همه چیز درباره ی Xbox Live

اقای اسنک جان شما ای دی اس ال داری ؟
اگه داری زنگ بزن پشتیبانی بگو دی ان اس تو رو بهت بگن بعد وارد کن توی قسمت دی ان اس مشکلت حله

من یک مشکلی تو لایو برام پیش اومده که اگه حلش نتونم بکنم سکته رو درجا زدم :laughing:
دیشب میخواستم ساعت 12 برم تو لایو که ببینم میتونم با دایل آپ بازی کنم یا نه (البته گلد رو قبلا فعال کرده بودم ولی نمیتونستم بازی کنم چون سرعت پایین بود ) وقتی میزدم تا به لایو وصل شم یک پیغام خطایی میداد که میگفت کانکشن خرابه و باید تستش کنی تستش کردم و درست بود . دوباره زدم ولی بازم همون پیغام میومد . بعد رفتم اون Recover Gamer Tag (اگه درست نوشتم) رو زدم . تگ رو وارد کردم و بعد ایمیل و پسورد و بعد اون توافق نامه اومد و قبول کردم بعد اون Procces به قول بچه ها که امد تا وستاش رفت و یک پیغام داد که میگفت ارتباط شما با Xbox live قطع شد و یک Try Again و Cancle داشت Try Again که میزدم بازم نمیشد Cancle زدم و خارج شدم حالا که میخوام پروفایلو باز کنم میگه Recover شما تموم نشده و پروفایل بازنمیشه .
تمام سیوها م تو اون پروفایله حالا چیکار کنم
(ببخشید اینقدر زیاد شد )
ببخشید من میتونم تگمو از تو لایو پاک کنم و دوباره رجیستر کنم ؟ اگه میشه چه طوری؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سول Adsl خوب واسه لایو در 360 و ps3 متفاوت است؟
و اینکه محدودیت حجمی مثلا 1 گیگ در لایو مشکلی به وجود میاره یا این مسائل دیگه توی آنلاین بازی کردن مهم نیست؟

بعد پینگ خوب باید چقدر یاشه؟ من یه adsl میخوام بگیرم 10 تومن 256 البته گفته بعضی وقتا تا 512 هم میره!!!! و 1 گیگ و 4 نفر شیر و پینگ 300 چطوره؟؟

با سلام
وای شما چقدر مشکلات متنوعی دارین:)

چه جوري مي شه تو لايو اكانت گلد ساخت
دوست عزیز در Live تنها راههای فعال کردن اکانت gold این است که یا کارت ماهانه برای Gold بخری مثلا 3ماه و یا 12 ماه، و یا اینکه اگر Credit Card داری از داخل Xbox می تونی اکانت گلد رو بخری و یا راه آخر و اون اینکه هر ماه یک اکانت جدید بسازی که البته این راه بیشتر به درد تست کردن می خوره چون آدم دوست داره Achievement های خودشو تو Profile اولش نگه داره.

سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده اگه میشه کمکم کنین من وقتی به لایو میخوام وصل شم روی dnsمینویسه failedاشکال از کجاست به لایو وصل نمیشهاگه میشه راهنمایی کنین
اشکال DNS همیشه مربوط به این میشه که یا کامپیوترت نتونسته به این ایکس باکس IP بده و یا اینکه نتوانستی درست internet را share بکنی، همین.

من یک مشکلی تو لایو برام پیش اومده که اگه حلش نتونم بکنم سکته رو درجا زدم
دیشب میخواستم ساعت 12 برم تو لایو که ببینم میتونم با دایل آپ بازی کنم یا نه (البته گلد رو قبلا فعال کرده بودم ولی نمیتونستم بازی کنم چون سرعت پایین بود ) وقتی میزدم تا به لایو وصل شم یک پیغام خطایی میداد که میگفت کانکشن خرابه و باید تستش کنی تستش کردم و درست بود . دوباره زدم ولی بازم همون پیغام میومد . بعد رفتم اون Recover Gamer Tag (اگه درست نوشتم) رو زدم . تگ رو وارد کردم و بعد ایمیل و پسورد و بعد اون توافق نامه اومد و قبول کردم بعد اون Procces به قول بچه ها که امد تا وستاش رفت و یک پیغام داد که میگفت ارتباط شما با Xbox live قطع شد و یک Try Again و Cancle داشت Try Again که میزدم بازم نمیشد Cancle زدم و خارج شدم حالا که میخوام پروفایلو باز کنم میگه Recover شما تموم نشده و پروفایل بازنمیشه .
تمام سیوها م تو اون پروفایله حالا چیکار کنم
(ببخشید اینقدر زیاد شد )
دوست عزیز شما کاملا اشتباه کردی این کار را انجام دادی;) این کار فقط برای این است که زمانی که شما مثلا به خونه دوستت رفتی که ایکس باکس دارد و می خواهید از Account خودت اونجا استفاده کنی پروفایل خودت را روی اون دستگاه Recover می کنی و فقط نام پروفایل و مقدار Achievement های شما ایجاد می شود و هیچ ربطی به Saveها ندارد. حالا که این کار را نصفه کاره انجام دادی پروفایلت خراب شده و می بایست همین روال recover کردن را یک بار دیگر انجام بدی تا درست بشه. شما به هیچ وجه نمی توانید پرفایل XBOX خود را پاک کنید.

دوستان یه سول Adsl خوب واسه لایو در 360 و ps3 متفاوت است؟
و اینکه محدودیت حجمی مثلا 1 گیگ در لایو مشکلی به وجود میاره یا این مسائل دیگه توی آنلاین بازی کردن مهم نیست؟

بعد پینگ خوب باید چقدر یاشه؟ من یه adsl میخوام بگیرم 10 تومن 256 البته گفته بعضی وقتا تا 512 هم میره!!!! و 1 گیگ و 4 نفر شیر و پینگ 300 چطوره؟؟
خدمت شما دوست عزیز هم عرض کنم که این طوری که من شنیدم بازی های PS3 رون تر هستند در هنگام بازی های Online، اما تا زمانی که خودم چندین بازی را تست نکرده باشم نمی تونم نظر قطعی به شما بدهم. اما در مورد محدودیت بگم که 1gb واقعا کم است و شما خیلی خیلی دوام بیاری 10 روز در هر ماه است تازه اگر اصلا خودت host نشی و تو سرورهای کم تعداد بازی کنی. تازه من این طور در نظر گرفتم که شما اصلا کاری با گشتن تو اینترنت و دانلود فایل و این حرفا با کامپیوتر خودت نداری. این نکته را هم همه باید بدانند که وقتی به شما می گویند ترافیک 1gb منظور مجموع upload و download شما هست. این هم عکس سرویس خودم که مربوط می شه به ماه اردیبهشت از ابتدا تا الان:
i629338_report.jpg

در مورد 4تا شیر هم که شما گفتی باید بگم که ایرادی نداره هر چند تا باشه فقط هنگام بازی شما بقیه نباید دانلودی داشته باشند و یا اینکه تو اینترنت مشغول صفحه باز کردن باشن چون به شدت بازی شما در Live را تحت تاثیر قرار می دهد.
راستی یادم رفت بگم سرعت 256 برای Live یک کانکشن خوبی است. البته که هر چه بیشتر بهتر:cheesygri
بنابراین من خودم اصلا پیشنهاد نمی کنم.

:((
با سلام

دوست عزیز شما کاملا اشتباه کردی این کار را انجام دادی;) این کار فقط برای این است که زمانی که شما مثلا به خونه دوستت رفتی که ایکس باکس دارد و می خواهید از Account خودت اونجا استفاده کنی پروفایل خودت را روی اون دستگاه Recover می کنی و فقط نام پروفایل و مقدار Achievement های شما ایجاد می شود و هیچ ربطی به Saveها ندارد. حالا که این کار را نصفه کاره انجام دادی پروفایلت خراب شده و می بایست همین روال recover کردن را یک بار دیگر انجام بدی تا درست بشه. شما به هیچ وجه نمی توانید پرفایل XBOX خود را پاک کنید.

من تا حال 10 بار تکرار کردم ولی بازم وسط کار میگه که از لایو قطع شدی ..
هیچ راهی وجود نداره ؟؟:( اینهمه اسکور :((

با تشکر از شما ولی نگفتی پینگش چطوره ؟ یه سروسیس دیگه پیدا کردم
512 با پینگ 230 و 3 ماه 5 گیگ
راستی شما واسه چند ساعت بازی گفتید 10 روز دوام میاره؟

و اینکه مودم چی خوبه : d-link . planet . levelone .asus

البته خوب asus گرونتره ولی میخوام به نسیت قیمت/کیفیت بگی:

آخرین ویرایش:
با تشکر از شما ولی نگفتی پینگش چطوره ؟ یه سروسیس دیگه پیدا کردم
512 با پینگ 230 و 3 ماه 5 گیگ
راستی شما واسه چند ساعت بازی گفتید 10 روز دوام میاره؟

و اینکه مودم چی خوبه : d-link . planet . levelone .asus

البته خوب asus گرونتره ولی میخوام به نسیت قیمت/کیفیت بگی:

یکی راهنمایی کنه:(

نمیدونم مشکل چیه الان هر کاری میکنم نمیتونم به لایو وصل شم همه چی ok هست فقط xbox live رو fail میده یعنی مشکل چیه؟:confused: :((

ویرایش:
با عرض تسلیت باید بگم که ماکروسافت داره بن میکنه همه رو منم بن شدم رفت

آخرین ویرایش:
نمیدونم مشکل چیه الان هر کاری میکنم نمیتونم به لایو وصل شم همه چی ok هست فقط xbox live رو fail میده یعنی مشکل چیه؟:confused: :((

ویرایش:
با عرض تسلیت باید بگم که ماکروسافت داره بن میکنه همه رو منم بن شدم رفت
این مشکل از سرور مایکروسافت هست. یه مدت دیگه درست می شه برات.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or