من بعد از ال تی 2 اومدم brotherhood رو گذاشتم گفت unreadble disc و اجراش نکرد . پچ جدیده رو نداشت واشه همون نخوند . الان فلگ شدم ؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38022من بعد از ال تی 2 اومدم brotherhood رو گذاشتم گفت unreadble disc و اجراش نکرد . پچ جدیده رو نداشت واشه همون نخوند . الان فلگ شدم ؟
مرسیdark girl اینو زدمhttp://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=38022
امیدوارم الان کار کنه. چون خودم کار نکردم
مثل اینکه فقط در این صورت که اینو بده Z: 8015 - 190D یعنی فلگیمرسیdark girl اینو زدم
Z : 8015 1007 داد . این قابل اطمینان هست ؟ اونجا نوشته بود 1007 ینی آپدیت میخواد و فلگ نشده .
عجبا! من که تا حالا به همچین موردی بر نخوردم!! ولی اگه گیمر اسکور (اچیومنت) برات مهم نیست یه پروفایل دیگه بساز، این بار e-mail وافعی بده. شاید هر دو درست شه. (با اینکار توجه microsoft به پروفایلت جلب میشه و احتمالاً درستش می کنه)من لایو وصل شدم واسه اولین بار ولی بهم اکانت فری داده و گلد نمیده ؟
برای من هم همین اتفاق افتاده! البته من ایکس باکسم رو عوض کردم اما پروفایلم رو که آوردم روی ایکس باکس جدید یک ماه لایو رو ندیدم!من لایو وصل شدم واسه اولین بار ولی بهم اکانت فری داده و گلد نمیده ؟
انتظار داری واسه یه اکونت که قبلا داشتی دوباره بهت گلد بده؟برای من هم همین اتفاق افتاده! البته من ایکس باکسم رو عوض کردم اما پروفایلم رو که آوردم روی ایکس باکس جدید یک ماه لایو رو ندیدم!
مرسی! امروز با پروفایل جدید اوکی شد و کرایسیس با موفقیت بازی کردمانتظار داری واسه یه اکونت که قبلا داشتی دوباره بهت گلد بده؟
این یک ماه مجانی واسه هر دستگاه نیست که هر بار یه دستگاه بگیری یه گلد بهت بده.
هر اکونتی یه گلد داره نه هر دستگاه
بعضی بازی ها که اکثرا برای EA هستن مثله fifa کد میخوان. که تو بسته اورجینالش هست. البته من بازی نمیکنم فقط شنیدمیک سوال دیگه
برای لایو بازی کردن بازی ها به جز داشتن اکانت لایو به چیز دیگه ای هم نیاز هست؟
مثلا من الان کرایسیس رو که بازی می کنم مشکلی نداره و چیزی نمی خواد همه بازی ها همین طوری هستند؟
فریمور فریموره فرق نداره که :dواسه لایو بازی کردن با دستگاه کپیخور شده xbox fat بهتره یا slim ? آخه یکی میگفت تو محیط لایو ماکروسافت اسلیم ها رو راحتتر شناسایی میکنه و بن میکنه واسه همینه که فت ها گرونن . میخواستم ببینم این واقعیت داره که واسه بازی کردن در لایو با دیستگاه هک شده فت ها بهترن ؟