سلام دوستان .
من تا حالا به لایو وصل نشدم .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
یا به بیان دیگه ، وقتی به لایو وصل میشیم سرور مایکروسافت اطلاعات تمام پروفایل هارو چک می کنه یا فقط همونی رو که باهاش Sign In شدیم ؟
مسئله اینه که اصلا بازی اوریج گیر نمیاد مگر اینکه بری خارج بیاری دوستمون هم باید مثله بقیه با lt و دعا کردن به live وصل شهفقط همونی که باهش Sign in میشی اما اگه میخوای بازی اوریج بزنی کپی خور نکن چون با کپی خور کردن باز هم احتمال بن شدن توسط ماکرو وجود داره
مایکروسافت برای بن کردن کنسول کاری به اکانت های شما نداره.سلام دوستان .
من تا حالا به لایو وصل نشدم .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . و فقط با همین پروفایل اریجینال برم تو لایو ، دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
یا به بیان دیگه ، وقتی به لایو وصل میشیم سرور مایکروسافت اطلاعات تمام پروفایل هارو چک می کنه یا فقط همونی رو که باهاش Sign In شدیم ؟
فقط همونی که باهش Sign in میشی اما اگه میخوای بازی اوریج بزنی کپی خور نکن چون با کپی خور کردن باز هم احتمال بن شدن توسط ماکرو وجود داره
مایکروسافت برای بن کردن کنسول کاری به اکانت های شما نداره.
شما اگر فیرمور LT نداشته باشی چه با بازی اورجینال بری لایو چه کپی بن می شی!
اگرم LT داری (به فرض اینکه LT قابل شناسایی نباشه واقعاً) تا موقعی که با بازی اورجینال بری لایو هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.
ببین، تو بازی کپی رو فقط زمانی که آنلاین هستی نباید بازی کنی (البته در صورتی که بخوای فقط با اوریجینال لایو بری). این کپی ها رو آفلاین بازی کنی و بعدا آنلاین بشی که مثلا اچیومنت هات رو آپدیت کنی مشکلی نداره. فقط موقعی که آنلاینی نباید با اونا بازی کنی.من الآن LT دارم . تا حالا هم به لایو وصل نشدم . تمام بازیهایی هم که تا بحال تو دستگاهم گذاشتم کپی بوده !
الآن میخوام که یک پروفایل جدید تو همین دستگاهم بسازم و فقط توش بازی اریجینال بزارم و فقط با همین پروفایل هم تو لایو Sign In شم . در این صورت دستگاه من کاملا از بن شدن ایمن هستش ؟
امیرخان ماکرو اگه تشخیص بده از فیرمویر کپی خور استفاده می کنی بنت میکنه .. فعلن LT ها رو تشخیص نداده یا شایدم تشخیص داده و فلگ کرده اما اگه میخوای بری لایو و اوریج بازی کنی و میخوای بن نشی کپی خور نباشه کنسولت ارزش داره و گرنه اگه کپی خور شده باشه اوریج هیچ فرقی با کپی نداره و فقط داری پول مفت میدیamir_hossein
ببین، تو بازی کپی رو فقط زمانی که آنلاین هستی نباید بازی کنی (البته در صورتی که بخوای فقط با اوریجینال لایو بری). این کپی ها رو آفلاین بازی کنی و بعدا آنلاین بشی که مثلا اچیومنت هات رو آپدیت کنی مشکلی نداره. فقط موقعی که آنلاینی نباید با اونا بازی کنی.
پروفایل هم هیچ ربطی به بن شدن نداره. مایکروسافت از کنسول و فرمویرش میفهمه و اگه Flag بشی، کلا کنسولت بن میشه، نه پروفایلت. پس با همین پروفایلی که داری، اگه موقع آنلاین بودن، فقط بازی اوریجینال بگذاری تو دستگاهت، مشکلی برات به وجود نمیاد.
کلا موضوع پروفایل و اینا نیست، موضوع بازیه
امیرخان ماکرو اگه تشخیص بده از فیرمویر کپی خور استفاده می کنی بنت میکنه .. فعلن LT ها رو تشخیص نداده یا شایدم تشخیص داده و فلگ کرده اما اگه میخوای بری لایو و اوریج بازی کنی و میخوای بن نشی کپی خور نباشه کنسولت ارزش داره و گرنه اگه کپی خور شده باشه اوریج هیچ فرقی با کپی نداره و فقط داری پول مفت میدی
هیچ مشکلی در صحبت های بابک وجود نداره. کپی خور شدن اصلاً ربطی به پروفایل نداره.من نمیخوام یک دستگاه دیگه بگیرم !
من الآن LT دارم . تا حالا هم به لایو وصل نشدم . تمام بازیهایی هم که تا بحال تو دستگاهم گذاشتم کپی بوده !
الآن میخوام که یک پروفایل جدید تو همین دستگاهم بسازم و فقط توش بازی اریجینال بزارم و فقط با همین پروفایل هم تو لایو Sign In شم . در این صورت دستگاه من کاملا از بن شدن ایمن هستش ؟
هیچ مشکلی در صحبت های بابک وجود نداره. کپی خور شدن اصلاً ربطی به پروفایل نداره.
ساختن پروفایل جدید برای لایو یک کار بیهوده هست چون شناسایی کنسول ربطی به اکانت نداره. با همین پروفایل فعلیت هم اگر با بازی اورجینال بری لایو مشکلی پیش نمیاد. ولی بهترین کار اینکه تا اواخر نوامبر صبر کنی ببینی چی می شه بعد وصل شی.
خوب اگر با این پروفایلم بتونم بدون مشکل برم لایو که خوب چرا بازی اریجینال بگیرم ؟! یعنی LT اینقدر مطمئنه ؟