همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام
دوستان من كنسولم خراب شد والان يه كنسول جديد گرفتم اگه من الان هارد كنسول قبلي رو به اين كنسول جديد وصل كنم اگه بخوان بن كنن كنسول رو بن ميكنن يا پروفايلم رو؟؟؟

سلام
دوستان من كنسولم خراب شد والان يه كنسول جديد گرفتم اگه من الان هارد كنسول قبلي رو به اين كنسول جديد وصل كنم اگه بخوان بن كنن كنسول رو بن ميكنن يا پروفايلم رو؟؟؟

نه دوست عزیز.ماکروسافت ID کنسوله شما رو بن کرده نه پروفایل. شما میتونید همون Gamer Tagـه قبلیه خودتون رو Recovery کنید و با همون ادامه بدید.فقط iXtreme رو روی کنسولتون نصب کنید و تمامی بازی هایی رو که میخواید آنلاین بازی کنید Stealth Patch باشند.

سلام برادر IH share...چطوری؟
من یکم راهنماییت میکنم ...آخه مودم من با مال تو فرق داره و لی تنظیمات زیاد فرق نمیکنن... من تقریبا مثل تنظیمات مودم خودم بت میگم شاید بکارت بیاد اگر سوالی بود بپرس کمکت کنم....
اول اینکه باید وارد صفحه تنظیمات مودمت شی...پس تو browser میزنی : 192.168.1.1
بعدش یوزر و پس رو وارد میکنی و وارد میشی.
حالا برای تنظیمات NAT برو تو بخش : advanced setup
اونجا دنبال NAT بگرد.(واسه من نوشته NAT) و بعد از اون زیرمجموعه ی Virtual Servers یا همچین چیزی.
حالا وارد Virtual Servers که شدی باید دنبال گزینه ی Add یا همچین چیزی بگردی...
Add رو بزن و حالا باید مقادیر NAT رو وارد کنی...
اگر واسه xbox بخوای NAT رو تنظیم کنی که باید پورت های 88 و 3074 رو باز کنی....
بعد از اینکه add رو زدی پنجرهای واسه دادن مقادیر ظاهر میشه. تو قسمت external port end و external port star مقدار 88 رو بزن و protocol رو هم روی TCP/UDP بزار.
توی سطر بعدی همینکار رو برای 3074 انجام بده. یعنی مقدار external port end و start رو بزار 3074 و protocol رو بزار TCP/UDP .
حالا server name رو اگر تو لیستت xbox live بود بزار همون اگر نبود بزارش رو custom و خودت بنویس xboxlive.
به server ip address هم کاری نداشته باش.
حالا save کن تنظیمات رو و مودم رو ریست کن...
تمام شد.

آقا یک سوال. این بروزره من اصلاً وارده این 192.168 نمیشه. چی کار باید یکنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید. از هر کی پرسیدم هر کی برای خودش یه چی گفت.
متشکرم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: M A X
نه دوست عزیز.ماکروسافت ID کنسوله شما رو بن کرده نه پروفایل. شما میتونید همون Gamer Tagـه قبلیه خودتون رو Recovery کنید و با همون ادامه بدید.فقط iXtreme رو روی کنسولتون نصب کنید و تمامی بازی هایی رو که میخواید آنلاین بازی کنید Stealth Patch باشند.

آقا یک سوال. این بروزره من اصلاً وارده این 192.168 نمیشه. چی کار باید یکنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید. از هر کی پرسیدم هر کی برای خودش یه چی گفت.
متشکرم.

البته 192.168.1.1 هست....

اگه تو این آی پی که من گفتم...(نه اونی که شما نوشتی!) نمیره یکی از دلایلش میتونه این باشه که صفحه ی مودمت رو دستکاری کردی! مودمت رو ریستارت کن دوباره کانفیگ کن درست میشه...

شاید هم اصلا 192.168.1.1 صفحه ی مودمت نباشه که بعیده یکم!

تازه xbox خریدم و تاحالا هم لایو نرفتم. فقط 1سوال اون هم اینکه به نظرتون الآن آنلاین بازی کردن رو شروع کنم یا صبر کنم بعد موج بن توی این سال...
بدجوری توی کف آنلاین یه سری بازی هام ولی از اینم میترسم که بعد یکی دوماه خریدن بن بشم...
لطفاً همه نظر بدن

به نظر من چند هفته دیگه صبر کنی بهتره چون اگه اشتباه نکنم موج قبلی بن شدن همین موقع ها بود حالا خود دانی:d

دوست عزیز این کارایی رو که شما گفتید کردم ولی بازم نشد.
توی سایت Port Forwarder هم رفتم ولی مدل مودمه من نبود. Symphony SY800C.
به دادم برس که دارم میمیرم از خماریه COD MW2 .:(

من به همجين مشكلي ىر ps3 برخوردم و نميتونستم host باشم
ip كنسول رو استاتيك كردم و اون ip رو در تنظيمات مودم در محيط DMZ قرار دادم

سلام
اگه یه کنسول flag شده باشه بعد کنسول رو عوض کنیم و هارد کنسول قبلی رو روی جدیده بذاریم و با همون پروفایل قبلی لایو بزنیم مشکلی هست؟

نه دوست عزیز. خوده ماکروسافت گفته میتونید همون پروفابل قدیمی رو ادامه بدید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

سلام دوستان .
من تا حالا به لایو وصل نشدم .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . و فقط با همین پروفایل اریجینال برم تو لایو ، دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
یا به بیان دیگه ، وقتی به لایو وصل میشیم سرور مایکروسافت اطلاعات تمام پروفایل هارو چک می کنه یا فقط همونی رو که باهاش Sign In شدیم ؟

سلام دوستان .
من تا حالا به لایو وصل نشدم .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
یا به بیان دیگه ، وقتی به لایو وصل میشیم سرور مایکروسافت اطلاعات تمام پروفایل هارو چک می کنه یا فقط همونی رو که باهاش Sign In شدیم ؟

فقط همونی که باهش Sign in میشی اما اگه میخوای بازی اوریج بزنی کپی خور نکن چون با کپی خور کردن باز هم احتمال بن شدن توسط ماکرو وجود داره

فقط همونی که باهش Sign in میشی اما اگه میخوای بازی اوریج بزنی کپی خور نکن چون با کپی خور کردن باز هم احتمال بن شدن توسط ماکرو وجود داره
مسئله اینه که اصلا بازی اوریج گیر نمیاد مگر اینکه بری خارج بیاری دوستمون هم باید مثله بقیه با lt و دعا کردن به live وصل شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or