همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام دوستان ميخواستم بدونم راه حلي براي اين كه يفهميم كنسول فلگ شده يا نه وجود داره؟!
اگر هم كه كنسول فلگ شده نميشه درستش كرد؟!مردم از بس ملت رفتن لايو بازي كردن فقط براي من تعريف كردن!

يه مرد نيست جواب مارو بده؟!

سلام دوستان ميخواستم بدونم راه حلي براي اين كه يفهميم كنسول فلگ شده يا نه وجود داره؟!
اگر هم كه كنسول فلگ شده نميشه درستش كرد؟!مردم از بس ملت رفتن لايو بازي كردن فقط براي من تعريف كردن!

1.هارد و یا مموری کارد خود را از کنسول جدا کنید(حتما این کار را انجام دهید)
2.کنسول خود را روشن کنید.
3.بعد از اینکه لوگو Xbox نمایان شد شما هیچ گزینه ای برای انتخاب پروفایل ندارید این بدین دلیل است که شما هارد و مموری خود را از کنسول جدا کرده اید.
4.به قسمت System Settings بروید و سپس به قسمت Network Settings بروید و بر روی Test Xbox Live Connection کلیک کنید حالا کانکشن مورد نظر آغاز میشود و اجازه دهید به پایان برسد
5.بعد از انجام این عمل یک پیغام مبنی بر آپدیت کنسول نمایان میشود خواهشا به هیچ وجه این پیغام را OK نکنید و بر روی NO کلیک کنید بعد از آن کنسل را (Cancel)انتخاب کنید
6.بعد از کامل شدن این قسمت Y را بزنید و یک صفحه از کد و شماره نمایان میشود
7.حالا باید کد خود را از زیر کلمه Z مشاهده کنید (مهم نیست شماره های دیگر چه میباشد)
8.در این قسمت که قسمت پایانی هم میباشد باید از بن شدن یا فلگ شدن خود سر در بیاورید»
اگر این کد باشد:
Z: 8015 - 1002 یعنی شما خوشبختانه فلگ نشده اید
ولی اگر شما این کد را مشاهد کنید:
Z: 8015 - 190D یعنی متاسفانه شما فلگ و یا حتی بن شده باشید.

دوستان من امروز دستگاهم رو به live وصل کردم و دستگاه اپدیت شد بعد یه بازی گذاشتم میگه play dvd
مشکل چجوری حل میشه؟؟

شما الان بايد بري LT 1.9 بريزي(البته فك نميكنم بازم كمكي بكنه)بازم ميگم مطمئن نيستم!

حالا سوال آخر خودم:

دوستان من آخرين آپديت پائيزي كه اومد(براي AC:BH و NFS:HP)رو نصب كردم و بعد از آپديت فيبل 3(پچ نشده)رو گذاشتم و ارور Disc Unreadable داد.بعد از يه مدتي هم LT+ ريختم و نسخه پچ شده بازيها رو انجام حالا ميخام به لايو وصل شم.ميخواستم بدونم فلگ نشدم؟!بخاطر همون ارور فلگ نشدم؟!

نه ! چرا باید همچین کاری بکنی ؟!!
فکر نکنم . من و دوستام با پروفایل قبلیمون رفتیم . فقط اسمشو عوضی کردیم .
من الان زیا ددر جریان کار نیستم.آپدیت بعد از LT 1.9 که همون LT2 باشه کی قراره بیاد؟

اگه الان LT 1.9 نصب کنم دیگه اون درخواست آپدیت واسم نمیاد؟

من الان زیا ددر جریان کار نیستم.آپدیت بعد از LT 1.9 که همون LT2 باشه کی قراره بیاد؟

اگه الان LT 1.9 نصب کنم دیگه اون درخواست آپدیت واسم نمیاد؟

نه عزیز جان همه مشکلاتت حل میشه البته باید بازیهات پچ شده باشه و به لایو وصل بشی که خدایی نکرده فلگ یا بن نشی

این تاییک برای پرسش و پاسخ درباره ی است اولین سوالو خودم میکنم: Xbox Live تو ایران کار میکنه ؟
سلام من به لایو وصل میشم ولی وقتی میخوام برم بازی کنم تو قسمت آنلاین بازی چند دقیقه می ایسته بعد میگه server not available at this time.try again later timeاگه میشه کمکم کنید:(

من اگه بخوام مپ پک annihilation رو برای black ops دانلود کنم وبازی کنم میشه یکی بگه مرحله به مرحله باید چی کار کنم(لطفا جواب بدید و اگه جایی رو برای خرید microsoft point میشناسید معرفی کنید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or