N e M e S i S
کاربر سایت
از یه راه دیگه هم میشه update کرد
http://www.xbox.com/en-AU/support/xbox360/console/softwareupdates
مایکروسافت قبلا هم اینکارو قبل از ریلیز کردن Halo2 کردهMicrosoft instigated a similar crackdown on modified Xbox consoles back in 2004 preceding the release of Halo 2.
خب این یه مورد به نظر میاد به نفع کسایی هست که کنسولشون کپی خور شده ! چون مایکروسافت مجبوره برای جلوگیری از خسارتهایی که به افراد بی گناه !! زده این عمل رو متوقف کنه و از یه راه دیگه وارد بشه.در سایت خود مایکروسافت هم کسایی بودن که کنسولشون اصلا کپی خور نشده بوده ولی باز بن شدن. هنوز اصلا معلوم نیست که چه کنسول هایی بن می شن.
فکر نکنم یه همچین کار کثیفی بکنهراستی امکانش هست که مثلآ مایکروسافت بتونه از طریق یه بازی و قرار دادن یه Update اجباری توی اون بازی کنسولهای کپی خور شده رو از کار بندازه ؟! منظورم فقط LIVE نیست.یعنی کلآ دیگه بازی ای اجرا نشه روش !![]()
البته تا الان که هیچ پاسخی در این مورد نداده و هر کی به پشتیبان مایکروسافت زنگ زده طرف گفته که سرور های live فعلا ایراد داره که البته کاملا مشخصه چرت می گن!خب این یه مورد به نظر میاد به نفع کسایی هست که کنسولشون کپی خور شده ! چون مایکروسافت مجبوره برای جلوگیری از خسارتهایی که به افراد بی گناه !! زده این عمل رو متوقف کنه و از یه راه دیگه وارد بشه.
امکان هر چیزی هست:cheesygriراستی امکانش هست که مثلآ مایکروسافت بتونه از طریق یه بازی و قرار دادن یه Update اجباری توی اون بازی کنسولهای کپی خور شده رو از کار بندازه ؟! منظورم فقط LIVE نیست.یعنی کلآ دیگه بازی ای اجرا نشه روش !
آخه چرا مایکروسافت همچین کاری کرده؟
یعنی اون هایی که تو ایران 360 خریدن ؛ حق آنلاین بازی کردن ندارن؟؟؟![]()
یکی به این مایکروسافت باید بگه که :بابا ما هم واسه کنسولت پول دادیم! حتی بیشتر از این آمریکایی های لعنتی!
البته من 360 ندارم ؛ فقط دلم واسه بچه های سایت سوخت! گفتم حرف دلمو بزنم.....