همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان من lt 1.9 رو ریختم تو دستگاه چند وقت پیش حالا امروز که برای اولین بار بود می خواستم برم لایو یک update اومد گزاشتم update شه بعدش بعد یک مرحله اینترنت قطع شد و update نصف کاره موند حالا دیگه بازیهای ap2.5 رو نمی خونه در صورتی که پچ شده هم هستن مثل کال آف حالا اگه من دوباره وصل شم لایو و آپدیت رو انجام بدم ممکنه کپی خورم کامل بپره؟اصلا آپدیت کنم یا نه؟

سلام دوستان من lt 1.9 رو ریختم تو دستگاه چند وقت پیش حالا امروز که برای اولین بار بود می خواستم برم لایو یک update اومد گزاشتم update شه بعدش بعد یک مرحله اینترنت قطع شد و update نصف کاره موند حالا دیگه بازیهای ap2.5 رو نمی خونه در صورتی که پچ شده هم هستن مثل کال آف حالا اگه من دوباره وصل شم لایو و آپدیت رو انجام بدم ممکنه کپی خورم کامل بپره؟اصلا آپدیت کنم یا نه؟
شما باید بری lt + 1.91 روی دستگاهتون بریزید تا بازیهایAP2.5 بهت جواب بده....الانم احتمال داره فلگ شده باشی.البته احتمالش کم هست اگر بازی و سریع از توی دستگاه در اورده باشی.ایشالا که نشدی.

آخرین ویرایش:
شما باید بری lt + 1.91 روی دستگاهتون بریزید تا بازیهایAP2.5 بهت جواب بده....الانم احتمال داره فلگ شده باشی.البته احتمالش کم هست اگر بازی و سریع از توی دستگاه در اورده باشی.ایشالا که نشدی.
وقتی که صفحه سیاه شد بعد یکی دو ثانیه در اوردم .
الان من آپدیت کنم بازی هایی که ap2.5 ندارن هم اجرا نمی شن و نمیشه باهاشون لایو بازی کرد؟

الان من آپدیت کنم بازی هایی که ap2.5 ندارن هم اجرا نمی شن و نمیشه باهاشون لایو بازی کرد؟
خوب کاری کردی! نه اجرا نمیشن! باید پچ کنی! پچ کردن هم راحته! برو تو فروم دنبال آموزشش بگرد....

شما باید lt 1.91 بریزی وبعدش بازیتو با برنامه abgx version 1.5 پچ ap2.5 بزنی...تا روی اپدیت جدید جواب بده...ولی من اگر جای شما بودم فعلا قید لایوو میزدم.من الان سه ماه افلاین هستم و از خماری دارم میمیرم به محض اینکه درست شد و بازی در لایو امن بود پست میدم.زمان باید بگذره...موفق باشی.

خوب دوستان ما هم امروز بالاخره با کمک و راهنمایی های دوست عزیزم آقا ایمان ( angel-legend ) تونستم به لایو برای اولین بار وصل بشم و یه PES بزنم .... :d

البته نکته جالب توجه اینجا بود که من بعد از حدود 2 سال مجبور شدم درایو رو آپدیت کنم به LT+1.91 ... که خوب قبل از آپدیت درایو , داشبورد و خود سیستم رو از طریق لایو آپدیت کرده بودم ....

خیلی خیلی حال میده !!! یه جورایی ذوق زده شده بودم وقتی با یکی دیگه آنلاین بازی میکردم ... o:-)اونم برای من که فقط فوتبال بازی کردم و میکنم ....!!!

نخند خوب آقا !!! )xچیه مگه ؟!! لایو بازی نکرده بودم تا حالا ...:))

وقتی اینجوری میشه یعنی اینکه PING بالا ست! پینگتو نیازی اونجا چک کنی! برو توی RUN این رو بنویس ENTER بزن.
ping yahoo.com -t

ببین اینجا چنده!! اگه زیر 500 بود خوبه!

اینجا 207 میده .
قطعی زیاد دارم . البته صبح خوب بود . صبح nat taype توی کال آف open بود اما بعد ازظهر moderate !
بهتون نصیحت می کنم از این سرویس های 1024 نگیرید !!! 256 رفیقم سرعت دانلودش تو روز دو برابر منه ! البته دلیلش معلومه .

سلام دوستان
من lt 1.91 ریختم اپدیت اخریم ریختم ولی زمانی که میخام gamertag درست کنم قبلش بدون اینکه چیزیو ok کنم داره update میشه
به نظرتون مشکلی نداره؟

خوب دوستان ما هم امروز بالاخره با کمک و راهنمایی های دوست عزیزم آقا ایمان ( angel-legend ) تونستم به لایو برای اولین بار وصل بشم و یه PES بزنم .... :d

البته نکته جالب توجه اینجا بود که من بعد از حدود 2 سال مجبور شدم درایو رو آپدیت کنم به LT+1.91 ... که خوب قبل از آپدیت درایو , داشبورد و خود سیستم رو از طریق لایو آپدیت کرده بودم ....

خیلی خیلی حال میده !!! یه جورایی ذوق زده شده بودم وقتی با یکی دیگه آنلاین بازی میکردم ... o:-)اونم برای من که فقط فوتبال بازی کردم و میکنم ....!!!

نخند خوب آقا !!! )xچیه مگه ؟!! لایو بازی نکرده بودم تا حالا ...:))

دوستان کسی میدونه هر گیم 10 دقیقه ای تو PES به صورت لایو ( حدودا ) چقدر از حجم ترافیک اینترنت استفاده میکنه ؟؟؟؟؟!!!!!:-/

چرا از وایرلس PC وصل کردی!؟ سیم لن رو از مودم وایرلس به ایکس باکس بزن و بعد برو تو تنظیمات Network ایکس باکس اوتوماتیک رو بزن تا کانفینگ شه ! به همین راحتی!;;)
ا ؟ یعنی از خوده مودم بزنم ؟ اخه قدیما میزدم به کامپیوتر میرفت ؟ اخه کابل شبکه 20-30 متر از کجا بگیرم ؟

سلام دوستان :

موقع وصل شدن ارور mtu میده .
چیکار کنم ؟؟؟؟
نگید برو تو تناظیمات مودم . چون مودم من تنظیمات mtu نداره . یه راه دیگه . مممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or