همه چیز درباره ی Xbox Live

1-براي بازي آنلاين بايد حتما gold داشته باشي، point فقط براي dlc,theme,... به كار ميره.اين اكانت يه ماهه كه ميده هيچ فرقي با گلدي كه براش پول ميدي نداره
2-بايد xbox guide رو بزني بري داخل تب Friends بعد بزني Add friend ....

البته پوینت برای بازی هایی مثل FIFA 12 , BattLE3 , NFS و ... کاربرد داره بدون اوون اجازه ی آنلاین بازی کردن نداری!!!

پوینت را باید از کجا گرفت؟:gathering:
کارت های لایو دو دسته اند یکی مایکروسافت پوینت که در واقع پول رایج شبکه لایو هست. یکی هم مالهliveهست که باعث میشه بتونی بری لایو. و یا ترکیبی. از فروشگاه ها و نت میتونی بخری. فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.

کارت های لایو دو دسته اند یکی مایکروسافت پوینت که در واقع پول رایج شبکه لایو هست. یکی هم مالهliveهست که باعث میشه بتونی بری لایو. و یا ترکیبی. از فروشگاه ها و نت میتونی بخری. فروشگاههای انلاینی وجود دارن که این پوینت ها رو می فروشن. دوستان ادرس هارو بهتر دارن مخصوصا جاهای مطمئن.

قیمتاشون چه جوریه؟

برای modern warfare3 هم باید پوینت داشته باشی؟

آخرین ویرایش:
قیمتاشون چه جوریه؟ برای modern warfare3 هم باید پوینت داشته باشی؟
ببین تو وصل شو لایو فعلا از یک ماه رایگانت استفاده کن بعد باید بیوفتی دنبال خرید کارت.ضمنا برای بازی کردن نیازی به پوینت نداری پوینت فقط واسه خرید نقشه جدید به بازی و DLC و اضافات و ... هست وگرنه بدون پوینت و فقط با داشتن یه اکانت Gold میتونی لایو بازی کنی که تا یک ماه واسه شما مجانیه

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

البته پوینت برای بازی هایی مثل FIFA 12 , BattLE3 , NFS و ... کاربرد داره بدون اوون اجازه ی آنلاین بازی کردن نداری!!!
جدی واسه Fifa 12 بدون پوینت نمیذارن آنلاین بازی کنی؟فیفا 10 و 11 که اینطوری نبود من هنوز 12 بازی نکردم منتظر LT3 هستم .کلا من واسه هیچ بازی نیازی به پوینت نداشتم و بدون پوینت لایو بازی میکردم

برای بازی های EA باید REEDEM CODE بازی رو داشته باشی :d که بازی های اوریج CODE دارن , ولی کپی خب معلومه دیگه ندارن :d

البته FIFA 12 دو روز رایگان بدون کد میشه لایو زد :d ولی بعد از دو روز دیگه نمیشه (کد میخواد) :d

سلام.من اولین بارمه به live میخوام وصل شم .میخواستم بدونم تنظیماتش مثل کینکت هست که مرحله به مرحله پیش میره؟یا هر تنظیمی رو باید حتما تو بخش مخصوصی رفت و انجام داد؟ایمیل و آدرس رو کجا باید وارد کنم؟در آخر هم یه سایت مخصوص خرید گلد و پوینت هم بدید ممنون میشم.

سلام.من اولین بارمه به live میخوام وصل شم .میخواستم بدونم تنظیماتش مثل کینکت هست که مرحله به مرحله پیش میره؟یا هر تنظیمی رو باید حتما تو بخش مخصوصی رفت و انجام داد؟ایمیل و آدرس رو کجا باید وارد کنم؟در آخر هم یه سایت مخصوص خرید گلد و پوینت هم بدید ممنون میشم.
دوست عزیز وقتی که خواستی به لایو وصل شی خودش ازت میخاد که ایمیل وارد کنی .اصلا چیز سختی نیست .

point و gold

14931784864937879936.gif

تنظیماتش گام به گام پیش میری و راحته ... IP رو هم بذار رو حالت اتوماتیک که خودش واست ست کنه.ایمیل و مشخصات هم در طول مراحل ازت میخواد که بهش میدی.قبلا اینجا میفروخت الان نمیدونمفروشگاه اینترنتی - 360 Shop یه تماس باهاشون بگیر بپرس;)

شاید کسی انجام داده باشه
می شه از جایی یا برنامه ایی برای Live کد تهییه کرد(FREE)
منظورم کدهای Gold هتسند که به صورت 1 یا 3 یا 12 ماهه فروخته می شه

سلام
داداشای گل یکی دو سه تا سوال داشتم::d
1- به ازای هر
1ساعت بازی در xbox live چقدر از حجم ماهیانه ترافیک Adsl کم میشه؟
2- من ماهیانه
20گیگ ترافیک دارم هر روز تقریباً چند ساعت میتونم بازی کنم؟
- چند سوال کلی هم از تمام دوستان دارم : هر کدام از دوستان که دوست دارن به این سوالات پاسخ بدن: :gathering:
1- شما ماهیانه چقدر حجم ترافیک دارید؟
2- اکثر شما دوستان از اینترنت نامحدود یا حجمی برای بازی در لایو استفاده میکنید؟
3- آیا سرعت پایین این اینترنت های
1024Kb نامحدود به درد بازی در لایو میخوره یا نه؟
:sorry:

آخرین ویرایش:
سلام
داداشای گل یکی دو سه تا سوال داشتم::d
1- به ازای هر
1ساعت بازی در xbox live چقدر از حجم ماهیانه ترافیک Adsl کم میشه؟
2- من ماهیانه
20گیگ ترافیک دارم هر روز تقریباً چند ساعت میتونم بازی کنم؟
- چند سوال کلی هم از تمام دوستان دارم : هر کدام از دوستان که دوست دارن به این سوالات پاسخ بدن: :gathering:
1- شما ماهیانه چقدر حجم ترافیک دارید؟
2- اکثر شما دوستان از اینترنت نامحدود یا حجمی برای بازی در لایو استفاده میکنید؟
3- آیا سرعت پایین این اینترنت های
1024Kb نامحدود به درد بازی در لایو میخوره یا نه؟
:sorry:
بستگی داره چه بازی انجام بدی! هر بازی به نسبت خودش حجم استفاده میکنه! شما که ماهیانه 20گیگ داری اگه هر روز از صبح تا 12 شب هم بشینی فکر نکنم تمام شه تو یک ماه! من خودم ماهیانه 5 گیگ دارم و برای من این مقدار کافی بوده همیشه! سرعت نت بی تاثیر نیست اما پینگ مهم تر از سرعته! الان سرعت دانلود من بالاست اما چون پینگ سرویسم بالای 400-500 میزنه نمی تونم درست بازی کنم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or