Soap McTavish
کاربر سایت
راهی هست که بشه invisible وارد لایو شد ( یه چیزی مثل یاهو ! ) ؟
سلام به همه من چند روز پیش میخواستم برای اولین بار وارد xbl بشم ازم update خواست انجام دادم خلاصه وارد شدیم اومدیم یه بازی به صورت online
انجام بدیم دیدم بازیهای copy رو اجرا نمیکنه خلاصه رفتم دادم تعمیرش کنن حالا که رو گرفتم به تعمیر کننده گفتم حالا که انجام دادم و دستگاه تعمیر شده دوباره منیتونم تو xblبرم گفت نه نمیشه دوباره بری همینجوری میشه حالا من باید چی کار کنم که تو xbl برم و مشکلی پیدا نکنم
یکی جواب من رو بده
سلام به همه من چند روز پیش میخواستم برای اولین بار وارد xbl بشم ازم update خواست انجام دادم خلاصه وارد شدیم اومدیم یه بازی به صورت online
انجام بدیم دیدم بازیهای copy رو اجرا نمیکنه خلاصه رفتم دادم تعمیرش کنن حالا که رو گرفتم به تعمیر کننده گفتم حالا که انجام دادم و دستگاه تعمیر شده دوباره منیتونم تو xblبرم گفت نه نمیشه دوباره بری همینجوری میشه حالا من باید چی کار کنم که تو xbl برم و مشکلی پیدا نکنم
یکی جواب من رو بده
کپی خور قبلیت چی بوده؟؟؟ اگر 1.1 lt بوده بله کپی خور شما پریده بوده(وقتی آپ کردی).
فروشنده چه نوع کپی خوری برات ریخته؟؟؟ اگر 1.9 یا 1.91 ریخته مشکلی نداره می تونی بری لایو . حالا نمی دونم چرا فروشنده در اومده اینو گفته؟؟ شاید برات دوباره 1.1 ریخته. برو ازش سوال کن.
---------- نوشته در 04:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:29 PM ارسال شده بود ----------
دوستان، من موقع ثبت نام کشور ازم نخواست کجا میتونم کشور رو وارد کنم؟؟؟؟
سلام
اگه میشه یکی بگه چطوری میتونم به xbox وی ^پی^ان وصل کنم(لطفا جواب بدید)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان
این سرور های EA چرا بهشون وصل نمیشم؟؟
هرچی میخوام بازی کنم که مال EA هست یه اروری میده و کانکت نمیشه!!!
و نمیتونم بازی بکنم!!
و وقتی هم که کانکت میشه و میخوام FIFA 2011 south africa بازی کنم تو بازی بد جوری تیک میزنه!!
لطفا راهنمایی کنید.
میتونی با همین مرورگرت بری توی سایت لایو و توی قسمت تنظیمات کشور رو انتخاب کنی.دوستان، من موقع ثبت نام کشور ازم نخواست کجا میتونم کشور رو وارد کنم؟؟؟؟
اگه هر دفعه پیغام آپدیت میده یه جای کار میلنگه و به قول خودتون بهتره یک بار clear system cache رو انجام بدین.ایکس باکس رفیقه من چند وقتیه هر دفعه که میخواد یه بازی را اجرا کنه اپدیت میخواد!!!(منظورم اپدیتی هست که وقتی برای اولین بار با یه بازی میری لایو باید انجام بدی هست!!)
به ورژن ال تی هم ربط نداره چون 1.91 ریخته!!!!!!!!!
به نظرتون با clear system cache درست میشه؟ اینکار مشکلی ایجاد نمیکنه؟