همه چیز درباره ی Xbox Live

ببخشيد كه اين سوالو ميپرسم چون به احتمال زياد قبلا پرسيده شده باشه
بن بشي فقط ديگه نميتوني لايو بري؟تاثيري توي افلاين بازي كردن نداره
بعد الان كه ال تي 2 دارم با خيال راحت ميتونم اپديت كنم؟

ببخشيد كه اين سوالو ميپرسم چون به احتمال زياد قبلا پرسيده شده باشه
بن بشي فقط ديگه نميتوني لايو بري؟تاثيري توي افلاين بازي كردن نداره
بعد الان كه ال تي 2 دارم با خيال راحت ميتونم اپديت كنم؟
سوال اولت رو فقط می تونم جواب بدم

و اینکه آره فقط دیکه لایو نمی تونی بری...تو آفلاین مشکلی واست پیش نمیاد...می تونی همچنان آفلاین بازی کنی...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

من و خیلی از دوستان دیگه آپدیت کردیم و مشکلی نبوده.نه بن و نه فلگ.با LT1.91 و LT2 میتونین آپدیت کنید و هر بازی ای رو که خواستید آنلاین بازی کنید.(البته بازی های XGD3 مثل gears3 فقط با LT2 اجرا میشه)

اقا من میخوام لایومو تمدید کنم کدو که وارد میکنم ازم ادرسو شماره تلفن خارجو میخواد کسی ادرسی داره بده ؟
یکی از دوستان تو فروم میگفت از آدرس و شماره تلفن شرکتای بازی سازی که پشت جعبه ی بازی هست استفاده میکنه.میتونی همونارو بزنی.:d

یکی از دوستان تو فروم میگفت از آدرس و شماره تلفن شرکتای بازی سازی که پشت جعبه ی بازی هست استفاده میکنه.میتونی همونارو بزنی.:d
اخه من هر ادرسیو چه واقعی و چه غیر واقعی وارد میکنم با پستال کد درست قبول نمیکنه 10-15 روز دیگم لایو فریم تمومه حالم اصلا بد گرفتس:((

اخه من هر ادرسیو چه واقعی و چه غیر واقعی وارد میکنم با پستال کد درست قبول نمیکنه 10-15 روز دیگم لایو فریم تمومه حالم اصلا بد گرفتس:((
پستال کدی که میزنی مال همون شهره؟
رو چه سروری بازی میکنی(آمریکا یا اروپا)؟شهری که میزنی ماله همون منطقه هست؟
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه....:d

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

سلام. من واسه لایو آپدیت کردم آواتارم پرید. حالا چه کنم؟ :d
یه بار پروفایلتو از لایو ریکاوری کن شاید درست بشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or