همه چیز درباره ی Xbox Live

نه هیچ چی نخریدم با همون گلد خودش بازی می کردم نمی دونم این چه اروریه تو قسمت account information نوشته هیچ اکانتی نداری .جایی هم نداره که سیلور رو انتخاب کنم.

شما بايد اول بري تو تنظيمات پروفايلت . بعدش برو تو قسمت Member Ship ... (ببخشيد اگه غلط املايي داره ) حالا از اونجا ميتوني اكانت سيلور رو انتخاب كني .

من یه 360 گرفتم کارت سیلور و گلدش رو گم کردم
چطور میتونم لایو برم با سیلور

یعنی تا حالا به لایو وصل نشدی ؟!
اصلا توی جعبه دستگاه که کارت نداره ! همین که وصل بشی گلدت شروع میشه !

یه پروفایل جدید بساز

اون مال وقتیه که یه اکانت گلد رو تموم کرده باشه

سلام پریشب برای اولین بار اکانت گلد یک ماه رو فعال کردم و خاستم ببینم که این لایو چیه که همه انقدر تعریف میکنن .البته برام مهم نبود که بن بشم یا نه چون فکر نمیکردم که لایو انقد باحال باشه.
رینبو سیکس رو گزاشتم آپ دیت کردم وارد قسمت لایوش شدم چند ساعت طول کشید تا همه چیش دستم بیاد .شروع به بازی کردم صفر سرباز بودم .انقدر جزاب بود که از شب تا 7 صبح بازی کردم 2 ساعت خوابیدم و شروع به بازی مردم تا 2 شب .بدون آب و غذا (حالا میفهمم که چتور طرف از فرط بازی کردن میمیره )راستی بن نشدم(الان 3 ستاره شدم) .یه سوال میشه رینبو سیکس رو مرحله ای 2 یا 3 نفری مرحله ای مثل وقتی که تو لایو نیستی بازی کرد .
بازی کردن با این خارجیها خیلی حال میده اما اگه برو بچه های ایرونی با هم بازی کنن خیلی بیشتر حال میده اگه میتونید امشب ساعت 10 شب آن بشید همدیگه رو اد کنیم یه گروه تشکیل بدیم و بازی کنیم آی دی من HamperedSnake منتظرتون هستم:blushing:
راستی یه سوال دیگه از اساتید داشتم: میشه اکانت گلد رو منتقل کنم به یه گیمر تگ دیگم چون این گیمر تگی که اکانت لایو داره هیچ امتیازی ندارم و امتیازام توی گیمر تگ دیگمه اگه میشه کمکم کنید :((

آخرین ویرایش:
سلام پریشب برای اولین بار اکانت گلد یک ماه رو فعال کردم و خاستم ببینم که این لایو چیه که همه انقدر تعریف میکنن .البته برام مهم نبود که بن بشم یا نه چون فکر نمیکردم که لایو انقد باحال باشه.
رینبو سیکس رو گزاشتم آپ دیت کردم وارد قسمت لایوش شدم چند ساعت طول کشید تا همه چیش دستم بیاد .شروع به بازی کردم صفر سرباز بودم .انقدر جزاب بود که از شب تا 7 صبح بازی کردم 2 ساعت خوابیدم و شروع به بازی مردم تا 2 شب .بدون آب و غذا (حالا میفهمم که چتور طرف از فرط بازی کردن میمیره )راستی بن نشدم(الان 3 ستاره شدم) .یه سوال میشه رینبو سیکس رو مرحله ای 2 یا 3 نفری مرحله ای مثل وقتی که تو لایو نیستی بازی کرد .
بازی کردن با این خارجیها خیلی حال میده اما اگه برو بچه های ایرونی با هم بازی کنن خیلی بیشتر حال میده اگه میتونید امشب ساعت 10 شب آن بشید همدیگه رو اد کنیم یه گروه تشکیل بدیم و بازی کنیم آی دی من HamperedSnake منتظرتون هستم:blushing:
راستی یه سوال دیگه از اساتید داشتم: میشه اکانت گلد رو منتقل کنم به یه گیمر تگ دیگم چون این گیمر تگی که اکانت لایو داره هیچ امتیازی ندارم و امتیازام توی گیمر تگ دیگمه اگه میشه کمکم کنید :((

سلام

خوب انگار یکنفر دیگه هم به جمع live سایت اضافه شد ولی چه فایده که قدیمی ها همه بن شدن:-" کلا آنلاین همینه و لذتی که داره اصلا قابل مقایسه با سینگل نیست. البته نه فقط live بلکه در pc هم همینطوره و همه کنسول های دیگه. تازه باید بگم شما بازی خیلی بدی رو انتخاب کردی برای شروع کار چون این بازی به شدت آنلاین سنگینی داره و خیلی در بازی لگ داره که آدمو اذیت می کنه.

برای اینکه 2-3 نفری بازی کنی به غیر از لایو بازی r6 رو باید 2-3 تا 360 داشته باشی و یا یه کنسول نمی شه.

متاسفانه 90% بچه های اینجا که بازی می کردن بن شدن و فقط چند نفرشون موندن. از اینجا می تونی لیست بچه ها رو پیدا کنی: http://forums.bazicenter.com/gxboxlive.php

به عنوان یه توصیه لایو بازی نکن! چون به احتمال زیاد بن می شی و بعدا تاسف می خوری. اگه درایوت سامسونگ هست برو این فیرمور جدید ixtreme که ضد بن هست رو اول بریز رو کنسولت بعد با خیال راحتتری بازی کن! اگرم درایوت هیتاچی/ال جی هست تا وقتی که فریمور ضد بن براش نیومده اصلا وصل نشو!
در ضمن اصلا از بازی هایی که stealth patch ندارن استفاده نکن!

خیر شما نمی تونی امتیازاتتو یا اکانت گلدتو از یه گیمر تگ به گیمر تگ دیگه منتقل کنی.

سلام لوچ کینگ جان خیلی ممنونم از پاسخت .بله درایو من سامسونگ هست حالا میتونم خودم این فریم ویر رو رو دیستگاه بریزم؟؟؟ از کجا باید بگیرمش؟؟؟:love:
یه سوال دیگه : دی وی دی های بازی مالزی STEALTH هستند؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام لوچ کینگ جان خیلی ممنونم از پاسخت .بله درایو من سامسونگ هست حالا میتونم خودم این فریم ویر رو رو دیستگاه بریزم؟؟؟ از کجا باید بگیرمش؟؟؟:love:
یه سوال دیگه : دی وی دی های بازی مالزی STEALTH هستند؟؟؟

اگه بلد باشی خودت فریمور عوض کنی که مشکل خاصی نداره ولی اگه انجام ندادی می تونی بری بدی برات عوض کنن.

از اینجا می تونی این فیرمور رو دانلود کنی:
http://www.xbox360-hacks.com/file/53

نگفتین سی دی های مالزی سالت هستند یا نه؟؟؟
اکانت گلد رو میشه آن لاین خرید (من مستر کارت دارم).یعنی نمیخوام که پست بشه فقط کدشو میخوام .

نگفتین سی دی های مالزی سالت هستند یا نه؟؟؟
اکانت گلد رو میشه آن لاین خرید (من مستر کارت دارم).یعنی نمیخوام که پست بشه فقط کدشو میخوام .

باید با برنامه XBOX Backup Creator تستشون کنی!
من یکی داشتم تشتش کردم! Stealth Patch داشت! ولی فکر نمی کنم همشون داشته باشن!

برای دانلود برنامه لینک پایین رو کلیک کن:

XBOX Backup Creator

آخرین ویرایش:
به نظر من ریسک نکنید و اول اونایی که درایو سامسونگ دارن برن این فریم ور جدید رو بریزن بدش برن تو لایو که احتماله شناساییشون در آینده هم کمتر بشه
ممکنه الان بن نشین ولی در سناسایی بعدی دوباره یه بلایی سرتون میاد
موفق و پیروز باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or