ashkemahtab57
کاربر سایت
اهان متوجه شدم این دیسک هایی که حجمشون تغییر کردهدوسته خوبم
2 وقتی میاد که ماکروسافت دیسک های جدیدش رو عرضه کنه
وقتی هنوز ماکروسافت این کار رو نکرده برا چی باید هکش بیاد:-o
اهان متوجه شدم این دیسک هایی که حجمشون تغییر کردهدوسته خوبم
2 وقتی میاد که ماکروسافت دیسک های جدیدش رو عرضه کنه
وقتی هنوز ماکروسافت این کار رو نکرده برا چی باید هکش بیاد:-o
اگه با lt 1.9 وصل شم بن و فلگ نمی شم؟و دیگه اپدیت نمیخواد؟؟اره با lt+1.9 می تونی به لایو وصل شی
اگه با lt 1.9 وصل شم بن و فلگ نمی شم؟و دیگه اپدیت نمیخواد؟؟
بعد lt 1.9 هست الان؟
احتمال بن و فلگ با این فریمور جدید کمتر میشه ، نمیشه گفت تو اگر این فریمور رو بریزی صد در صد در امانی اما احتمال بن و فلگ خیلی کم میشه.اگه با lt 1.9 وصل شم بن و فلگ نمی شم؟و دیگه اپدیت نمیخواد؟؟
بعد lt 1.9 هست الان؟
دوستان به نظر میرسه اگه اشتباه نکنم ! (چه شود!) کار ال تی پلاس 1.9 برای اکس باکس های فت تموم شده و در مرحله ی تست هست و c4eva گفته مراحل کار رو به زودی بروی اینترنت عرضه میکنه...خبر مال امروز صبح هست
http://c4evaspeaks.com/
اگه تو حالت آفلاین بازی کردین که مشکلی پیش نمیاد.الان هم ترجیحا به دلیل آپدیت جدید به لایو وصل نشید بهتره.دوستان من تا حالا به لایو وصل نشدم Ixtreame هم روی کنسولم نصبه .
اما تو این مدتی که ایکس باکس داشتم چند تا بازی غیر stealth انجام دادم !!
و بازی فیفا 11 رو هم زودتر از تاریخ عرضه توی کنسولم (رو حالت آفلاین) اجرا کردم......
میخواستم بپرسم اگر به لایو وصل بشم بن میشم ؟!!
چیکار کنم ؟!!!
اگه تو حالت آفلاین بازی کردین که مشکلی پیش نمیاد.الان هم ترجیحا به دلیل آپدیت جدید به لایو وصل نشید بهتره.
آره اپدیت جدید لایو. میگم دیگه اگه آفلاین بازی کرده بودی مشکلی پیش نمیاد.منظورت کدوم آپدیته ؟! آپدیت جدید داشبورد رو میگی ؟
----------
در کل جدا از بحث آپدیت جدید اگر با این تفاصیل بعدا به لایو وصل شم بن نمیشم ؟
پس چی میگن که اگه بازی رو زودتر از تاریخ عرضه جهانی حتی به صورت آفلاین بازی کردید حتما بن میشید ؟! راستی اینم بگم که من Ixtreame قبلی رو دارم این جدیده (پلاس) رو ندارم .... به نظرتون من کی به لایو وصل بشم خوبه ؟!آره اپدیت جدید لایو. میگم دیگه اگه آفلاین بازی کرده بودی مشکلی پیش نمیاد.
بازی رو اگه زودتر از عرضه آنلاین بازی کنین بن میشین.پس چی میگن که اگه بازی رو زودتر از تاریخ عرضه جهانی حتی به صورت آفلاین بازی کردید حتما بن میشید ؟! راستی اینم بگم که من Ixtreame قبلی رو دارم این جدیده (پلاس) رو ندارم .... به نظرتون من کی به لایو وصل بشم خوبه ؟!
Ixtreame پلاس رو حتما برای دسترسی به لایو باید روی دستگاهم بریزم ؟! یا اجباری نیست ؟! خیلی ممنون میشم اگه کامل تر جوابمو بدید
بن نمیشن فلگ میشنبازی رو اگه زودتر از عرضه آنلاین بازی کنین بن میشین.
شما صبر کن بزار ورژن جدید LT عرضه بشه بعد وارد لایو شو.
LT+ علاوه بر تامین امنیت تو لایو باعث اجرای بعضی بازیهایی که قفل AP2.5 دارن هم میشه.
نه خیر از خودتون درنیارید.بن نمیشن فلگ میشن
همون شناسایی تا موقع بن ویو که بن شن:d
منظورت از ورژن جدید LT چیه ؟ همون پلاس ؟ یا اینکه قراره ورژن جدیدتر از LT+ هم بیاد ؟!شما صبر کن بزار ورژن جدید LT عرضه بشه بعد وارد لایو شو.
LT+ علاوه بر تامین امنیت تو لایو باعث اجرای بعضی بازیهایی که قفل AP2.5 دارن هم میشه.