angel-legend
کاربر سایت
پز کجا بود!؟ من کجا با تمسخر جواب دادم!؟ شما وقتی از برنامه هاریزون استفاده میکنی خب معلومه که درصد بن شدن بیشتر میشه!اقا الان وقت پز دادن نیست من سوال کردم سوال من ربطی به چند سال گیمر بودن نداره امکان داره گاهی یه حرفه ای یک چیز ساده رو بهش برخورد نکرده باشه . این عیب نیست .من سوال کرده بودم .شما عوض جواب وحل مشکل وشک من دارید یک چیز انحرافی میگید سری قبل هم با تمسخر.اما برا اطمینان شما می خوام بگم امکان داره 99درصد بن شده باشیم وتو لیست تخلفات ماکروسافت الان قرار گرفته باشیم ودر جا بن نکنه ما رو و در عرض 3 تا 9 ماه دیگه دستگاه رو روشن کنی تو مارکت ولایو بازی نتونی بری .یعنی نوبتت شده وبرا همیشه محروم.
من بیست ساله بازی میکنم خواستی هر گیمی رو گیر کردی بگو از نیس تا ایکس باکس بگم . امابچه ها یه سوال دارم من ال تی ریختم جدید رو ال تی 3 قبلش وصل شده بودم و بدون علامت ماکروسافت دستگاهمو اپدیت کرد بازی ایکس جی دی 3 هام دیگه از طریق یو اس پی و روش تیتل اپدیت و برنامه حاریزون طزریق اپدیت جدید اجرا میکنم الان این اپدیت جدید اجباری ماکرسافت رو بعد ریختن ال تی 3 کنم مشکلی پیش نمیاد کسی نمیدونه یعنی؟

داداش بابت توضیحات کاملت دمت گرم
فقط میخواستم بپرسم: