http://dc388.4shared.com/img/f98k7l41/0.03612574667826729/untitled.JPGمدل دستگام arcade داشبورد کینکت روشه درایوش نمیدونم از کجا باید فهمید؟
http://dc388.4shared.com/img/f98k7l41/0.03612574667826729/untitled.JPGمدل دستگام arcade داشبورد کینکت روشه درایوش نمیدونم از کجا باید فهمید؟
در مورد سوال اولتون اولا key drive ! دوما کار شما نیست بدید بیرون بهتره البته یه چند روز صبر کنید تا 1.9 بیادیعنی من دیگه Cd key نمیخوام؟بدم بیرون بریزن حله ؟درایو دستگامم سیماش زرد بود lite on
برایه یک دوستم اگه کسی lt قبلا ریخته والان اپدیت کرده دیگه نمیتونه بازی کنه؟
یعنی من دیگه Cd key نمیخوام؟بدم بیرون بریزن حله ؟درایو دستگامم سیماش زرد بود lite on
برایه یک دوستم اگه کسی lt قبلا ریخته والان اپدیت کرده دیگه نمیتونه بازی کنه؟
اقا ببخشید من یه مشکل اساسی دارم اگه میدونید بگید من هر وقت به لایو وصل میشم به FIREWALL اینترنتم گیر میده و زود DISCONECT میشه
دوست عزیز میتونی مراحلش رو بگی من انجام بدممن دقیقا سوالتو نفهمیدم ولی اگر FIREWALL مشکل داره می تونی غیر فعالش کنی مثلا اگر از مودم زایکسل استفاده میکنی، می تونی با پسورد ادمین بری تو تنظیماته مودم و کامل فایروال رو بر داری
من همین مشکل تو رو تو بازی فیفا داشتم که نمی تونستم با کسی بازی کنم چون به جای اینکه فایروال OPEN باشه MODERATE بود(فیفا بازها در جریانند)، که با تنظیمات درستش کردم.b-)
دوست عزیز میتونی مراحلش رو بگی من انجام بدم
مودم من zyxel هست
دوست عزیز در قسمت security فقط بخش "ف ی ل ت ر "وجود داره من هیچ firewall نمیبینمIE رو باز کن
بنویس 192.168.1.1
ازت پس می خواد بزن admin
صفحه تنظیماتش باز میشه، برو به
Security > Firewall > General
دوتا گزینه هست : ( تیکشو بر دار Active Firewall) و ( Bypass Triangle Route این هم برا شرایطی که فایروال رو دور میززن، که دقیق نمی دونم کارش چیه، همون اولی کافیه)
اگر زبانت خوبه یه سری به تبه Threshold بزن دوتا بخش داره اون ها هم خیلی مهمن Deny New Connection Request for
و Delete the Oldest Half Open Session when New Connection Request Comes.
این عکسشدوست عزیز در قسمت security فقط بخش "ف ی ل ت ر "وجود داره من هیچ firewall نمیبینم
من اتشو به لقاش بخشیدم شرمنده من دیگه وصل نمی شم:dدوست خوب که اسمت رو هم نمی دونم الان به لایو وصل میشی اپدیت برات میاد یا نه؟
اگه می تونی یه امتحان بکن خیلی مهمه برا من.ممنون (ساش 2020= مسعود)