همه چیز درباره ی Xbox Live

این Shadow complex چرا اینجوریه؟ اولای بازی خیلی خوبه ولی بعدش همه چی قاطی پاتی میشه یه درو بازمیکنی میبینی اومدی مرحله های اوله بازی من موندم الان باید چی کرد خیلی شیر تو شیره

ممنون فقط یک مشگل است سریالام رو نمده بهم التی 1-1 نمیزانه میگه وایستا تا التی 2 بیادش چه جوری بهش صابت کنام با 1-1 و کد رام درست میشه.خیلی اقایی

شماره سونیک رو بهش بده بگو یه زنگ بزنه بعنوان USER بپرسه اگر DVDKEY رو داشته باشی میشه LT+1.1 ریخت یا جلو خودش زنگ بزن

اقا دستگاه من درست شد (ماتریس کامپیوتر )دوستام اقایی کمالی از قبل پیش بینی کرده بود سریال رام برداشته بود درستش کرد البته مغازه تویه کرج 45متری اگر سریال دارین ببرید پیشش دستگاهتون نجات میده
3515100شماراشه ممنون از دوستان بابت راهنمایی.

اقا دستگاه من درست شد (ماتریس کامپیوتر )دوستام اقایی کمالی از قبل پیش بینی کرده بود سریال رام برداشته بود درستش کرد البته مغازه تویه کرج 45متری اگر سریال دارین ببرید پیشش دستگاهتون نجات میده
3515100شماراشه ممنون از دوستان بابت راهنمایی.

ممنون
خدا رو شکر پس حرفه بنده خالی از اشکال بود

آخرین ویرایش:
ممنون
خدا رو شکر پس حرفه بنده خالی از اشکال بود
با این jungle flasher جدید میشه دوباره Key رو در اورد الکی پول تو جیب یه سری افراد سودجو نریزید یه 2 روز صبر کنید lt 2 بیاد بعد دستگاه رو ببرید برای کپی نترسید کنسولتون قاب نمیشه !

با این jungle flasher جدید میشه دوباره Key رو در اورد الکی پول تو جیب یه سری افراد سودجو نریزید یه 2 روز صبر کنید lt 2 بیاد بعد دستگاه رو ببرید برای کپی نترسید کنسولتون قاب نمیشه !

از شرکت در بحث متشکریم
ما هم همین حرف رو در صفحات قبل زدیم

الان به نظرتون من چیکار کنم اپدیت کردم dvd key هم ندارم به LT+ امید داشتم Sash 2020
گفت نمیشه!
این jungle flasher چیه میگین با این میشه ؟میشه الان گیر اورد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or