Real Madrid 9
کاربر سایت
نه والا.نمیدونستم کیان.منظورت همون دانلود ابدیت هستش!!
![]()
اشکان جان باید بمونی تا lt3 بیاد تا بتونی باز بازی های جدیدو بازی کنین .
نه والا.نمیدونستم کیان.منظورت همون دانلود ابدیت هستش!!
![]()
اگه میدونستم اینطوری میشه عمرا ابدیت میکردم.به هرحال ممنون معین جان.اشکان جان باید بمونی تا lt3 بیاد تا بتونی باز بازی های جدیدو بازی کنین .
اگه میدونستم اینطوری میشه عمرا ابدیت میکردم.به هرحال ممنون معین جان.

سلام عزیز.میریم سراغ جواب دادن به سوالات شما.:dدوستان سلام . مطمئا هستم که سوالم تکراریه و جوابش تو فروم هست اما همون طور که میدونید سخته که پیداش کنم . . . ازتون خواهش می کنم به سوالم جواب واضح و درست بدید . . . خواهش می کنم . . .
من آپدیت lt+2 رو انجام دادم و بعد از اون هم تا اوایل شهریور به لایو وصل می شدم و مشکلی هم در بازی کردن نداشتم . . . بعد از اون دیگه به لایو وصل نشدم تا حالا . امروز که اومدم فروم و جو فروم رو میبینم فکر می کنم که بچه ها با یه مشکل مواجه شدن که من اصلش رو نفهمیدم . حالا چند تا سوال دارم که خواهش میکنم جوابش رو کامل بدید لطفا . .
1- این مشکل که بچه ها باید تا اومدن lt3 صبر کنن مربوط به چی میشه ؟
2- این مشکل مربوط به من هم میشه ؟
3- اگر من الان بخوام به لایو وصل بشم کار خاصی باید انجام بدم ؟
4- اگر به لایو وصل بشیم ولی بازی نکنیم و فقط دانلود کنیم امکان بن شدنمون هست ؟
5- اگر تو لایو عضو طلایی نباشی و معمولی باشی میشه محصولات رو دانلود کرد ؟
میدونم زیاده ولی ممنون میشم جواب بدید . . . خیلی شرمندم .

دوست عزیز نمیتونی بری لایو .چون اگه بری اخطار میده که باید کنسول رو اپدیت کنی .واگر هم اپ کنی دیگه بازیها اجرا نمیشن .پس وصل نشو.تا عرضه lt+3 .من هیچ صفحه ای رو نخوندم پس اگه تکرری بود منو ببخشین!
من از مهر تا الان لایو نرفتم(قبل mw3 )الان اگه وصل بشم چیزی میشه؟(هیچ آپدیتی هم تو این 2 - 3 هفته نکردم)
داشبورد جدیدم اومده؟
اگه برم لایو بازی کنم بن میشم؟

پست بالا رو بخون!دوستان عزیز من تا حالا live بازی نکردن و هیچ اطلاعاتی ندارم
الان امنکان لایو بازی کردن هست
با lt2 میشه live بازی کرد یا نه
منو راهنمایی کنید ممنون میشم
6437سلام می بخشید یه سول داشتم.
الان من اگه دستگاهم LT2 باشه و آپدیت هم نکنم می تونم به صورت آفلاین بازی های XGD3 رو بازی کنم یا نه.![]()
میگم من که 14699 دارم اگه برم لایو اون اپه مخفی (که برای اجرا بازی ها به تایتل نیاز داره) بازم رو کنسولم نصب میشه یا بی خیالش میشه ؟؟؟
اروپا و آمریکا.سلام دوستان.
قصد کار روی xbox live رو دارم (فروش). میخواستم بدونم کدوم مناطق طرفدار بیشتری دارن؟ اروپا، استرالیا، آمریکا
لایو گلد بهتره یا مایکروسافت پوینت؟