همه چیز درباره ی Xbox Live

هیچکدوم ! وقتی میرم تو account قسمت membership یه free member یه gold member که هردوتا redeem code میخواد و تو یه صفجه هم گلد رو با 50 درصد میفروشه. تو فیفا 12 هم میرم به سرور ea وصل میشه ولی میخوام بازی کنم میگه که اجازشو با این اکانت نداری ! راستی من گیمر تگم رو اسمشو عوض کردم که 800 پوینت میخواس که با این که پوینتم 0 بود ولی عوض شد

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 PM ارسال شده بود ----------

بعد از این که با هر پروفایلی به لایو join بشی همون پروفایلت gold میشه و هیچ کدی به ای میلت فرستاده نمیشه! از توی خود دشبورد برو قسمت account ببین نوشته free member یا gold member؟
هیچکدوم ! وقتی میرم تو account قسمت membership یه free member یه gold member که هردوتا redeem code میخواد و تو یه صفجه هم گلد رو با 50 درصد میفروشه. تو فیفا 12 هم میرم به سرور ea وصل میشه ولی میخوام بازی کنم میگه که اجازشو با این اکانت نداری ! راستی من گیمر تگم رو اسمشو عوض کردم که 800 پوینت میخواس که با این که پوینتم 0 بود ولی عوض شد

من اکانتمو uk ساختم... الان اگه بخوام ماکروسافت پوینت بگیرم، حتما باید ماله uk رو گیر بیارم یا فرقی نمیکنه؟
ضمنا میتونم از uk به us تغییر بدم؟

یه سوال داشتم .
من الان LT2 دارم بتمن رو هم بازی کردم ( قبل از عرضه ی رسمی ) میخوام پوینت بخرم برم لایو catwoman رو آزاد کنم تو بتمن . البته بعد از عرضه رسمی بازی .
تاریخ کنسوله من تو داشبورد از اول تو همون 2005/5 هست منم عوضش نکردم . تا حالا هم لایو نرفتم . میگن چون بتمن رو قبل از عرضه بازی کردم اگه با این پروفایل برم لایو فلگ میشم و اینا . کلا مرحله به مرحله یه نفر لطف کنه توضیح بده که باید چیکار کنم . خیلی ممنون میشم .
طریقه ی وصل شدن رو میدونم فقط همه نکات واسه جلوگیری از بن شدن رو بگین کافیه . بتمن xgd3 هست و من قبل از عرضه رسمی گذاشتمش تو دستگاه و اینا کلا باید چیکار کنم الان که بتونم catwoman رو بگیرم از لایو و اصلا هم فلگ نشم .

یه سوال داشتم .
من الان LT2 دارم بتمن رو هم بازی کردم ( قبل از عرضه ی رسمی ) میخوام پوینت بخرم برم لایو catwoman رو آزاد کنم تو بتمن . البته بعد از عرضه رسمی بازی .
تاریخ کنسوله من تو داشبورد از اول تو همون 2005/5 هست منم عوضش نکردم . تا حالا هم لایو نرفتم . میگن چون بتمن رو قبل از عرضه بازی کردم اگه با این پروفایل برم لایو فلگ میشم و اینا . کلا مرحله به مرحله یه نفر لطف کنه توضیح بده که باید چیکار کنم . خیلی ممنون میشم .
طریقه ی وصل شدن رو میدونم فقط همه نکات واسه جلوگیری از بن شدن رو بگین کافیه . بتمن xgd3 هست و من قبل از عرضه رسمی گذاشتمش تو دستگاه و اینا کلا باید چیکار کنم الان که بتونم catwoman رو بگیرم از لایو و اصلا هم فلگ نشم .
اون catwoman که مشکلی نداره راحت point میدی میگیریش. ولی در مورده فلگ بهتت بگم که اگه میتونی صبر کن. چون بازی رو بذاری چه آفلاین چه آنلاین فلگ میشی
اگه میتونی صبر کن. اگه نه که میتونی ریسک کنی و به اونایی که نمیخوان ریسک کنن کمک کردی

اون catwoman که مشکلی نداره راحت point میدی میگیریش. ولی در مورده فلگ بهتت بگم که اگه میتونی صبر کن. چون بازی رو بذاری چه آفلاین چه آنلاین فلگ میشی
اگه میتونی صبر کن. اگه نه که میتونی ریسک کنی و به اونایی که نمیخوان ریسک کنن کمک کردی

کی گفته فلگ میکنه ؟! من 2-3 روزه دارم بازی میکنم فلگ هم نشدم

سلام دوستان
من چندتا سئوال داشتم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

اول اینکه تفاوت Gears با Microsoft Point چیه ؟!
Gear هایی که از بازی میگیریم به چه درد میخوره ؟!

دوم اینکه اگه فقط توی XBox Live باشی امکانش هست بن بشی یا نه
فقط زمانی که آنلاین بازی میکنی ... ؟!

سوم ، چرا بعضی از Avatar Award هایی که گرفتم اصلا نمایشه داده نمیشه
بعضی بازیهارو اصلا نیشون نمیده
بعضیا رو مثلا از 5 تا 2 تارو نشون میده !!!
دستگامم آپدیته ×××

چهار ، چیزایی که واسه اواتار میشه خرید ، میشه دانلود کرد (رایگان) و از طریق فلش وارد دستگاه کرد
اگه همچین چیزی هست و سایتی واسه دانلود دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

من لایو وصل شدم واسه اولین بار ولی بهم اکانت فری داده و گلد نمیده ؟
عجبا! من که تا حالا به همچین موردی بر نخوردم!! ولی اگه گیمر اسکور (اچیومنت) برات مهم نیست یه پروفایل دیگه بساز، این بار e-mail وافعی بده. شاید هر دو درست شه. (با اینکار توجه microsoft به پروفایلت جلب میشه و احتمالاً درستش می کنه)
من چند وقت پیش برای پروفایلم gold گرفتم. یه پروفایل دیگه ی من که رو 360م داشتم هم باهاش می شد بازی کرد! ولی می نوشت free member!!! چند روز بعد که رفتم تو سرور forza motorsport 3 ( که سرور microsofte هست فکر کنم) برای 2 ساعت لایوم قطع شد و بعد از اوون وضعیت پروفایل دومی به حالت نرمال برگشت و طی e-mailی مایکروسافت از بازی کردن من در این چند روز استقبال کرد و منو به ارتقا دادن به gold دعوت کرد!!!

آخرین ویرایش:
برای من هم همین اتفاق افتاده! البته من ایکس باکسم رو عوض کردم اما پروفایلم رو که آوردم روی ایکس باکس جدید یک ماه لایو رو ندیدم!
انتظار داری واسه یه اکونت که قبلا داشتی دوباره بهت گلد بده؟
این یک ماه مجانی واسه هر دستگاه نیست که هر بار یه دستگاه بگیری یه گلد بهت بده.
هر اکونتی یه گلد داره نه هر دستگاه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or