همه چیز درباره ی Xbox Live

با این jungle flasher جدید میشه دوباره Key رو در اورد الکی پول تو جیب یه سری افراد سودجو نریزید یه 2 روز صبر کنید lt 2 بیاد بعد دستگاه رو ببرید برای کپی نترسید کنسولتون قاب نمیشه !

از شرکت در بحث متشکریم
ما هم همین حرف رو در صفحات قبل زدیم

الان به نظرتون من چیکار کنم اپدیت کردم dvd key هم ندارم به LT+ امید داشتم Sash 2020
گفت نمیشه!
این jungle flasher چیه میگین با این میشه ؟میشه الان گیر اورد؟

الان به نظرتون من چیکار کنم اپدیت کردم dvd key هم ندارم به LT+ امید داشتم Sash 2020
گفت نمیشه!
این jungle flasher چیه میگین با این میشه ؟میشه الان گیر اورد؟
یه چند روزی صبر کنی خودت می فهمی باید چی کار کنی×××
JF هم یه نرم افزاره که اموزشش هست تو تاپیک ها برا هک کنسول ازش استفاده میشه

sash 2020 میگی چند روز باید وایسی خودت میفهمی .یعنی چی؟:-o
تا چند روز دیگه چی میشه من امروز می خوام برم ps3 بخرم اگه چند روز دیگه خبریه خواهشا بگوووووو

sash 2020 میگی چند روز باید وایسی خودت میفهمی .یعنی چی؟:-o
تا چند روز دیگه چی میشه من امروز می خوام برم ps3 بخرم اگه چند روز دیگه خبریه خواهشا بگوووووو
یه چند روز صبر کن کپی خور جدید میاد خودت هم نفهمیدی میدی یکی از این تعمیر کارهای کنسول براتون کپی خور میکنند Ps3 هم الان کپی خورش در وضعیت درستی نیست باید فقط صبر کنی

مدل دستگام arcade داشبورد کینکت روشه درایوش نمیدونم از کجا باید فهمید؟
ببین دوست عزیز در حال حاظر میتونی Lt+ رو ببری برات بریزند ولی نمیتونی به لایو وصل بشی چون فلگ میشی و در اخر بن پس باید یه چند روزی صبر کنی تا Lt 1.9 بیاد صبر ایوب هم نمیخواد نهایت 1 هفته

ببین دوست عزیز در حال حاظر میتونی Lt+ رو ببری برات بریزند ولی نمیتونی به لایو وصل بشی چون فلگ میشی و در اخر بن پس باید یه چند روزی صبر کنی تا Lt 1.9 بیاد صبر ایوب هم نمیخواد نهایت 1 هفته

یعنی من دیگه Cd key نمیخوام؟بدم بیرون بریزن حله ؟درایو دستگامم سیماش زرد بود lite on
برایه یک دوستم اگه کسی lt قبلا ریخته والان اپدیت کرده دیگه نمیتونه بازی کنه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or