همه چیز درباره ی Xbox Live

من دیشب این ادرسم نوشتم ببینید مشکل داره نوشتنش؟؟
253Buntyn memphis tn
پستال کد رو هم نوشتم 38111
شماره تلفنم نوشتم 001901417*****
الان مشکلش چیه این نوشتن من؟؟کجاش مشکل داره؟بین ادرس باید کاما و خط تیره اینا بذارم؟

redeem code که ربطی به billing address نداره. بدون مشکل انجام میده اگه بازم گیر میده از سایت xbox.com با اکانتت وارد شو و redeem کن.
درباره آدرس هم حتما باید آدرست با ربجن دستگاهت یکی باشه. احتمال 99% ریجن دستگاهت انگلیس که با آدرس آمریکا مشکل داره.
حتما هم باید پستال کدت با ادرسی که میدی یکی باشه اگه نباشه میفهمه و error میده.

بله ولی این بازی ها آنلاین اجرا نمی شوند. All XGD3 discs & AP2.5 discs.

سلام
یعنی اگه من انلاین بازی کنم این بازیهاAll XGD3 discs & AP2.5 discsدیگه تو انلاین اجرا نمیشه ولی بعد از اینکه از liveقطع شدم میتوانم بازیهارو اجرا کنم

دوستان یکی به دادم برسه!:(
همین الان از سایت game-ir.com یه گلد 12+2 ماه که weapon skin گیرز 3 رو داشت خریدم.کد رو وارد کردم و درست بود.چند تا گزینه اورد من اولیش که برای دانلود اون weapon skin بود رو زدم اون رو دانلود کرد و تموم شد.ولی گلدم اپدیت نشد! هر چی کنسول رو روشن خاموش کردم هرچی sign out , sign in کردم بازم نشد.نه ایمیل فعالسازیش از لایو برام اومده و نه توی membership هام توی تنظیمات اکانت این کد اومده.کد رو هم که دوباره وارد میکنم میگه این کد قبلا استفاده شده! توسط خودم.
یکی بگه چه غلطی بکنم؟؟؟؟!!!
ممنون

دوستان یکی به دادم برسه!:(
همین الان از سایت game-ir.com یه گلد 12+2 ماه که weapon skin گیرز 3 رو داشت خریدم.کد رو وارد کردم و درست بود.چند تا گزینه اورد من اولیش که برای دانلود اون weapon skin بود رو زدم اون رو دانلود کرد و تموم شد.ولی گلدم اپدیت نشد! هر چی کنسول رو روشن خاموش کردم هرچی sign out , sign in کردم بازم نشد.نه ایمیل فعالسازیش از لایو برام اومده و نه توی membership هام توی تنظیمات اکانت این کد اومده.کد رو هم که دوباره وارد میکنم میگه این کد قبلا استفاده شده! توسط خودم.
یکی بگه چه غلطی بکنم؟؟؟؟!!!
ممنون

بهترین کار در میان گذاشتن اون با همون سایته.

سلام دوستان من کنسولم داشبورد 2.0.13599.0
برای اولین بار میخوام از فلش افلاین به System Update13604 اپدیت کنم ممنون میشم یه نفر کامل مرحله به مرحله توضیح بده نحوه کارو ؟
چه کار باید بکنم ؟

آخرین ویرایش:
سلام به همه یه سوال فنی داشتم. نمی خوام جسارت کنم ولی هرکی واقعا بلده جواب بده. ببخشید.
مودم ADSL من هر بار که خاموش روشن میشه IP عوض میشه. شب ها که خاموشش می کنم بعد فردا دوباره روشن می کنم و می خوام به لایو وصل شم آیا لازم هست که دوباره برم IP رو از توی پروفایل لایو عوض کنم یا با همون IP اولی اگر هم عوض بشه میشه وصل شد و بازی کرد؟:wallbash:
و یه سوال دیگه هم دارم:
من یه Arcade داشتم فروختمش حالا تا بهمن ماه می خوام یه اسلیم بگیرم. می خواستم ببینم که اگه تا موقع LT3 نیاد می تونم بازی های XGD3 و ap2.5 هست چی هست نمی دونم رو بازی کنم؟ البته بدون آپدیت جدید با همون آپدیت قدیمی منظورمه. اصلا کسی می تونه چند تا از بازی های XGD3 و ap2.5 رو برام بگه ببینم کدوما هستن؟؟:x

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Mr.Kennedy;1752749[COLOR=#0000FF:
اصلا کسی می تونه چند تا از بازی های XGD3 و ap2.5 رو برام بگه ببینم کدوما هستن؟؟[/COLOR]:x
بازی های ap2.5:
call of duty:black ops,nfs: hot pursuit,assassins creed:brotherhood,fable 3,halo:reach,call of duty:modern warfare 2
بازی های XGD3:
Gears of war 3,driver: san francisco,dark souls,bf3.sonic:generations,tintin,Batman:AC,Assassins Creed:revelations,MGS:HD collection,nfs:the run,Reyman:oorigins,saints row 3,Halo:combat evolved anniversary,SKYRIM,FORZA4,Lord of the ring,Golden eye,RAGE,SPACE MARINE,X-MEN:Destiny
و بیشتر بازی های جدید

سلام به همه یه سوال فنی داشتم. نمی خوام جسارت کنم ولی هرکی واقعا بلده جواب بده. ببخشید.
مودم ADSL من هر بار که خاموش روشن میشه IP عوض میشه. شب ها که خاموشش می کنم بعد فردا دوباره روشن می کنم و می خوام به لایو وصل شم آیا لازم هست که دوباره برم IP رو از توی پروفایل لایو عوض کنم یا با همون IP اولی اگر هم عوض بشه میشه وصل شد و بازی کرد؟:wallbash:
و یه سوال دیگه هم دارم:

جواب من ::gathering: نه لازم به چنین کاری نیست من خودم با adsl میرم تو لایو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or