بهترین خبــــــــــری بود که امروز شنیدم کلی خندیدم و بســـــــی حال!::dچقدر خوشحال شدم هکر ها گیمر اسکورشون 0 شد!
با این حرکت مایکرو خیلی حال کردم!
موقع ارور Y بزن ببین ارور چی میده!من هرروز بدون مشکل میرفتم لایو نمیدونم چرا امروز تو قسمت وصل شدن به networkخطا میده!
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
در ضمن همه ی سیم ها مودم و...هم درسته
موقع ارور Y بزن ببین ارور چی میده!
من هم فکر کنم همچین اروری برام پیش اومده!w:0000-000b
x:8001-6003
y:0000-0000
z:0000-0000
id:ffff-ffff
میگه نمیتونه آی پی آدرس رو به دست بیاره!
من هم فکر کنم همچین اروری برام پیش اومده!
من این کار رو کردم که درست شد رفتم تو قسمت یوزر پسورد اکانت adsl اون رو پاک کردم(بدون یوزر پسورد)بعد test conection زدم از مرحل اول عبور می کنه ولی در مرحله دوم گیر می کنه و ارور میده دوباره یوزر پسورد وارد کردم وصل شد! این ارور هر چند وقت یه بار بدون هیچ دلیلی بهم میده! این کار چند بار تکرار کن وصل میشه...!
خود x360 پیش فرض به صورت pppoe وصل می شه! باید چند بار در قسمت user password ایکس 360 گزینه پایینی (اسمش رو فراموش کردم کاملا تنظیمات و یوزر و پسورد پاک می کنه) دوباره سعی کنید بدون یوزر و پسورد وصل شید اگر در مرحله دوم ارور داد یوزر پسورد رو خودت رو وارد کن حتما وصل میشی (چند بار این عمل رو تکرار کن!)من دقیقا همین مشکل رو دارم این کارا رو هم کردم ولی اصلا از قسمت اول عبور نمی کنه یه مشکل جدید اینه که من با همین سیم lan لپتابمو به اینترنت وصل می کردم ولی حالا وصل نمیشه و ارور 691 (تمام شدن اینترنت ) می ده ولی وقتی با usb مودم به لپتاب وصل می کنم به اینترنت وصل میشه یه کمک بکنید دارم از بی لایوی می میرم
بستگی به شرایط داره.سلام
واسه اینکه لایو بریم باید حتما خونه pc داشته باشیم؟
من 3 هفته پیش از این سایت 3 ماهه گرفتم فنتی!سلام دوستان
یهترین و سریعترین و راحت ترین راه برای خرید گلد 3 ماهه چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من ویندوزم 7 و IE8 دارم وقتی http://192.168.1.1 رو می زنم ازم یوزر و پسورد می خواد هر چی می زنم قبول نمی کنه چی کارکنم؟