میشه بگید چه جوری باید باهاش کرد ؟باید با برنامه XBOX Backup Creator تستشون کنی!
من یکی داشتم تشتش کردم! Stealth Patch داشت! ولی فکر نمی کنم همشون داشته باشن!
برای دانلود برنامه لینک پایین رو کلیک کن:
XBOX Backup Creator
میشه بگید چه جوری باید باهاش کرد ؟باید با برنامه XBOX Backup Creator تستشون کنی!
من یکی داشتم تشتش کردم! Stealth Patch داشت! ولی فکر نمی کنم همشون داشته باشن!
برای دانلود برنامه لینک پایین رو کلیک کن:
XBOX Backup Creator
آموزش هایی که در صفحه اول تاپیک نحوه کپی خور کردن و آپدیت firmware وجود داره همش معتبره و 3 تاش هم کار خود بچه هاس که برای هیچ مغازه ای کار نمی کنند. دیگه شما باید اینو متوجه بشی که nextgen یا هر جای دیگری هیچ ارتباطی به سایت ندارند و در صورتی که قرار بود مطالبشون ایراد داشته باشه توسط ما حذف می شد.آقا من اگر فریمورم را جدید کنم اگر وسط کار اشتباه کنم دستگام میپره اخه تو این شیراز همشون میگن 25 تومن میگیرن راستی نمیدونم چرا نمیتونم به مقاله های موجود در رابطه با آپدیت فریم ور اعتماد کنم آخه توی این کی هست که بیاد کار خودش را کساد کنه البته nextgen سو تفاهم نشه اگر میشه یک آموزش معتبر را بگید اگر هم میشه بگید دستگام خراب میشه یا نه
جوابی نمی شه به این سوال داد چون هنوز معلوم نیست مایکروسافت دقیقا از چه راهی بن کرده.در ضمن اصلا از بازی هایی که stealth patch ندارن استفاده نکن
اگه از ديسك هاي كاملا Stealth استفاده كني ولي فرمور دستگاه ixtreme نباشه مشكلي داره؟؟
اگه هم ديسك كاملا Stealth باشه و هم درايو فرمورش iXtreme باشه وصل بشم بن ميشم.جوابی نمی شه به این سوال داد چون هنوز معلوم نیست مایکروسافت دقیقا از چه راهی بن کرده.
اگه stealth Check رو pass کنه یعنی بازی stealth داره ؟بازی رو میذاری تو دستگاه ، ازش ایمیج میگری ، بعد Stealth Check میکنی
بلهاگه stealth Check رو pass کنه یعنی بازی stealth داره ؟
ارهدوستان با يه Adsl 128 ميشه تو لايو بازي كرد يا نه؟؟
تا اونجايي كه من شنيدم ميگن بايد بالا باشه شما ميگي بايد پايين باشه؟؟:confused:اره
به شرطی که پینگت پایین باشه