Makan M
کاربر سایت
اقا ما نیتونیم چند دقیقه به لایو وصل بشیم ؟؟؟ ولی نمیخوام آپدیت کنم
فقط میخوام این کد VIP رو واسه Dirt3 وارد کنم
اگه ازت اپدیت خواسته
نمی تونی به Live وصل بشی
باید وایسی LT+2 بیاد
اقا ما نیتونیم چند دقیقه به لایو وصل بشیم ؟؟؟ ولی نمیخوام آپدیت کنم
فقط میخوام این کد VIP رو واسه Dirt3 وارد کنم
اره! ازم آپدیت میخواداگه ازت اپدیت خواسته
نمی تونی به Live وصل بشی
باید وایسی LT+2 بیاد
اره! ازم آپدیت میخواد
با این jungle flasher جدید میشه دوباره Key رو در اورد الکی پول تو جیب یه سری افراد سودجو نریزید یه 2 روز صبر کنید lt 2 بیاد بعد دستگاه رو ببرید برای کپی نترسید کنسولتون قاب نمیشه !
بله ساشا 2020 درست گفت البته من سریال رام داشتام
یه چند روزی صبر کنی خودت می فهمی باید چی کار کنی×××الان به نظرتون من چیکار کنم اپدیت کردم dvd key هم ندارم به LT+ امید داشتم Sash 2020
گفت نمیشه!
این jungle flasher چیه میگین با این میشه ؟میشه الان گیر اورد؟
یه چند روز صبر کن کپی خور جدید میاد خودت هم نفهمیدی میدی یکی از این تعمیر کارهای کنسول براتون کپی خور میکنند Ps3 هم الان کپی خورش در وضعیت درستی نیست باید فقط صبر کنیsash 2020 میگی چند روز باید وایسی خودت میفهمی .یعنی چی؟:-o
تا چند روز دیگه چی میشه من امروز می خوام برم ps3 بخرم اگه چند روز دیگه خبریه خواهشا بگوووووو
مدل دستگاهت چیه ؟ درایوش چیه ؟ چه داشبوردی روش نصبه ؟یعنی به زودی کپی خورش میاد دیروز خبری نبود
ولی من تا حالا +lt نریختم بریزم درست نمیشه؟
مدل دستگاهت چیه ؟ درایوش چیه ؟ چه داشبوردی روش نصبه ؟
ببین دوست عزیز در حال حاظر میتونی Lt+ رو ببری برات بریزند ولی نمیتونی به لایو وصل بشی چون فلگ میشی و در اخر بن پس باید یه چند روزی صبر کنی تا Lt 1.9 بیاد صبر ایوب هم نمیخواد نهایت 1 هفتهمدل دستگام arcade داشبورد کینکت روشه درایوش نمیدونم از کجا باید فهمید؟
ببین دوست عزیز در حال حاظر میتونی Lt+ رو ببری برات بریزند ولی نمیتونی به لایو وصل بشی چون فلگ میشی و در اخر بن پس باید یه چند روزی صبر کنی تا Lt 1.9 بیاد صبر ایوب هم نمیخواد نهایت 1 هفته