهliveهست که باعث میشه بتونی بری لایو. و یا ترکیبی. از فروشگاه ها و نت میتونی بخری. فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.

کارت های لایو دو دسته اند یکی مایکروسافت پوینت که در واقع پول رایج شبکه لایو هست. یکی هم مالهliveهست که باعث میشه بتونی بری لایو. و یا ترکیبی. از فروشگاه ها و نت میتونی بخری. فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.

قیمتاشون چه جوریه؟

برای modern warfare3 هم باید پوینت داشته باشی؟

آخرین ویرایش:
قیمتاشون چه جوریه؟ برای modern warfare3 هم باید پوینت داشته باشی؟
ببین تو وصل شو لایو فعلا از یک ماه رایگانت استفاده کن بعد باید بیوفتی دنبال خرید کارت.ضمنا برای بازی کردن نیازی به پوینت نداری پوینت فقط واسه خرید نقشه جدید به بازی و DLC و اضافات و ... هست وگرنه بدون پوینت و فقط با داشتن یه اکانت Gold میتونی لایو بازی کنی که تا یک ماه واسه شما مجانیه

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

البته پوینت برای بازی هایی مثل FIFA 12 , BattLE3 , NFS و ... کاربرد داره بدون اوون اجازه ی آنلاین بازی کردن نداری!!!
جدی واسه Fifa 12 بدون پوینت نمیذارن آنلاین بازی کنی؟فیفا 10 و 11 که اینطوری نبود من هنوز 12 بازی نکردم منتظر LT3 هستم .کلا من واسه هیچ بازی نیازی به پوینت نداشتم و بدون پوینت لایو بازی میکردم

برای بازی های EA باید REEDEM CODE بازی رو داشته باشی :d که بازی های اوریج CODE دارن , ولی کپی خب معلومه دیگه ندارن :d

البته FIFA 12 دو روز رایگان بدون کد میشه لایو زد :d ولی بعد از دو روز دیگه نمیشه (کد میخواد) :d

سلام.من اولین بارمه به live میخوام وصل شم .میخواستم بدونم تنظیماتش مثل کینکت هست که مرحله به مرحله پیش میره؟یا هر تنظیمی رو باید حتما تو بخش مخصوصی رفت و انجام داد؟ایمیل و آدرس رو کجا باید وارد کنم؟در آخر هم یه سایت مخصوص خرید گلد و پوینت هم بدید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or