همه چیز درباره ی Xbox Live

یعنی من دیگه Cd key نمیخوام؟بدم بیرون بریزن حله ؟درایو دستگامم سیماش زرد بود lite on
برایه یک دوستم اگه کسی lt قبلا ریخته والان اپدیت کرده دیگه نمیتونه بازی کنه؟
در مورد سوال اولتون اولا key drive ! دوما کار شما نیست بدید بیرون بهتره البته یه چند روز صبر کنید تا 1.9 بیاد

سوال دوم : دستگاه دوستتون الان دیگه کپی نیست و باید دوباره کپی بشه که اونم بهتره یه چند روز صبر کنه تا 1.9 بیاد

یعنی من دیگه Cd key نمیخوام؟بدم بیرون بریزن حله ؟درایو دستگامم سیماش زرد بود lite on
برایه یک دوستم اگه کسی lt قبلا ریخته والان اپدیت کرده دیگه نمیتونه بازی کنه؟

سلام، اگر الان اپدیت کردی(منظورم همین جدیدس) باید صبر کنی LT جدید با نرم افزار جدیدش بیاد که بتونی هک کنی کنسولتو
فکر کنم برات قبلا LT ریخته بودن ، وگرنه تو چه جوری رفتی لایو بدون LT ، اگر هم نریختن که دهنت سرویسه چون بن رو شاخته

اقا ببخشید من یه مشکل اساسی دارم اگه میدونید بگید من هر وقت به لایو وصل میشم به FIREWALL اینترنتم گیر میده و زود DISCONECT میشه:(:(:((

من دقیقا سوالتو نفهمیدم ولی اگر FIREWALL مشکل داره می تونی غیر فعالش کنی مثلا اگر از مودم زایکسل استفاده میکنی، می تونی با پسورد ادمین بری تو تنظیماته مودم و کامل فایروال رو بر داری
من همین مشکل تو رو تو بازی فیفا داشتم که نمی تونستم با کسی بازی کنم چون به جای اینکه فایروال OPEN باشه MODERATE بود(فیفا بازها در جریانند)، که با تنظیمات درستش کردم.b-)

من دقیقا سوالتو نفهمیدم ولی اگر FIREWALL مشکل داره می تونی غیر فعالش کنی مثلا اگر از مودم زایکسل استفاده میکنی، می تونی با پسورد ادمین بری تو تنظیماته مودم و کامل فایروال رو بر داری
من همین مشکل تو رو تو بازی فیفا داشتم که نمی تونستم با کسی بازی کنم چون به جای اینکه فایروال OPEN باشه MODERATE بود(فیفا بازها در جریانند)، که با تنظیمات درستش کردم.b-)
دوست عزیز میتونی مراحلش رو بگی من انجام بدم ^:)^

مودم من zyxel هست

IE رو باز کن
بنویس 192.168.1.1
ازت پس می خواد بزن admin
صفحه تنظیماتش باز میشه، برو به
Security > Firewall > General
دوتا گزینه هست : ( تیکشو بر دار Active Firewall) و ( Bypass Triangle Route این هم برا شرایطی که فایروال رو دور میززن، که دقیق نمی دونم کارش چیه، همون اولی کافیه)
اگر زبانت خوبه یه سری به تبه Threshold بزن دوتا بخش داره اون ها هم خیلی مهمن Deny New Connection Request for
و Delete the Oldest Half Open Session when New Connection Request Comes.

IE رو باز کن
بنویس 192.168.1.1
ازت پس می خواد بزن admin
صفحه تنظیماتش باز میشه، برو به
Security > Firewall > General
دوتا گزینه هست : ( تیکشو بر دار Active Firewall) و ( Bypass Triangle Route این هم برا شرایطی که فایروال رو دور میززن، که دقیق نمی دونم کارش چیه، همون اولی کافیه)
اگر زبانت خوبه یه سری به تبه Threshold بزن دوتا بخش داره اون ها هم خیلی مهمن Deny New Connection Request for
و Delete the Oldest Half Open Session when New Connection Request Comes.
دوست عزیز در قسمت security فقط بخش "ف ی ل ت ر "وجود داره من هیچ firewall نمیبینم:(

سلام من اپدیت کردم(xboxlive) امروز رفتم 50 تومان دادم برام درست کردن البته درایو یک کنسول دیگه رو که داشتم زدم روش.حالا نباید به لایو وصل شم؟باید وایسم تا lt 2 بیاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or