سوال اولت رو فقط می تونم جواب بدمببخشيد كه اين سوالو ميپرسم چون به احتمال زياد قبلا پرسيده شده باشه
بن بشي فقط ديگه نميتوني لايو بري؟تاثيري توي افلاين بازي كردن نداره
بعد الان كه ال تي 2 دارم با خيال راحت ميتونم اپديت كنم؟
یکی از دوستان تو فروم میگفت از آدرس و شماره تلفن شرکتای بازی سازی که پشت جعبه ی بازی هست استفاده میکنه.میتونی همونارو بزنی.:dاقا من میخوام لایومو تمدید کنم کدو که وارد میکنم ازم ادرسو شماره تلفن خارجو میخواد کسی ادرسی داره بده ؟
اخه من هر ادرسیو چه واقعی و چه غیر واقعی وارد میکنم با پستال کد درست قبول نمیکنه 10-15 روز دیگم لایو فریم تمومه حالم اصلا بد گرفتسیکی از دوستان تو فروم میگفت از آدرس و شماره تلفن شرکتای بازی سازی که پشت جعبه ی بازی هست استفاده میکنه.میتونی همونارو بزنی.:d

اخه من هر ادرسیو چه واقعی و چه غیر واقعی وارد میکنم با پستال کد درست قبول نمیکنه 10-15 روز دیگم لایو فریم تمومه حالم اصلا بد گرفتس![]()
پستال کدی که میزنی مال همون شهره؟اخه من هر ادرسیو چه واقعی و چه غیر واقعی وارد میکنم با پستال کد درست قبول نمیکنه 10-15 روز دیگم لایو فریم تمومه حالم اصلا بد گرفتس![]()
یه بار پروفایلتو از لایو ریکاوری کن شاید درست بشه...سلام. من واسه لایو آپدیت کردم آواتارم پرید. حالا چه کنم؟ :d
پوینت میخواد دیگه برادر من...سلام ببخشيد DLCها تو لايو كجاست؟؟؟ توروخدا يكي راهنماي كنه MSPكه نميخواد؟؟