همه چیز درباره ی Xbox Live

سلام به همه ی لایو باز های بازی سنترb-)
من واسه ی وصل شدن به لایو به ی مشکل ضایع مواجه شدم این جور که من فهمیدم چون من
از wimax irancell استفاده میکنم واسه این که بعد از connect به اینترنت به سایتی بری اول تو سایت ایرانسل sign in کنی (شناسه ی وایمکس و پسورد)بعد می تونی به هر سایتی بری !(فقط سایت ایرانسل و بانک ملی میره)
مشکل همین جور که حدسیدید اینه که واسه وصل شدن به لایو باید اول xbox به سایت xboxlive.com یا هر چیزه دیگری وصل شی پس بخاطر این که این اول باید سایت ایرانسل بری به لاو وصل نمیشه :((
حالا میشه کاری کرد که ایکس باکس قبل از رفتن به لایو بری سایت ایرانسل یا روشی واسه حلش هست یا اینکه باید از لایو واسه همیشه خدافظی کرد ؟! :((

بابا بیخیال یه ماه دیگه دوره بن میاد بعد از دوره بن بیا لایو حداقل یه سال عشق کنی
الان میای فردا بن میشیا!!!!!!!!!!!:|:|

بابا بیخیال یه ماه دیگه دوره بن میاد بعد از دوره بن بیا لایو حداقل یه سال عشق کنی
الان میای فردا بن میشیا!!!!!!!!!!!:|:|

يعني چي من تازه مي خوام اكانت 1 ساله بگيرم يعني ممكنه بن بشم و فعلا اكانت نگيرم من كه زياد وارد نيستم فقط يه ماه كه لايو بازي مي كنم ( بازي اسنايپر ) كه ظاهرا كسي از بچه ها اين بازي رو نمي كنه چون تا حالا هيچ تاپيكي در مورد اين بازي نديدم راستي اكانتم هم فري هستش .
يه مشكل ديگه اينكه من 512 دارم ولي پينگم خيلي بالا هست حد 670 ولي وقتي با *** پينگ ميگيرم به 280 مي رسه نمي دونم چرا آيا مي شه با *** به لايو وصل بشم

آخرین ویرایش:
كسي نيست جواب ما رو بده

سرعت دانلود بالای 60 باشه بدون وی پی ان میتونی بازی کنی.

اگه مودمت روتر باشه میتونی با وی پی ان رو شر کنی بازی کنی.

اما کلا مشکل نداری پینگت 600 باشه دانلود 100 با ایرانی ها میتونی بازی کنی. اما بازی با خارجی ها رو باید بیخیال بشی.

دوستان مودم من Zyxel P-660HW-T1 v2 هست....(وایرلس) و NAT من strict هست....

چجوری میتونم NAT رو open کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟

ضمنا آی پی استاتیک هم ندارم!

آموزش کامل باز کردن نتت تو یوتوب هست. من قبلا مودم تو رو داشتم اذیت میکنه ادمو مخصوصا موقع نت باز کردن. آخر سرموفق با باز کردنش میشی اما بازم تو رد دد اذیتت میکنه. یه مودم دیگه بخر. به هرحال آموزش باز کردن تو یوتوب هست سرچ کن how to open nat on zyxel .... پیدا میکنی

http://www.xbox.com/live برای من fیلتره!!!
مشکل از آی اس پی منه یا کلی اینجوری شده؟ راهنمایی کنید.......... :(

نه کلا شولتر شده.

بریدج رو دیگه نمیدونم چیه! من مشکلم اینه که با نصف خارجی ها و همه ی ایرانیها نمیتونم تو فیفا 10 آنلاین بازی کنم....

ربطی به بریدج نداره. بریدج اصلا یه چیز دیگست واسه یه کاره دیگه. شما باید نت رو OPEN کنی. تو پست بالا گفتم چه بکن.
این پورت ها رو باز کن.
53
80
88
3074
3330
باقیشونم تو اینترنت هست اما همینا را باز کنی میزنه OPEN اما بازم بت توصیه میکنم مودمتو عوض کن . بعد از OPEN هم بازم اذیتت میکنه.

Last edited by a moderator:
یکی من رو راهنمایی کنه فیفا 10 رو 1 ماهه لایو بازی کردم و البته stealthداشت و با نرم افزار abgxbox360چک کردم و فایل stealthدرست بود ...حالا فیفا 11 خریدم و هیچ فایلی نداره حتی iso..stealth حالا میترسم که با فیفا 11 لایو بزنم بن بشم؟اصلا بن میشم؟فایل stealth از کجا بیارم؟

ربطی به بریدج نداره. بریدج اصلا یه چیز دیگست واسه یه کاره دیگه. شما باید نت رو OPEN کنی. تو پست بالا گفتم چه بکن.
این پورت ها رو باز کن.
53
80
88
3074
3330
باقیشونم تو اینترنت هست اما همینا را باز کنی میزنه OPEN اما بازم بت توصیه میکنم مودمتو عوض کن . بعد از OPEN هم بازم اذیتت میکنه.

------------------------------------------

اون پورت ها رو باز کردم...ولی باز هم مشکل حل نشد....آی پی هم حتما باید استاتیک باشه؟

مودمم که جزو بهترین ها و گرون ترین های بازار هست که؟؟؟

سلام به همگي خسته نباشيد

من مي خواستم برم Live فقط يه سري بزنم نه برا بازي . . .

مشخصات Console :

XBOX 360 Elite
2009 - 11 - 01
Update : نمي دونم . none sleath هست فكر كنم . . . بازي هاي جديد كه همش تونستم بازي كنم بدون مشكل . . . سر در نميارم ;)

مي خواستم بدونم كه مشكلي نيست برم ؟‌

% بن شد چه قدره اگه توضيحي در اين مورد بديد ممنون ميشم

سلام به همگي خسته نباشيد

من مي خواستم برم Live فقط يه سري بزنم نه برا بازي . . .

مشخصات Console :

XBOX 360 Elite
2009 - 11 - 01
Update : نمي دونم . none sleath هست فكر كنم . . . بازي هاي جديد كه همش تونستم بازي كنم بدون مشكل . . . سر در نميارم ;)

مي خواستم بدونم كه مشكلي نيست برم ؟‌

% بن شد چه قدره اگه توضيحي در اين مورد بديد ممنون ميشم
موقع وصل شدن به لایو اگر فیرمور iXtreme LT نداشته باشی و بازی توی درایوت باشه چه اجرا کنی چه نکنی 100% شناسایی می شی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or