همه چیز درباره ی Xbox Live

دوستان من تا حالا به لایو وصل نشدم Ixtreame هم روی کنسولم نصبه .
اما تو این مدتی که ایکس باکس داشتم چند تا بازی غیر stealth انجام دادم !!
و بازی فیفا 11 رو هم زودتر از تاریخ عرضه توی کنسولم (رو حالت آفلاین) اجرا کردم......
میخواستم بپرسم اگر به لایو وصل بشم بن میشم ؟!!=((:-/

چیکار کنم ؟!!! :((:-/:-s

اگه تو حالت آفلاین بازی کردین که مشکلی پیش نمیاد.الان هم ترجیحا به دلیل آپدیت جدید به لایو وصل نشید بهتره.

اگه تو حالت آفلاین بازی کردین که مشکلی پیش نمیاد.الان هم ترجیحا به دلیل آپدیت جدید به لایو وصل نشید بهتره.

منظورت کدوم آپدیته ؟! آپدیت جدید داشبورد رو میگی ؟

----------

در کل جدا از بحث آپدیت جدید اگر با این تفاصیل بعدا به لایو وصل شم بن نمیشم ؟ :-s:-/

منظورت کدوم آپدیته ؟! آپدیت جدید داشبورد رو میگی ؟
----------
در کل جدا از بحث آپدیت جدید اگر با این تفاصیل بعدا به لایو وصل شم بن نمیشم ؟ :-s:-/

آره اپدیت جدید لایو. میگم دیگه اگه آفلاین بازی کرده بودی مشکلی پیش نمیاد.

آره اپدیت جدید لایو. میگم دیگه اگه آفلاین بازی کرده بودی مشکلی پیش نمیاد.
پس چی میگن که اگه بازی رو زودتر از تاریخ عرضه جهانی حتی به صورت آفلاین بازی کردید حتما بن میشید ؟! راستی اینم بگم که من Ixtreame قبلی رو دارم این جدیده (پلاس) رو ندارم .... به نظرتون من کی به لایو وصل بشم خوبه ؟!
Ixtreame پلاس رو حتما برای دسترسی به لایو باید روی دستگاهم بریزم ؟! یا اجباری نیست ؟! خیلی ممنون میشم اگه کامل تر جوابمو بدید ;)

پس چی میگن که اگه بازی رو زودتر از تاریخ عرضه جهانی حتی به صورت آفلاین بازی کردید حتما بن میشید ؟! راستی اینم بگم که من Ixtreame قبلی رو دارم این جدیده (پلاس) رو ندارم .... به نظرتون من کی به لایو وصل بشم خوبه ؟!
Ixtreame پلاس رو حتما برای دسترسی به لایو باید روی دستگاهم بریزم ؟! یا اجباری نیست ؟! خیلی ممنون میشم اگه کامل تر جوابمو بدید ;)
بازی رو اگه زودتر از عرضه آنلاین بازی کنین بن میشین.
شما صبر کن بزار ورژن جدید LT عرضه بشه بعد وارد لایو شو.
LT+ علاوه بر تامین امنیت تو لایو باعث اجرای بعضی بازیهایی که قفل AP2.5 دارن هم میشه.

بازی رو اگه زودتر از عرضه آنلاین بازی کنین بن میشین.
LT+ علاوه بر تامین امنیت تو لایو باعث اجرای بعضی بازیهایی که قفل AP2.5 دارن هم میشه.
بن نمیشن فلگ میشن
همون شناسایی تا موقع بن ویو که بن شن:d

منظورت از ورژن جدید LT چیه ؟ همون پلاس ؟ یا اینکه قراره ورژن جدیدتر از LT+ هم بیاد ؟:-/!

مرسی ;)

نه خیر از خودتون درنیارید.
اصولا بازی آفلاین زمانی رو ثبت نمیکنه که بخواد باعث فلگ شدن بشه.امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین.
نه نه
منظور من رو اشتباه گرفتی
وقتی که بازی که هنوز عرضه نشده بازی کنی
خب تو لایو خیلی داغونه و هر کاربری تو لایو هر بازی میکنه مشخص و با این کار شناسایی میشه و میره تو لیست سیاه
تا موقعی که بن ویو بیاد و بن شه همون موقع بن نمیشه
خود من الان تو لیست سیاهم
بن ویو بیاد اولین کسی که تو لایو بن میشه خود منم:d

اگه صبر کنم تا LT+2 بیاد بعد اپ کنم بهتره یا همون LT+1.9 اومد بریزم ؟ کدوم برا لایو بهتره ؟ کدوم برای بازی های افلاین جدید بهتره ؟
100 بار فرق این دو رو من توضیح دادم این هم 101 بار
LT+1.9 با LT+2 فرقشون اینه که LT+1.9 نمیتونه دیسک های جدید مایکروسافت رو ساپورت کنه
قرار مایکروسافت دیسک های جدیدی بده بیرون که یک لایه امنیتی بیشتری نسبت به دیسک قبلی داره
هنوز معلوم نیست اون دیسک از کی به بعد عرضه بشه
LT+2 معلوم نیست که کی بیاد
فعلا همین LT+1.9 که اومد بریزید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or