همه چیز درباره ی Xbox Live

من یه سوال دارم(لطفا جواب همه ی سوال هارو بدید)
من شنیدم که 27 می(یعنی 2 روز پیش) original wave میاد و من از 26 می به live وصل نشدم
1)آیا من بن میشم؟
2)از کی دوباره میتونم وصل بشم که احتمال بن شدن کمتر باشه؟(منظورم اینه که اگه الان وصل یشم مشکلی پیش میاد؟)

من یه سوال دارم(لطفا جواب همه ی سوال هارو بدید)
من شنیدم که 27 می(یعنی 2 روز پیش) original wave میاد و من از 26 می به live وصل نشدم
1)آیا من بن میشم؟
2)از کی دوباره میتونم وصل بشم که احتمال بن شدن کمتر باشه؟(منظورم اینه که اگه الان وصل یشم مشکلی پیش میاد؟)

دوست عزیزم از 19 می به بعد هر روز اپدیت جدید برا بچه ها ارسال می شد و دیگه فکر کنم اپدیت هم برا شما اومده باشه همون طور که همون روز برا من اومد.
این اپدیت جدید به بن شدن اختصاص نداره. کارش اینه که دستگاهت رو از حال هک و ... در میاره.
نمی دونم LT ریختی یا نه ولی اگه ریخته باشی و وصل بشی به لایو و اپدیت رو OK کنی LT+ ت می پره و نمی تونی بازی های کپی رو دیگه اجرا کنی. (فعلا OK نزنیا)
بن هم نمیشی (بن موضوعش جداست)
الان فعلا وصل نشو تا LT+v2.0 بیاد که موقع اومدنش هنوز معلوم نیست. بعد که اومد و هک جدید رو ریختی با خیال راحت بشین بازی کن
نتیجه گیری : الان بشین افلاین هر بازی که داری بازی کن
و اون مدال رو تو سمت راست پایین پروفایله من یه کلیک روش بکن

دوستان که میگن با LT+1.1 دوباره میشه بازی کرد از جمله خودم
همین 10 دقیقه پیش با رفیقه هکرم اقای عربیه (فروشگاه سونیک کرج) کرجی ها همه میشناسنش تلفنی صحبت کردم که گفت اگه اپدیت کنید حتی با LT+1.1 هم قابل برگشت نیست چون دستگاه DVD KEY رو دیگه نمیده و فقط کسانی که DVD KEY رو از قبل داشتن می تونن که شاید کمتر از 10% بچه ها دی وی دی کی رو دارن.
یعنی اگه LT+V2.0 هم بیاد وقتی نرم افزار DVD KEY رو به شما نمی ده دیگه نمی تونید از XBOX کار بکشید و باید قابش کنید بزنید دیوار تا یه نرم افزار جدید بیاد.
پس خواهشن اپدیت نکنید

آخرین ویرایش:
سلام منم رفتم پیش همین اقا گفت سریال رام بیار راه میندازام ولی اونی که قبلا لنز برام عوض کرده گفت نمیشه بایاد صبر کنی تا التی 2 بیاد سریلم دستشه نمیده س اگر سریال رام باشه با التی 1-1 میشه را بندازام

سلام منم رفتم پیش همین اقا گفت سریال رام بیار راه میندازام ولی اونی که قبلا لنز برام عوض کرده گفت نمیشه بایاد صبر کنی تا التی 2 بیاد سریلم دستشه نمیده س اگر سریال رام باشه با التی 1-1 میشه را بندازام

اره اگر سریال باشه هم LT1.1 و هم LT 2 درست میشه ولی اگه نداشته باشی حتی LT+2 رو جوابتو نمیده و باید صبر کنی یه نرم افزار جدید به جز این JF بیاد که DVD KEY بهت بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or