همه چیز درباره ی Xbox Live

http://gamerscoreblog.com/team/archive/2007/05/17/545414.aspx
اینجور که از اینجا معلومه همه دارن یا یه 360 دیگه میخرن واسه بازی.یا 360تشونو به حالت orginal در میارن و بفروشن و یه ps3 بخرن
I got a xbox 360 modded but got a lot of orignal games and get banned to. I gonne sell my xbox 360 and buy a ps3.
-----------------
m$ now u kill xbox360
i will back the Original firmware, sell my Xbox360 and buy a Ps3

the time of xbox360 finishes now and starts of the PS3
--------------
hahahaahahah GREAT M$!!!!!!!!!!!
YOU KILL XBOX 360
HI PS3
------------------
yea, its ps3 time!!!!
-------------------
ایشونم مخالف این قضیه هستن:
Why are people saying "oh well I will get a PS3 then"?

Sony have had piracy/mod detection in their online service since PS2, its called DNaS and blocks you from playing games online if you are not using a legitimate version.

Also, since when have you been able to play copied games on PS3? I don't get your logic. "I can't play copied games on 360 so I will play legitimate ones on PS3 that generally cost more." What's the difference.

The only thing that bothers me is if it bans people for using unofficial 120GB hard drives or because I backup my 360 HD to my PC and restore it at some point. (because my 20GB BADLY needs a defrag and MS do not let me do it)

پس یه جورهائی خوش به حال خودم که تا حالا به LIVE وصل نشدم ! :laughing:
ولی اگه این کار micro همین طور ادامه پیدا کنه دیگه واسه من هم هیچ فرقی نداره چون به محظی که به LIVE وصل بشم من هم BAN میشم :-"
اینطوری هم که نمیشه باید یه فکری واسش کرد 360 بدون LIVE یعنی ...

از یه راه دیگه هم میشه update کرد
http://www.xbox.com/en-AU/support/xbox360/console/softwareupdates

شما که بلدید از این طریق آپدیت بکنید به ما هم بگید یاد بگیریم.
من که الان 1 هفته هست این سایتو چک میکنم ولی هنوز فایلی برای دانلود نیست! حالا اینکه کی میاد معلوم نیست. گفتم شاید شما فایل آپدیتو یه جورائی دانلود کردی !

این هم اظهار نظر مایکروسافت درباره وقایع اخیر :

We have stated in the past that customers can only enjoy access to the Xbox Live community through the use of a genuine, unmodified, Xbox console and we will continue to enforce this rule to ensure the integrity of our service, the protection of our partners and the benefits of our users

منبع :
http://www.betanews.com/article/Modded_360_Banned_from_Xbox_Live/1179510291
http://news.google.com/news?um=1&tab=wn&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rls=com.microsoft:fa&q=xbox

آخرین ویرایش:
در سایت خود مایکروسافت هم کسایی بودن که کنسولشون اصلا کپی خور نشده بوده ولی باز بن شدن. هنوز اصلا معلوم نیست که چه کنسول هایی بن می شن.
خب این یه مورد به نظر میاد به نفع کسایی هست که کنسولشون کپی خور شده ! چون مایکروسافت مجبوره برای جلوگیری از خسارتهایی که به افراد بی گناه !! زده این عمل رو متوقف کنه و از یه راه دیگه وارد بشه.
راستی امکانش هست که مثلآ مایکروسافت بتونه از طریق یه بازی و قرار دادن یه Update اجباری توی اون بازی کنسولهای کپی خور شده رو از کار بندازه ؟! منظورم فقط LIVE نیست.یعنی کلآ دیگه بازی ای اجرا نشه روش !
1436.gif

راستی امکانش هست که مثلآ مایکروسافت بتونه از طریق یه بازی و قرار دادن یه Update اجباری توی اون بازی کنسولهای کپی خور شده رو از کار بندازه ؟! منظورم فقط LIVE نیست.یعنی کلآ دیگه بازی ای اجرا نشه روش !
1436.gif
فکر نکنم یه همچین کار کثیفی بکنه :mad: خوب خودشون میتونن بیان ایران ببینم ما چقدر حقوق میگیریم آخه با این وضع اقتصادی که ما داریم مگه میشه رفت بازی اورجینال خرید ؟ چقدر ما بدبختیم :(

خب این یه مورد به نظر میاد به نفع کسایی هست که کنسولشون کپی خور شده ! چون مایکروسافت مجبوره برای جلوگیری از خسارتهایی که به افراد بی گناه !! زده این عمل رو متوقف کنه و از یه راه دیگه وارد بشه.
البته تا الان که هیچ پاسخی در این مورد نداده و هر کی به پشتیبان مایکروسافت زنگ زده طرف گفته که سرور های live فعلا ایراد داره که البته کاملا مشخصه چرت می گن!

امکان هر چیزی هست:cheesygri
من فکر می کنم اصلا مایکروسافت این حرکتو برای قدرت نمایی انجام داده که بگه من همه جوره روی live نظارت دارم و هر کاری بخوام می تونم انجام بدم.
بیچاره اونیای که بیگناه این وسط کنسلشون بن شده و ms هم هیچ جوابی بهشون نمی ده. ما بالاخره خربوزه خوردیم پای لرزشم باید بشینیم.

البته برای کسانی که به live کاری ندارن و فقط 360 رو به خاطر بازی هاش که اکثرا offline هستن خریدن و در ایران هم تعدادشون خیلی زیاده این موضوع هیچ مشکلی براشون ایجاد نمی کنه.

راستش طي صحبتي كه با Nik عزيز داشتم اينطور بنظرمون رسيد كه اين كاربرهائي كه بن شدن از قبل شناسائي شدن. ولي از اون روز بخصوص Micro$oft شروع كرد به بن كردن. الان هستن كسائي كه هنوز بن نشدن خودمم چون اينترنتم از 4 شنبه قطع بود نتونستم ببينم. اما احتمالاً منم بن شده باشم، چون نميدونم ديسكام هيچكدوم پچ stealth داشتن يا نه! از چيزائي كه من خوندم بودن كسائي كه كنسولشون بن شده اما ميگفتن كه كنسولشون مود شده نبوده. بودنم كسائي كه بازي اوريجينال تو دستگاهشون بوده وسط بازي با اون پيغام برخورد كردن. اين يعني هر اتفاقي افتاده مربوط به قبله و اونا شروع كردن به بن كردن.

آخه چرا مایکروسافت همچین کاری کرده؟
یعنی اون هایی که تو ایران 360 خریدن ؛ حق آنلاین بازی کردن ندارن؟؟؟ :((
یکی به این مایکروسافت باید بگه که :بابا ما هم واسه کنسولت پول دادیم! حتی بیشتر از این آمریکایی های لعنتی! :evil:
البته من 360 ندارم ؛ فقط دلم واسه بچه های سایت سوخت! گفتم حرف دلمو بزنم.....

آخه چرا مایکروسافت همچین کاری کرده؟
یعنی اون هایی که تو ایران 360 خریدن ؛ حق آنلاین بازی کردن ندارن؟؟؟ :((
یکی به این مایکروسافت باید بگه که :بابا ما هم واسه کنسولت پول دادیم! حتی بیشتر از این آمریکایی های لعنتی! :evil:
البته من 360 ندارم ؛ فقط دلم واسه بچه های سایت سوخت! گفتم حرف دلمو بزنم.....

نه تا وقتي كه كنسولشون مود شدس :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or