با سلام دوباره
کسی می دونه چجوری می شه فهمید که دستگاه توسط microsoft شناسایی شده یا نه؟
من دیشب این ادرسم نوشتم ببینید مشکل داره نوشتنش؟؟
253Buntyn memphis tn
پستال کد رو هم نوشتم 38111
شماره تلفنم نوشتم 001901417*****
الان مشکلش چیه این نوشتن من؟؟کجاش مشکل داره؟بین ادرس باید کاما و خط تیره اینا بذارم؟
سلام
الان میشه با اخرین اپدیت داشبورد به لایو وصل شد
بله ولی این بازی ها آنلاین اجرا نمی شوند. All XGD3 discs & AP2.5 discs.
دوستان یکی به دادم برسه!
همین الان از سایت game-ir.com یه گلد 12+2 ماه که weapon skin گیرز 3 رو داشت خریدم.کد رو وارد کردم و درست بود.چند تا گزینه اورد من اولیش که برای دانلود اون weapon skin بود رو زدم اون رو دانلود کرد و تموم شد.ولی گلدم اپدیت نشد! هر چی کنسول رو روشن خاموش کردم هرچی sign out , sign in کردم بازم نشد.نه ایمیل فعالسازیش از لایو برام اومده و نه توی membership هام توی تنظیمات اکانت این کد اومده.کد رو هم که دوباره وارد میکنم میگه این کد قبلا استفاده شده! توسط خودم.
یکی بگه چه غلطی بکنم؟؟؟؟!!!
ممنون
بله ممنونبهترین کار در میان گذاشتن اون با همون سایته.
بازی های ap2.5:نوشته شده توسط Mr.Kennedy;1752749[COLOR=#0000FF:اصلا کسی می تونه چند تا از بازی های XGD3 و ap2.5 رو برام بگه ببینم کدوما هستن؟؟[/COLOR]
سلام به همه یه سوال فنی داشتم. نمی خوام جسارت کنم ولی هرکی واقعا بلده جواب بده. ببخشید.
مودم ADSL من هر بار که خاموش روشن میشه IP عوض میشه. شب ها که خاموشش می کنم بعد فردا دوباره روشن می کنم و می خوام به لایو وصل شم آیا لازم هست که دوباره برم IP رو از توی پروفایل لایو عوض کنم یا با همون IP اولی اگر هم عوض بشه میشه وصل شد و بازی کرد؟:wallbash:
و یه سوال دیگه هم دارم:
جواب من ::gathering: نه لازم به چنین کاری نیست من خودم با adsl میرم تو لایو:d