خوب دوستان ما هم امروز بالاخره با کمک و راهنمایی های دوست عزیزم آقا ایمان ( angel-legend ) تونستم به لایو برای اولین بار وصل بشم و یه PES بزنم .... :d
البته نکته جالب توجه اینجا بود که من بعد از حدود 2 سال مجبور شدم درایو رو آپدیت کنم به LT+1.91 ... که خوب قبل از آپدیت درایو , داشبورد و خود سیستم رو از طریق لایو آپدیت کرده بودم ....
خیلی خیلی حال میده !!! یه جورایی ذوق زده شده بودم وقتی با یکی دیگه آنلاین بازی میکردم ... o:-)اونم برای من که فقط فوتبال بازی کردم و میکنم ....!!!
نخند خوب آقا !!! )xچیه مگه ؟!! لایو بازی نکرده بودم تا حالا ...![]()

ا ؟ یعنی از خوده مودم بزنم ؟ اخه قدیما میزدم به کامپیوتر میرفت ؟ اخه کابل شبکه 20-30 متر از کجا بگیرم ؟چرا از وایرلس PC وصل کردی!؟ سیم لن رو از مودم وایرلس به ایکس باکس بزن و بعد برو تو تنظیمات Network ایکس باکس اوتوماتیک رو بزن تا کانفینگ شه ! به همین راحتی!![]()
دوستان کسی میدونه هر گیم 10 دقیقه ای تو PES به صورت لایو ( حدودا ) چقدر از حجم ترافیک اینترنت استفاده میکنه ؟؟؟؟؟!!!!!![]()

چرا از وایرلس PC وصل کردی!؟ سیم لن رو از مودم وایرلس به ایکس باکس بزن و بعد برو تو تنظیمات Network ایکس باکس اوتوماتیک رو بزن تا کانفینگ شه ! به همین راحتی!![]()
من خودم همینطوری وصل کردم! البته سیم 20 متری نگرفتم هنوز اما مودم رو اوردم کنار ایکس باکس:dا ؟ از مودم وصل کنم بهتره ؟ وصل میشه ؟
همیشه اول آپدیت کنید بعد فریمور رو بریزید رو کنسول.http://forum.bazicenter.com/member.php?u=49483من دو روز پیش LT 1.9 زدم. الان هم آپدیت کردم الان بازیی رو دیگه اجرا نمی کنه! باید دوباره آپدیت کنم؟
دوباره فریمور رو بریز درست می شه.یعنی درایو دستگام از کار نیوفتاده! من الان هر چی بازی می ذارم اجرا نمی کنه! به لایو هم وصل میشه! اگه دوباره LT1.9 بزنم درست میشه؟
شما LT+1.9 و یا LT+1.91 رو بریز و تموم.پیشنهاد میکنم LT+1.91 رو بریزی.یعنی درایو دستگام از کار نیوفتاده! من الان هر چی بازی می ذارم اجرا نمی کنه! به لایو هم وصل میشه! اگه دوباره LT1.9 بزنم درست میشه؟
توی لایو بستگی داره به نوع بازی که چقدر ترافیک مصرف کنی ولی در کل مصرف ترافیک بالایی داره و همون شبها بازی کن.دوستان خدا نصیب ما هم کرد و رفتیم لایو. من اینترنت 512 دارم و شب ها که مجانیه بازی می کنم. می خواستم بدونم اگر روز بازی کنم زیاد می شه جواب بدید لطفاً