چرا میشی
چون سرعتت مینیمم لازم برای لایو هست یذره کمتر بشه دیگه لگ پیدا میکنی
سرعت دانلودت چقدره؟ همون 16 کیلوبایت؟
بله همون 16 کیلوبایت
حالا ما یه بار سوال کردیم.دوستان من همش از لایو دیسکانکت میشم.مثلا ۲ دقیقه وصله بعد قطع میشه.با کامپیوتر این مشکل رو ندارم.خواهشا یک کمکی بکنید.
زنگ زدم پشتیبانی داتک میگه اینکه با کنسول قطع میشه به ما ربطی نداره! مشکل خودته! چی باید بگم من الان بهشون اخه؟!
والا نمیدونم هر کاری که باید بکنم رو بگین.ولی واسه چند لحظه که میرم تو cod نت رو open میزنه.دوست عزیز احتمالا مشکل از NAT هست... روی مودمت NAT OPEN کردی؟؟؟
رامین توی nat مودمت یه ip بده(توی مودم قبلیم یه ip از پیش تعیین شده بود) و توی تنطیمات 360 هم همون Ip رو بده .منم یزمونی مشکل داشتم .ایجوری درست شد.والا نمیدونم هر کاری که باید بکنم رو بگین.ولی واسه چند لحظه که میرم تو cod نت رو open میزنه.
nat بازه از روی اموزش همه کارو کردم ولی درست نشد.رامین توی nat مودمت یه ip بده(توی مودم قبلیم یه ip از پیش تعیین شده بود) و توی تنطیمات 360 هم همون Ip رو بده .منم یزمونی مشکل داشتم .ایجوری درست شد.
حالا کنسول جدید رو بگیرم ردیف میکنیم میایم ماهم![]()
مشکل از تنظیمات داخل 360 هست .واقعا خیلی افتضاحه.منم همیشه مشکل دارمnat بازه از روی اموزش همه کارو کردم ولی درست نشد.
چراغ اینترنت یک لحظه خاموش میشه وقتی بالا میاد دوباره قطع میشه.ولی چراغ DSL ثابت روشنه.موقع استفاده از کامپیوتر این اتفاق نمیوفته.
کسی جواب منو نمیده؟؟!!سلام ،
من اولین باره که میخواهم کنسول رو لایو وصل کنم :d. حالا اکانت رایگان بهم میده؟
چقدر پویت میده؟
آپدیت 19 می یا همون 13 رو بریز و میتونی از سایت مایکرو دانش کنی.سلام دوستان.من دستگاهم حدود 1 سالی جلو دست نبود.حالا آوردم و میخوام لایو بازی کنم.فریمورش lt هست.داشبردم هم خیلی جدید نیست.1 بار هم برای need for speed hp از همون روش 3 تا آپدیت استفاده کردم.حالا باید چه ورژن هایی از آپدیت ها رو انجام بدم برای لایو...
ممنون