redead_marston
کاربر سایت
95MB.دوستان این اپدیت چند mg هستش؟
اخه من زیاد ترافیک ندارم ,میخوام بدونم چن mg هستش....
اگه این آپدیت جدیده یا دیسک های XGD3 (مثل Gears 3) باعث شناسایی کپی بودن دستگاه شما بشن چه آفلاین باشید چه آنلاین فلگ میشید.و بار بعد که به لایو وصل بشید بن میشید.در هر حال چه بن بشید چه نشید برای بازی آفلاین اتفاقی نمیوفته.یه سوال اگه flag شیم سره این update جدیده تو ofline هم بازی کنیم gear بازم بن میشیم یا نه ؟
یکی از دوستای من اسلیم داره LT2 ریخته الانم داره Gears آنلاین میزنه.اصولا وقتی C4eva یه چیزی بیرون میده شک کردن بهش مکروهه:dدوستان من اسلیمم رو lt2 بریزم روش بالاخره ؟
واسه لایو مشکلی نداره ؟ لطفا چیزی میگید با منبع بگید یا خودتون تجربه کرده باشین !
منظور از این آپدیت 95 مگیه چیه ؟ 13599ـه ؟
با بازیهای XGD آنلاین بازی کنم بن ! میشم ؟
اگه این آپدیت جدیده یا دیسک های XGD3 (مثل Gears 3) باعث شناسایی کپی بودن دستگاه شما بشن چه آفلاین باشید چه آنلاین فلگ میشید.و بار بعد که به لایو وصل بشید بن میشید.در هر حال چه بن بشید چه نشید برای بازی آفلاین اتفاقی نمیوفته.
اگه LT2 رو ریختی میتونی Up کنی بعدشم بشینی با خیال راحت Gears بزنی.چه آفلاین چه آنلاین.اگه LT 1.91 داری هم میتونی Up کنی ولی Gears رو نمیتونی بازی کنی و اگه بذاری تو دستگاه نمیدونم چه اتفاقی میوفته.ولی به حتم اجرا نمیشه پس ریسک نکن LT2 بریز بعد با خیال راحت میتونی بازیهای XGD3 رو بازی کنی.
یه چیزی .من تا الان بازی با ابن قفل نراشتم تو کنسول
پس اگه up کنم مشکلی ندارم
درسته؟
من lt2 دارم .اگه LT2 رو ریختی میتونی Up کنی بعدشم بشینی با خیال راحت Gears بزنی.چه آفلاین چه آنلاین.اگه LT 1.91 داری هم میتونی Up کنی ولی Gears رو نمیتونی بازی کنی و اگه بذاری تو دستگاه نمیدونم چه اتفاقی میوفته.ولی به حتم اجرا نمیشه پس ریسک نکن LT2 بریز بعد با خیال راحت میتونی بازیهای XGD3 رو بازی کنی.
نه مشکلی نیست.با ریختن این آپدیت فلگ نمیشید.من lt2 دارم .
در مورد احتمال flag شدنم پزسیدم
نه مشکلی نیست.با ریختن این آپدیت فلگ نمیشید.
اینجا زیاد فرق نمیکنه چون ما داریم در مورد امنیت LT2 و بازی های کپی و ... در برابر آپدیت جدید صحبت میکنیم.که فلگ شدن یا بن شدن هر دوش یعنی نا امن بودن LT یا دیسک کپی.دوستان فلگ شدن با بن شدن چه فرقی میکنه مگه؟
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
اینجا زیاد فرق نمیکنه چون ما داریم در مورد امنیت LT2 و بازی های کپی و ... در برابر آپدیت جدید صحبت میکنیم.که فلگ شدن یا بن شدن هر دوش یعنی نا امن بودن LT یا دیسک کپی.
ولی کلا اگه با یه آپدیت یا چیزه دیگه دستمون رو شه حتی در حالت آفلاین هم دستگاه فلگ میشه(نشانه گذاری میشه).و به محض اتصال به سرور های Xbox Live کد برد دستگاه شما وارد لیست سیاه میشه و دیگه نمیتونید با اون دستگاه به لایو وصل بشید.پس یه جورایی فلگ شدن اتفاقیه که داخل دستگاه شما میوفته ولی بن شدن مربوط به لایوه که دستمون بهش نمیرسه.