همه چیز درباره ی Xbox Live

تو یه سایت خوندم تو قسمت advance wan مودمه اگه زحمتی نیست یه نیگا میندازی
چون باید یه مودم تو همین قیمتا بخرم.
چاکره دوست عزیز>:d<
خیلیییی مردی

TP-Link TD-8811 رو من خودم داشتم.
اگر آپدیت باشه هم گزینه MTU رو داره هم NAT رو.

من تریلر e3 gears of war از لایو دانلود کردم ولی تو قسمت movie میرم گزینه نداره برای نشون دادن ولی توی هاردم نشون میده که تریلر وجود داره ممنون میشم بگید چه جوری میتونم این تریلر رو ببینم

من تریلر e3 gears of war از لایو دانلود کردم ولی تو قسمت movie میرم گزینه نداره برای نشون دادن ولی توی هاردم نشون میده که تریلر وجود داره ممنون میشم بگید چه جوری میتونم این تریلر رو ببینم

Zune Player که فکر کنم حجمش 4 مگ هست را دانلود کن به احتمال زیاد مشکلت رو حل می کنه.

من هرروز بدون مشکل میرفتم لایو نمیدونم چرا امروز تو قسمت وصل شدن به networkخطا میده!
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
در ضمن همه ی سیم ها مودم و...هم درسته

w:0000-000b
x:8001-6003
y:0000-0000
z:0000-0000
id:ffff-ffff

میگه نمیتونه آی پی آدرس رو به دست بیاره!
من هم فکر کنم همچین اروری برام پیش اومده!
من این کار رو کردم که درست شد رفتم تو قسمت یوزر پسورد اکانت adsl اون رو پاک کردم(بدون یوزر پسورد)بعد test conection زدم از مرحل اول عبور می کنه ولی در مرحله دوم گیر می کنه و ارور میده دوباره یوزر پسورد وارد کردم وصل شد! این ارور هر چند وقت یه بار بدون هیچ دلیلی بهم میده! این کار چند بار تکرار کن وصل میشه...!

من هم فکر کنم همچین اروری برام پیش اومده!
من این کار رو کردم که درست شد رفتم تو قسمت یوزر پسورد اکانت adsl اون رو پاک کردم(بدون یوزر پسورد)بعد test conection زدم از مرحل اول عبور می کنه ولی در مرحله دوم گیر می کنه و ارور میده دوباره یوزر پسورد وارد کردم وصل شد! این ارور هر چند وقت یه بار بدون هیچ دلیلی بهم میده! این کار چند بار تکرار کن وصل میشه...!

من دقیقا همین مشکل رو دارم این کارا رو هم کردم ولی اصلا از قسمت اول عبور نمی کنه یه مشکل جدید اینه که من با همین سیم lan لپتابمو به اینترنت وصل می کردم ولی حالا وصل نمیشه و ارور 691 (تمام شدن اینترنت ) می ده ولی وقتی با usb مودم به لپتاب وصل می کنم به اینترنت وصل میشه یه کمک بکنید دارم از بی لایوی می میرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or