aryan0181
کاربر سایت
هیچکدوم ! وقتی میرم تو account قسمت membership یه free member یه gold member که هردوتا redeem code میخواد و تو یه صفجه هم گلد رو با 50 درصد میفروشه. تو فیفا 12 هم میرم به سرور ea وصل میشه ولی میخوام بازی کنم میگه که اجازشو با این اکانت نداری ! راستی من گیمر تگم رو اسمشو عوض کردم که 800 پوینت میخواس که با این که پوینتم 0 بود ولی عوض شد
---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 PM ارسال شده بود ----------
---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 PM ارسال شده بود ----------
هیچکدوم ! وقتی میرم تو account قسمت membership یه free member یه gold member که هردوتا redeem code میخواد و تو یه صفجه هم گلد رو با 50 درصد میفروشه. تو فیفا 12 هم میرم به سرور ea وصل میشه ولی میخوام بازی کنم میگه که اجازشو با این اکانت نداری ! راستی من گیمر تگم رو اسمشو عوض کردم که 800 پوینت میخواس که با این که پوینتم 0 بود ولی عوض شدبعد از این که با هر پروفایلی به لایو join بشی همون پروفایلت gold میشه و هیچ کدی به ای میلت فرستاده نمیشه! از توی خود دشبورد برو قسمت account ببین نوشته free member یا gold member؟