همه چیز درباره ی Xbox Live

من به همجين مشكلي ىر ps3 برخوردم و نميتونستم host باشم
ip كنسول رو استاتيك كردم و اون ip رو در تنظيمات مودم در محيط DMZ قرار دادم

سلام
اگه یه کنسول flag شده باشه بعد کنسول رو عوض کنیم و هارد کنسول قبلی رو روی جدیده بذاریم و با همون پروفایل قبلی لایو بزنیم مشکلی هست؟

نه دوست عزیز. خوده ماکروسافت گفته میتونید همون پروفابل قدیمی رو ادامه بدید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

سلام دوستان .
من تا حالا به لایو وصل نشدم .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . و فقط با همین پروفایل اریجینال برم تو لایو ، دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
یا به بیان دیگه ، وقتی به لایو وصل میشیم سرور مایکروسافت اطلاعات تمام پروفایل هارو چک می کنه یا فقط همونی رو که باهاش Sign In شدیم ؟

سلام دوستان .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
یا به بیان دیگه ، وقتی به لایو وصل میشیم سرور مایکروسافت اطلاعات تمام پروفایل هارو چک می کنه یا فقط همونی رو که باهاش Sign In شدیم ؟

فقط همونی که باهش Sign in میشی اما اگه میخوای بازی اوریج بزنی کپی خور نکن چون با کپی خور کردن باز هم احتمال بن شدن توسط ماکرو وجود داره

فقط همونی که باهش Sign in میشی اما اگه میخوای بازی اوریج بزنی کپی خور نکن چون با کپی خور کردن باز هم احتمال بن شدن توسط ماکرو وجود داره
مسئله اینه که اصلا بازی اوریج گیر نمیاد مگر اینکه بری خارج بیاری دوستمون هم باید مثله بقیه با lt و دعا کردن به live وصل شه

سلام دوستان .
اگر من یک پروفایل دیگه تو همین دستگاهم بسازم و تو اون پروفایل فقط بازی اریجینال بزارم . و فقط با همین پروفایل اریجینال برم تو لایو ، دستگاهم از لحاظ بن 100% Safe هستش ؟
مایکروسافت برای بن کردن کنسول کاری به اکانت های شما نداره.
شما اگر فیرمور LT نداشته باشی چه با بازی اورجینال بری لایو چه کپی بن می شی!
اگرم LT داری (به فرض اینکه LT قابل شناسایی نباشه واقعاً) تا موقعی که با بازی اورجینال بری لایو هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.

من نمیخوام یک دستگاه دیگه بگیرم !

مایکروسافت برای بن کردن کنسول کاری به اکانت های شما نداره.
شما اگر فیرمور LT نداشته باشی چه با بازی اورجینال بری لایو چه کپی بن می شی!
اگرم LT داری (به فرض اینکه LT قابل شناسایی نباشه واقعاً) تا موقعی که با بازی اورجینال بری لایو هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.

من الآن LT دارم . تا حالا هم به لایو وصل نشدم . تمام بازیهایی هم که تا بحال تو دستگاهم گذاشتم کپی بوده !
الآن میخوام که یک پروفایل جدید تو همین دستگاهم بسازم و فقط توش بازی اریجینال بزارم و فقط با همین پروفایل هم تو لایو Sign In شم . در این صورت دستگاه من کاملا از بن شدن ایمن هستش ؟

من الآن LT دارم . تا حالا هم به لایو وصل نشدم . تمام بازیهایی هم که تا بحال تو دستگاهم گذاشتم کپی بوده !
الآن میخوام که یک پروفایل جدید تو همین دستگاهم بسازم و فقط توش بازی اریجینال بزارم و فقط با همین پروفایل هم تو لایو Sign In شم . در این صورت دستگاه من کاملا از بن شدن ایمن هستش ؟
ببین، تو بازی کپی رو فقط زمانی که آنلاین هستی نباید بازی کنی (البته در صورتی که بخوای فقط با اوریجینال لایو بری). این کپی ها رو آفلاین بازی کنی و بعدا آنلاین بشی که مثلا اچیومنت هات رو آپدیت کنی مشکلی نداره. فقط موقعی که آنلاینی نباید با اونا بازی کنی.

پروفایل هم هیچ ربطی به بن شدن نداره. مایکروسافت از کنسول و فرمویرش میفهمه و اگه Flag بشی، کلا کنسولت بن میشه، نه پروفایلت. پس با همین پروفایلی که داری، اگه موقع آنلاین بودن، فقط بازی اوریجینال بگذاری تو دستگاهت، مشکلی برات به وجود نمیاد.

کلا موضوع پروفایل و اینا نیست، موضوع بازیه:دی

amir_hossein
امیرخان ماکرو اگه تشخیص بده از فیرمویر کپی خور استفاده می کنی بنت میکنه .. فعلن LT ها رو تشخیص نداده یا شایدم تشخیص داده و فلگ کرده اما اگه میخوای بری لایو و اوریج بازی کنی و میخوای بن نشی کپی خور نباشه کنسولت ارزش داره و گرنه اگه کپی خور شده باشه اوریج هیچ فرقی با کپی نداره و فقط داری پول مفت میدی :دی

ببین، تو بازی کپی رو فقط زمانی که آنلاین هستی نباید بازی کنی (البته در صورتی که بخوای فقط با اوریجینال لایو بری). این کپی ها رو آفلاین بازی کنی و بعدا آنلاین بشی که مثلا اچیومنت هات رو آپدیت کنی مشکلی نداره. فقط موقعی که آنلاینی نباید با اونا بازی کنی.

پروفایل هم هیچ ربطی به بن شدن نداره. مایکروسافت از کنسول و فرمویرش میفهمه و اگه Flag بشی، کلا کنسولت بن میشه، نه پروفایلت. پس با همین پروفایلی که داری، اگه موقع آنلاین بودن، فقط بازی اوریجینال بگذاری تو دستگاهت، مشکلی برات به وجود نمیاد.

کلا موضوع پروفایل و اینا نیست، موضوع بازیه:دی

تو حرفهات تناقض وجود داره شدید ! :دی
خود دستگاه کپی خور میشه و نه یک پروفایل ! نمیشه که من یک پروفایلم رو کپی خور کنم و اون یکی رو نکنم :دی
و اگر قرار باشه مایکروسافت از رو فرمویر تشخیص بده ، فرقی نداره که من اریجینال بزارم یا کپی !

امیرخان ماکرو اگه تشخیص بده از فیرمویر کپی خور استفاده می کنی بنت میکنه .. فعلن LT ها رو تشخیص نداده یا شایدم تشخیص داده و فلگ کرده اما اگه میخوای بری لایو و اوریج بازی کنی و میخوای بن نشی کپی خور نباشه کنسولت ارزش داره و گرنه اگه کپی خور شده باشه اوریج هیچ فرقی با کپی نداره و فقط داری پول مفت میدی :دی

پس باید وایسم تا Ban Wave و ببینم چی میشه :)

ممنون از جواب های دوستان .

من نمیخوام یک دستگاه دیگه بگیرم !

هیچ مشکلی در صحبت های بابک وجود نداره. کپی خور شدن اصلاً ربطی به پروفایل نداره.
ساختن پروفایل جدید برای لایو یک کار بیهوده هست چون شناسایی کنسول ربطی به اکانت نداره. با همین پروفایل فعلیت هم اگر با بازی اورجینال بری لایو مشکلی پیش نمیاد. ولی بهترین کار اینکه تا اواخر نوامبر صبر کنی ببینی چی می شه بعد وصل شی.

هیچ مشکلی در صحبت های بابک وجود نداره. کپی خور شدن اصلاً ربطی به پروفایل نداره.
ساختن پروفایل جدید برای لایو یک کار بیهوده هست چون شناسایی کنسول ربطی به اکانت نداره. با همین پروفایل فعلیت هم اگر با بازی اورجینال بری لایو مشکلی پیش نمیاد. ولی بهترین کار اینکه تا اواخر نوامبر صبر کنی ببینی چی می شه بعد وصل شی.

خوب اگر با این پروفایلم بتونم بدون مشکل برم لایو که خوب چرا بازی اریجینال بگیرم ؟! یعنی LT اینقدر مطمئنه ؟

خوب اگر با این پروفایلم بتونم بدون مشکل برم لایو که خوب چرا بازی اریجینال بگیرم ؟! یعنی LT اینقدر مطمئنه ؟

نگا عزیز برا این که بتونی تو لایو مطمئن بازی کنی کپی 2 شرط داره :
1- فیرمویر مطمئن داشته باشی

2-دیسکت Stealth patch باشه

اگه کپی خور نشده باشه که بالطبع کپی نمی خونه و چون فیرمویره خوده ماکروئه مشکلی نداره
اگه کپی خور شده باشه دیسک کپی هم میخوره و ماکرو هم بخاطر قانون حمایت از کپی رایت بن میکنه کنسول رو اگه شناساییش کنه .

اگه کپی خور شده اوریج نگیر . پول مفت میدی . اگه میخوای اوریج بگیری فیرمویر رو بده یکی برات فیرمویر اصلی کنسول که ماله ماکروئه بریزه . حداقل اونطوری بن نمیشی .

نگا اگه هنوز نفهمید چرا یه مثال برات بزنم : تو اگه الان جای LT با فیرمویر 1.51 بری اوریج بزنی سریع بن میشی . چون ماکرو اطلاعات و سورس های فیرمویر رو میدونه و میبینه با ماله خودش مطابقت ندارن پس شناساییت میکنه و بن . کاری نداره تو همشو اوریج زدییا نه . چون اگه Stealth ـه مطمئن باشه فرقی با اوریج نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or