Whitebeard
کاربر سایت
سلام دوستان ميخواستم بدونم راه حلي براي اين كه يفهميم كنسول فلگ شده يا نه وجود داره؟!
اگر هم كه كنسول فلگ شده نميشه درستش كرد؟!مردم از بس ملت رفتن لايو بازي كردن فقط براي من تعريف كردن!
يه مرد نيست جواب مارو بده؟!
سلام دوستان ميخواستم بدونم راه حلي براي اين كه يفهميم كنسول فلگ شده يا نه وجود داره؟!
اگر هم كه كنسول فلگ شده نميشه درستش كرد؟!مردم از بس ملت رفتن لايو بازي كردن فقط براي من تعريف كردن!
میشه یکی جواب منو بده
سیو ها و بازی های قبلیم واسم مشکل درست نمیکنه؟
یعنی وقتی به لایو وصل میشم لازم نیست هاردمو بیرون بیارم؟نه دوست من .مشکلی درست نمیکنه .
دوستان من امروز دستگاهم رو به live وصل کردم و دستگاه اپدیت شد بعد یه بازی گذاشتم میگه play dvd
مشکل چجوری حل میشه؟؟
یعنی وقتی به لایو وصل میشم لازم نیست هاردمو بیرون بیارم؟
راستی لازمه پروفایل جدا واسه لایو بسازم؟
من الان زیا ددر جریان کار نیستم.آپدیت بعد از LT 1.9 که همون LT2 باشه کی قراره بیاد؟نه ! چرا باید همچین کاری بکنی ؟!!
فکر نکنم . من و دوستام با پروفایل قبلیمون رفتیم . فقط اسمشو عوضی کردیم .
من الان زیا ددر جریان کار نیستم.آپدیت بعد از LT 1.9 که همون LT2 باشه کی قراره بیاد؟
اگه الان LT 1.9 نصب کنم دیگه اون درخواست آپدیت واسم نمیاد؟
نه عزیز جان همه مشکلاتت حل میشه البته باید بازیهات پچ شده باشه و به لایو وصل بشی که خدایی نکرده فلگ یا بن نشی
سلام من به لایو وصل میشم ولی وقتی میخوام برم بازی کنم تو قسمت آنلاین بازی چند دقیقه می ایسته بعد میگه server not available at this time.try again later timeاگه میشه کمکم کنیداین تاییک برای پرسش و پاسخ درباره ی است اولین سوالو خودم میکنم: Xbox Live تو ایران کار میکنه ؟

يعني وقتي LT 1.9 رو نصب ميكنيم بايد بازي ها رو دوباره پچ كنيم؟!پچ متناسب با LT 1.9?!?!?!?