همه چیز درباره ی Xbox Live

بله همون 16 کیلوبایت

میتونی راحت بازی کنی و Join بقیه بشی ولی HOST نمیتونی بشی

پینگت هم عالیه روی بازی هایی که سرور اختصاصی دارن (مثل Bad company 2 و halo reach) توپ میتونی بازی کنی

ولی اگه یه گوگل هم با PC همزمان باز کنی لگ میگیری

• Like
Reactions: kingmammad110
دوستان من همش از لایو دیسکانکت میشم.مثلا ۲ دقیقه وصله بعد قطع میشه.با کامپیوتر این مشکل رو ندارم.خواهشا یک کمکی بکنید.
زنگ زدم پشتیبانی داتک میگه اینکه با کنسول قطع میشه به ما ربطی نداره! مشکل خودته! چی باید بگم من الان بهشون اخه؟!

دوستان من همش از لایو دیسکانکت میشم.مثلا ۲ دقیقه وصله بعد قطع میشه.با کامپیوتر این مشکل رو ندارم.خواهشا یک کمکی بکنید.
زنگ زدم پشتیبانی داتک میگه اینکه با کنسول قطع میشه به ما ربطی نداره! مشکل خودته! چی باید بگم من الان بهشون اخه؟!
حالا ما یه بار سوال کردیم.

والا نمیدونم هر کاری که باید بکنم رو بگین.ولی واسه چند لحظه که میرم تو cod نت رو open میزنه.
رامین توی nat مودمت یه ip بده(توی مودم قبلیم یه ip از پیش تعیین شده بود) و توی تنطیمات 360 هم همون Ip رو بده .منم یزمونی مشکل داشتم .ایجوری درست شد.

حالا کنسول جدید رو بگیرم ردیف میکنیم میایم ماهم:دی

• Like
Reactions: LEERY
رامین توی nat مودمت یه ip بده(توی مودم قبلیم یه ip از پیش تعیین شده بود) و توی تنطیمات 360 هم همون Ip رو بده .منم یزمونی مشکل داشتم .ایجوری درست شد.

حالا کنسول جدید رو بگیرم ردیف میکنیم میایم ماهم:دی
nat بازه از روی اموزش همه کارو کردم ولی درست نشد.
چراغ اینترنت یک لحظه خاموش میشه وقتی بالا میاد دوباره قطع میشه.ولی چراغ DSL ثابت روشنه.موقع استفاده از کامپیوتر این اتفاق نمیوفته.

nat بازه از روی اموزش همه کارو کردم ولی درست نشد.
چراغ اینترنت یک لحظه خاموش میشه وقتی بالا میاد دوباره قطع میشه.ولی چراغ DSL ثابت روشنه.موقع استفاده از کامپیوتر این اتفاق نمیوفته.
مشکل از تنظیمات داخل 360 هست .واقعا خیلی افتضاحه.منم همیشه مشکل دارم:دی

شاید تا عصری دوباره لایو رو راه بندازم:دی

سلام ،
من اولین باره که میخواهم کنسول رو لایو وصل کنم :d. حالا اکانت رایگان بهم میده؟
چقدر پویت میده؟
اگه اولین بارت باشه بله میده، پویینت هم هیچی نمیده...:|

سلام دوستان.من دستگاهم حدود 1 سالی جلو دست نبود.حالا آوردم و میخوام لایو بازی کنم.فریمورش lt هست.داشبردم هم خیلی جدید نیست.1 بار هم برای need for speed hp از همون روش 3 تا آپدیت استفاده کردم.حالا باید چه ورژن هایی از آپدیت ها رو انجام بدم برای لایو...
ممنون

سلام دوستان.من دستگاهم حدود 1 سالی جلو دست نبود.حالا آوردم و میخوام لایو بازی کنم.فریمورش lt هست.داشبردم هم خیلی جدید نیست.1 بار هم برای need for speed hp از همون روش 3 تا آپدیت استفاده کردم.حالا باید چه ورژن هایی از آپدیت ها رو انجام بدم برای لایو...
ممنون
آپدیت 19 می یا همون 13 رو بریز و میتونی از سایت مایکرو دانش کنی.
بعدش LT+ 1.9 رو بریز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or