همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام
چند سوال: فرق burner max با عادی ها چیه؟
میشه اگه کوتاهه بگید که چجوری میشه از خونه این lt رو ریخت؟اگه هم گفتگو داره بیزحمت اسمشو بگید.
با تشکر..
با نسخه ی معمولی 97 درصد بازی رایت می شه ولی نسخه ی مکس برنر 100 درصده.

من 4 تا بازی مکس برنر واسه ال تی 3 خریدم. Gears3, MW3, NFS TH ,RAYMAN. هر 4 تا آفلاین که هیچ مشکلی نداشت حتی از روی هارد هم اجرا شد بدون ارور. فقط همین چهار تا رو داشت.
بازیها را از بیرون خریدی یا از اینترنت؟ از مانیاسافت خریدی؟
یعنی برنرمکس ها همه با ال تی3 کار میکنند؟

بازیها را از بیرون خریدی یا از اینترنت؟ از مانیاسافت خریدی؟
یعنی برنرمکس ها همه با ال تی3 کار میکنند؟

نه از نکس جن خریدم. آره هم رو ال تی 3 کار می کنه (آفلاین و آنلاین) و هم اینکه دیگه از رو هارد اجرا کنی ارور The disc can not autoronise رو نمی ده

دوستان من یه کنسول اسلیم دارم به هیچ عنوان نمیتونم باهاش به live وصل شم اخرین update ها رو هم دارم تمام مراحل رو رد میکنه به live ه میخواد وصل شه یه صفحه میاد میگه 30 ثانیه مودمو خاموش کن.......این کارم میکنم بازم میزنم هر دفه همین ارورو میده
مودمم d-link ممنون میشم راهنماییم کنید

من یه مشکل دارم.
اینترنت من وایرلس هستش.(آنتن دارم)
وقتی میخوام با کابل لن روتر وصل بشم ارور میده ولی با کابل لن انتن راحت وصل میشم.
؟؟؟!!!!!

سلام برای من ال تی 2 هست میخوام بدونم اگه وصل شم آپ کنم بازی ها رو به صورت آفلاین میاره بعد من میتونم بعدش به صورت انلاین با ال تی 2 بازیهای قدیمی مثل رزیدنت اویل 5 رو بازی کنم این ای پی 2.5 و gdx3 رو نمیخوام آنلاین بازی کنم آیا با این ال تی 2 میشه مشکل که نداره ؟؟؟؟؟

سلام برای من ال تی 2 هست میخوام بدونم اگه وصل شم آپ کنم بازی ها رو به صورت آفلاین میاره بعد من میتونم بعدش به صورت انلاین با ال تی 2 بازیهای قدیمی مثل رزیدنت اویل 5 رو بازی کنم این ای پی 2.5 و gdx3 رو نمیخوام آنلاین بازی کنم آیا با این ال تی 2 میشه مشکل که نداره ؟؟؟؟؟

چه آنلاین چه آفلاین هیچ مشکلی پیش نمی یاد اگه نخوای از بازی های جدید استفاده کنی.
این آپدیت جدید XBL فقط بازی های XGD3 رو نمی ذاره اجرا کنی که با LT 3 حل می شه که برای آنلاین هم مشکلی نداره.

با تشکر اگه ال تی 3 بریزم و همچنین داشبورد جدیده رو بازیهای که در خانه دارم برای اینکه در افلاین بازی کنم باید دوباره رایت کنم بازیهای جدید مدید رو مدیدها رو میاره

دوستان من یه کم عجله دارم و پست های قبلی رو نخوندم . فقط ممنون میشم دوستان چند تا سوالم رو پاسخ بدن . . .

1- آپدیت lt3 اومده ؟
2- این که میگید باید بازی های lt3 رو بگیری یعنی چی ؟ یعنی بعد از ریختن این آپدیت این بازی های قفل داری که قبلا گرفتیم و با lt2 بازی کردیم دیگه به درد نمیخوره ؟
3- من آپدیت رو برای لایو می خوام . از بعد شهریور هم نه به لایو وصل شدم نه آپدیتی انجام دادم . برای انجام این آپدیت دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم که بدون دردسر به لایو وصل بشم . اعم از نوع بازی و ترتیب کارها ( خواهش میکنم یکی یکی مراحل رو بگید که اگه قرار شد ببرم پیش مغازه دار بهش بگم .)

خیلی ممنون میشم اگه کامل جواب بدید . قربونتون برم .

دوستان من یه کم عجله دارم و پست های قبلی رو نخوندم . فقط ممنون میشم دوستان چند تا سوالم رو پاسخ بدن . . .

1- آپدیت lt3 اومده ؟
2- این که میگید باید بازی های lt3 رو بگیری یعنی چی ؟ یعنی بعد از ریختن این آپدیت این بازی های قفل داری که قبلا گرفتیم و با lt2 بازی کردیم دیگه به درد نمیخوره ؟
3- من آپدیت رو برای لایو می خوام . از بعد شهریور هم نه به لایو وصل شدم نه آپدیتی انجام دادم . برای انجام این آپدیت دقیقا چه کارهایی باید انجام بدم که بدون دردسر به لایو وصل بشم . اعم از نوع بازی و ترتیب کارها ( خواهش میکنم یکی یکی مراحل رو بگید که اگه قرار شد ببرم پیش مغازه دار بهش بگم .)

خیلی ممنون میشم اگه کامل جواب بدید . قربونتون برم .
1-بله
2-بله.باید همه ی بازی های XGD3 وap2.5 دوباره پچ کنی
3-باید آپدیت 14699 رو دانلود کنی

1-بله
2-بله.باید همه ی بازی های XGD3 وap2.5 دوباره پچ کنی
3-باید آپدیت 14699 رو دانلود کنی

دستت درد نکنه ولی میشه این شماره 3 رو بیشتر توضیح بدی ؟ ( یعنی مرحله به مرحله از اول چکار کنم و کدوم آپدیتو اول بریزم ، کدومو بعدش؟ کامل اگه میشه بگید )

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or