همه چیز درباره ی Xbox Live

با سلام خدمت دوستان و اشکان عزیز
من یه سوال داشتم ، البته می دونم سوال تکراریه
من همه مسائل مربوط به بن شدن از لایو رو خوندم و حالا اگه جواب منو بدین ممنون میشم
من از وقتی که کنسول رو خریدم فقط 3 بار با اکانت سیلور که با PC ساختم به لایو وصل شدم و یه بار کنسول و 2 بار 2 تا بازی Oblivion و Saints Row رو آپدیت کردم و هیچ گونه بازی انجام ندادم.
البته بگم که Saints Row استیل پچ نبود و مالزی بود .
حالا سوالم اینه که احتمال بن شدنم چقدر بوده و آیا اگه الان Xbox Live Test Connection رو بزنم احتمال داره بن بشم یا تاثیری دیگه نداره ؟
با تشکر قبلی از جوابتون

من از وقتی که کنسول رو خریدم فقط 3 بار با اکانت سیلور که با PC ساختم به لایو وصل شدم و یه بار کنسول و 2 بار 2 تا بازی Oblivion و Saints Row رو آپدیت کردم و هیچ گونه بازی انجام ندادم.
احتمال بن شدن شما خیلی پایینه ولی نمی تونم بگم 100% بن نشدی.

در ضمن test connection رو بکن الان چون اگه قرار باشه شما بن شده باشی هر وقت که وصل شی پیغام بن می یاد و اینطوری نیست که بعد از اینکه وصل شدی بن شی.

احتمال بن شدن شما خیلی پایینه ولی نمی تونم بگم 100% بن نشدی.

در ضمن test connection رو بکن الان چون اگه قرار باشه شما بن شده باشی هر وقت که وصل شی پیغام بن می یاد و اینطوری نیست که بعد از اینکه وصل شدی بن شی.

اشکان جان تست کردم ظاهرا منم بن شدم
Xbox Live Failed میده توی More Info روی Nat هم مینویسه This Console Is Banned
خیلی مسخرست اینطوری که !
یعنی هیچ راهی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

اشکان جان تست کردم ظاهرا منم بن شدم
Xbox Live Failed میده توی More Info روی Nat هم مینویسه This Console Is Banned
خیلی مسخرست اینطوری که !
یعنی هیچ راهی وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه شما هم بن شدید و هیچ کاری نمی شه کرد دیگه. (شما قبلا بن شده بودید و اینطوری نیست که فکر کنی الان وصل شدی و بن شدی.)

سلام
شرمنده الان این بازی Stealth هست ؟! اون Video چه مشکلی داره ؟! سوال بر انگیزه !!

4l7bwad.jpg

:confused:

بازی شما Stealth هست! ;)
در مورد Video هم آقا طاهر جواب بدن بهتره!

دوستان
فایلهای ودیویی دستکاری شده نیز بازی را از حالت stealth خارج میکند. بزودی جدیدترین فرم ور سامسونگ یعنی ixtreme 1.2 رلیز خواهد شد که اجازه بازی با اینگونه بازیها را نخواهد داد.

سهیل

دوستان
فایلهای ودیویی دستکاری شده نیز بازی را از حالت stealth خارج میکند. بزودی جدیدترین فرم ور سامسونگ یعنی ixtreme 1.2 رلیز خواهد شد که اجازه بازی با اینگونه بازیها را نخواهد داد.

سهیل

فکر کنم ixtreme 1.2 ریلیز شده امروز.

فکر کنم ixtreme 1.2 ریلیز شده امروز.

بله یک ساعت پیش ریلیز شد.

برای دوستان این فرم ور را در فایل ضمیمه گذاشته ام

توجه مهم: فایل ixtrem12.bin را در درایو بریزید. فایل دومی برای debug در محیط ویندوز است.

سهیل

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or