همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام
وقتي داشتم بازي crysis 2 رو انجام ميدادم وسطاي بازي هنگ ميكنه و تصوير همون جا كه هست ميمونه و فقط بايد كنسول رو خاموش كني.
تا حالا به لايو وصل نشدم .از صحبتهاي بچه ها مشكوك شدم كه ايا من هم فلگ شدم با اينكه تا حالا لايو وصل نشدم؟و يا فقط ديسك بازي مشگل داره و هر دفعه به اين قسمت ميرسم همين اتفاق برام مي افته.

سلام به همه من ایکس باکس خودمو دادم بیرون lt 1.9 ریختن ظاهرا داشبرد دستگاه رو هم فروشنده به 2.0.13146.0 داشبرد جدید ارتقا داده اما وقتی دستگاه رو برام فرستاده چون ابدیت داشبرد توی فلش بوده وفلش توسط فروشنده شکسته شده ودیگه کارنمیکنه من دسگاه رو بدون فلش روشن کردم و استفاده میکنم اواتار من به صورت سفید رنگه وامکان دسترسی به بخش اواتار ندارم تاوقتی که اپدیت داشبرد رو انجام بدم حالا بگین اگه من اپدیتی که فروشنده انجام داده رو کامل انجام بدم با وجود lt 1.9 با این حال بازیای کپی اجرا نمیشن یکی از اساتید کمک کنه کمککککککککککککک:(

سلام به همه من ایکس باکس خودمو دادم بیرون lt 1.9 ریختن ظاهرا داشبرد دستگاه رو هم فروشنده به 2.0.13146.0 داشبرد جدید ارتقا داده اما وقتی دستگاه رو برام فرستاده چون ابدیت داشبرد توی فلش بوده وفلش توسط فروشنده شکسته شده ودیگه کارنمیکنه من دسگاه رو بدون فلش روشن کردم و استفاده میکنم اواتار من به صورت سفید رنگه وامکان دسترسی به بخش اواتار ندارم تاوقتی که اپدیت داشبرد رو انجام بدم حالا بگین اگه من اپدیتی که فروشنده انجام داده رو کامل انجام بدم با وجود lt 1.9 با این حال بازیای کپی اجرا نمیشن یکی از اساتید کمک کنه کمککککککککککککک:(

احتمالا فروشنده ورژن بدون اواتار داشبورد رو ریخته
خودت ورژن اواتار دارش رو دانلود کن بریز درست میشه

احتمالا فروشنده ورژن بدون اواتار داشبورد رو ریخته
خودت ورژن اواتار دارش رو دانلود کن بریز درست میشه

اپدیتی که فروشنده انجام داده نسخه اواتار دار هستش اما چون فلش نیست وقتی دستگاه رو روشن میکنی اواتار نمیاد داشبرد جدید دسگاه رو از حالت کپی خارج میکنه حالا اپدیت رو انجام بدم یا نه:-s

من بالاخره به لایو وصل شدم امروزبرای اولین بار اما یه مشکل جدی پیدا کردم بعد از گذراندن گزینه ها اکانت گلد مجانی رو بهم نداد نمی دونم تو انتخاب گزینه ها اشتباه کردم یا چیز دیگه هست به هر قسمت لایو میرم نمی تونم اکانت گلد مجانی رو فعال کنم اساتید یکی کمک کنه بد گیرم بگید کدوم قسمت رو چک کنم کمککککککک:(

با سلام
براي بازي در لايو مي خوام پروفايل جديد درست كنم كه در اون پروفاي تو لايو فقط بازي هاي پچ شده بازي كنم.
ولي متاسفانه فقط يه پروفايل خالي براي اين كار دارم. چه طور ميشه اين پروفايل هايي كه درست كردم و توشون بازي هم كردم رو پاك كرد؟

سلام دوستان من می خوام این آپدیت جدیدرو از لایو بگیرم می خواستم بدونم اگر کپی خورش بپره خودم می تونم کپی خور کنم ؟؟؟ تو رو خدا جواب دقیق و درست بدید ممنون .

با سلام
براي بازي در لايو مي خوام پروفايل جديد درست كنم كه در اون پروفاي تو لايو فقط بازي هاي پچ شده بازي كنم.
ولي متاسفانه فقط يه پروفايل خالي براي اين كار دارم. چه طور ميشه اين پروفايل هايي كه درست كردم و توشون بازي هم كردم رو پاك كرد؟

من نفهمیدم چی گفتی اصلا بازی پچ شده چه ربطی به پروفایل داره؟!

خواهش می کنم یکی جواب بده .

میدونی چرا کسی جوابتو نمیده؟! چون دلیلی نمیبینن که شما 2 دقیقه وقت نزاری 2 صفحه قبل رو بخونی ولی ماها نیم ساعت در حال تایپ باشیم که چرا و چکار باید بکنی!!

جواب کوتاه اینه: نه خودت نمیتونی

آقایون جونه من یکی بگه توی بازی آنلاین مثلا فیفا چطوری میشه افراد در انتظار بازی رو گیر آورد آیا به غیر از ادد کردن گیمرتگ ها راه دیگری هست ممنون

دوستان،این اکانت لایو کجای دستگاه هست؟مثل کارت اینترنت میمونه یا باید در سایت رجیستر بشه؟
من میخوام یه دستگاه دسته دو بگیرم(arcade).طرف میگه دو ماه خریده.حالا می خوام بدونم اگر از این اکانت استفاده کرده باشه میتونم تاریخ شروعش رو از سایت ببینم؟
آیا این اکانت از زمانی که برای اولین بار به اینتنت وصل میشی محاسبه میشه یا از وقتی که دستگاه رو خریداری کردی؟
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or